Photoshop Mockups

Lær at lave en mockup i Adobe Photoshop

Photoshop mockups giver dig mulighed for at vise dit design på alt lige fra plakater til plastposer og alt derimellem, uden at produktet findes i virkeligheden.

1. Hvad er en Photoshop mockup

Jeg vil vise dig, hvordan du bruger mockups i Adobe Photoshop. For dem af jer, der ikke ved, hvad en mockup er, er det et realistisk udseende billede, som du kan bruge til at vise dit arbejde i en reel verden. Hvis du f.eks. har skabt et fantastisk nyt logo til en virksomhed og vil sende det til godkendelse hos kunden, kan du bruge en mockup til at vise, hvordan det fx ville se ud på et websted eller et visitkort. 

Mockups er utroligt nyttige og alsidige, og hvis du ved, hvordan du bruger dem, har du en fordel i forhold til dem, der ikke ved det – så lad os komme i gang!

2. Hvor kan jeg finde gratis mockups

For at kunne bruge mockups i Photoshop skal du først downloade den mockup du ønsker. Du kan søge på “mockups Photoshop free download”. Du kan søge på specifikke mockups, for eksempel “businesscard  mockup”, eller bare gå på jagt mellem hundredvis af mockups på f.eks. mockupworld.co hvor du finder en gigantisk samling af gratis mockups fra hele internettet.

mockup cups adobe photoshop

3. Hvordan bruges Photoshop mockups

Når du har downloadet mappen eller filen skal din mockup fil åbnes i Photoshop. Filen hedder altid .psd til slut – det viser at det er en photoshop fil. Her vil du se det færdige billede, og de forskellige lag. Det er dem du skal klikke på og redigere i. Når du klikker på de forskellige lag, åbner et nyt Photoshop dokument. Her laver du dit design, eller trækker et billede du allerede har lavet ind, og gemmer – og så kan du med det samme se dine ændringer på den første fil du åbnede. Du kan altid ændre både produkt og baggrund. Og det er det! Det er virkelig så nemt med Photoshop mockup. 

Adobe Photoshop Mockup

Der er ingen bedre måde at lære Photoshop på end ved at gå i gang og gøre det selv. Derfor er vores grundlæggende Photoshop kursus en kombination af teori og praktiske øvelser, hvor du får mulighed for at omsætte det, du har lært, til praksis med det samme. Læs mere om vores grundlæggende Photoshop kursus.

  • Forstå brugen af fritlægningsværktøjer
  • Lav din egen gif til sociale medier
  • Overblik over Photoshop’s vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
  • Photoshop mockup med cases og eksempler
  • Du sparer tid, da du skal ikke længere have fat i en ekstern grafisk designer
  • Du kan tilrette dine billeder uden at skulle have hjælp udefra
  • Lær hvordan du opretter billeder i CMYK og RGB
  • Din chef vil elske at du sparer mange penge på eksterne konsulenter
  • Du bliver afdelingens superhelt, fordi du kan redigere billeder

Hvis du fortsætter på vores udvidet Photoshop kursus, bliver du i stand til at lave endnu flere grafiske lækkerier, som fx at kombinere billeder og video.

Hvis du er blevet nysgerrig omkring Adobe Photoshop, så kan du gå ind på Adobes hjemmeside og evt. prøve deres gratis prøveversion.

Kontakt os

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

adobe photoshop