Photoshop Online

Hvad er Adobe Photoshop?

Adobe Photoshop online er et billedbehandlingsprogram, udviklet af softwareproducenten Adobe, og skabt til alle der ønsker at arbejde med billedredigering.

1. Om Adobe Photoshop online?

Adobe Photoshop online er det ultimative program til redigering af billeder. Med Photoshop kan der redigeres farveopsætning, lysindfald, kompositioner og meget mere, og det er kun fantasien og egne evner, der sætter grænsen for hvor langt du kan komme. Photoshop er i dag de facto standarden for redigering af billeder.

2. Hvorfor bruge Photoshop

Adobe Photoshop er et værktøj, der bygger på pixelgrafik, hvilket betyder, at det er udviklet specifikt til billedredigering. I mere end 30 år, er der justeret på programmet, og i dag rummer Photoshop en hel række af funktioner, som både gør det sjovere at arbejde med billedredigering, og lettere at gå til, når først man har fanget systemets opbygning.

3. Hvordan virker Photoshop online?

Adobe programmet arbejder i lag, hvilket betyder, at man kan opdele hvert element, hvorefter man til sidst sætter det sammen som en helhed. Se på det som en lagkage, hvor hvert lag bliver dekoreret for sig, måske endda med forskellige smage og farver, for at stå sammen, som én kage, til sidst. På samme måde kan hvert lag i Photoshop manipuleres, og det kan derfor let overskues, hvilke komponenter der er gjort hvad ved, og hvad det enkelte har af betydning for helhedsindtrykket i sidste ende.

 

photoshop online 22

4. Adobe InDesign og Illustrator?

Ydermere er Adobe Photoshop opbygget, så selve brugergrænsefladen er næsten identisk med søskendeplatformene fra Adobe Illustrator og Adobe InDesign. Compass tilbyder også Illustrator kursus og InDesign kursus.

Dette betyder, at man med kendskab til Adobe Photoshop, hurtigt kan lære at manøvrere i de to andre programmer, og i sidste ende også bruge de tre programmer sideløbende for de bedste resultater.

Dette kan for eksempel være i forbindelse med et plakatdesign, en bannerreklame, eller en visuel identitet på en hjemmeside.

5. Kan jeg lære Photoshop online?

Ligesom så meget andet, er Adobe FS indbefattet af frasen ”øvelse gør mester”. Men for at nå dertil, skal der startes et sted. Du kan godt lære FS online, men det er lettere at tage et onsite kursus, hvor du hurtigt kan få svar på de spørgsmål der driller dig.

Hos Compass kurser tilbyder vi en ”hands-on” løsning, hvor du via konkrete cases bliver guidet igennem Adobe Photoshop trin for trin. Her vil du få et overblik over programmets interface, og gradvist opleve hvordan diverse funktioner spiller sammen med dine tanker og ideer.

Der vil være en underviser til stede igennem hele kursusforløbet, der guider dig undervejs. Vi starter helt fra begyndelsen, hvorefter sværhedsgraden øges i takt med læringsprocessen. Og du vil få mulighed for at arbejde på egne projekter, så du får mere end den teoretiske viden med hjem. Der findes i dag en masse Photoshop online videoer, hvorfra du kan lære meget. Læs mere på Photoshop free.

6. Kan Photoshop online bruges alene?

Ja – programmet kan bruges uden de andre Adobe produkter. Photoshop er derfor et godt sted at starte, også i forhold til kendskabet med resten af Adobe pakken, herunder særligt InDesign og Illustrator.

7. Prøv Photoshop gratis

Download Photoshop online gratis og prøv programmet. Download programmet her.

8. Redigering af billeder Photoshop online

Photoshop er det ultimative program til redigering af billeder. Du kan hurtigt komme i gang, og du kan udvikle dine kompetencer for billedredigering i det uendelige.  

photoshop online 33

9. Lær om Photoshop online

På din Adobe konto vil der være meget viden at hente om FS online. Det samme gør sig gældende for InDesign og Illustrator. Det kan godt virke uoverskueligt, så vi anbefaler at du enten lære om værktøjerne på et Adobe Photoshop kursus eller at du kontakter en konsulent, så du kommer godt i gang.

10. Kom i gang med Photoshop online

Vi anbefaler at du selv lære om programmet på et kursus. På akademiets kursus kommer du i kontakt med en Compass Photoshop konsulent, som kan hjælpe dig med de små ting der driller. 

11. Photoshop kursus online?

Du kan godt tage et Photoshop kursus online, men vil du komme hurtigt i gang med programmet, så anbefaler vi at du starter med et fremmøde kursus. Du vil ikke fortryde og du undgår alle faldgruberne. Læs mere om Photoshop kursus.

Kursus i Adobe Photoshop

Undervisningen foregår som en kombination af teori og praktiske øvelser. Det gælder både kursus, men også akademiets Illustrator og InDesign kursus. 

 

  • Overblik over Photoshop’s vigtigste funktionalitet og værktøjer
  • Kursus i Photoshop online med cases og eksempler
  • Sammenhæng med Adobe InDesign og Illustrator
  • Du skal ikke længere have fat i en ekstern grafisk designer
  • Du kan tilrette dine billeder uden at skulle have hjælp udefra
  • Du sparer mange penge på eksterne konsulenter

Kursus i InDesign 

På 2 dage lærer du alt det vigtige om Adobe InDesign. Læs her mere akademiets kursus i InDesign Aarhus og København her.

Photoshop kursus lokationer

Kontakt os

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk