Photoshop Online

Og hvad er Adobe Photoshop Express?

Adobe Photoshop online er et billedbehandlings-program, udviklet af software producenten Adobe, og skabt til alle der ønsker at arbejde med billedredigering. 

1. Om Adobe Photoshop online?

Adobe Photoshop online er det ultimative program til redigering af billeder. Med Photoshop kan der redigeres farveopsætning, lysindfald, kompositioner og meget mere, og det er kun fantasien og egne evner, der sætter grænsen for hvor langt du kan komme. Photoshop er i dag de facto standarden for redigering af billeder, og med Photoshop Express kan du let få den kendte Photoshop feel – bare hurtigere og nemmere.

2. Hvorfor bruge Adobe Express

Adobe Express er et af Adobes nyere programmer. Det er gratis at bruge og man arbejder i en browser eller på en mobil enhed. Man har adgang til rigtig mange af de sammen funktioner som man kender fra fx Adobe Photoshop, men de er bare meget nemmere og mere intuitive at arbejde med. Man kan fx hurtigt fjerne baggrunden på et billede i Adobe Express, tilpas billedstørrelse, gemme ned som PNG eller JPG filformat, beskære billeder og meget mere. Adobe Express er et hurtigt redskab til at skabe grafik til fx SoMe, da der findes utrolig mange gratis skabeloner.

3. Hvordan virker Photoshop online?

Adobe programmet arbejder i lag, hvilket betyder, at man kan opdele hvert element, hvorefter man til sidst sætter det sammen som en helhed. Se på det som en lagkage, hvor hvert lag bliver dekoreret for sig, måske endda med forskellige smage og farver, for at stå sammen, som én kage, til sidst. På samme måde kan hvert lag i Photoshop manipuleres, og det kan derfor let overskues, hvilke komponenter der er gjort hvad ved, og hvad det enkelte har af betydning for helhedsindtrykket i sidste ende.

 

photoshop online 22

4. Adobe InDesign og Illustrator?

Ydermere er Adobe Photoshop opbygget, så selve brugergrænsefladen er næsten identisk med søskendeplatformene fra Adobe Illustrator og Adobe InDesign. Compass tilbyder også Illustrator kursus og InDesign kursus.

Dette betyder, at man med kendskab til Adobe Photoshop, hurtigt kan lære at manøvrere i de to andre programmer, og i sidste ende også bruge de tre programmer sideløbende for de bedste resultater.

Dette kan for eksempel være i forbindelse med et plakatdesign, en bannerreklame, eller en visuel identitet på en hjemmeside.

5. Kan jeg lære Photoshop online?

Ligesom så meget andet, er Adobe PS indbefattet af frasen ”øvelse gør mester”. Men for at nå dertil, skal der startes et sted. Du kan godt lære PS online, men det er lettere at tage et onsite kursus, hvor du hurtigt kan få svar på de spørgsmål der driller dig.

Hos Compass kurser tilbyder vi en ”hands-on” løsning, hvor du via konkrete cases bliver guidet igennem Adobe Photoshop trin for trin. Her vil du få et overblik over programmets interface, og gradvist opleve hvordan diverse funktioner spiller sammen med dine tanker og ideer.

Der vil være en underviser til stede igennem hele kursusforløbet, der guider dig undervejs. Vi starter helt fra begyndelsen, hvorefter sværhedsgraden øges i takt med læringsprocessen. Og du vil få mulighed for at arbejde på egne projekter, så du får mere end den teoretiske viden med hjem. Der findes i dag en masse Photoshop online videoer, hvorfra du kan lære meget. Læs mere på Photoshop free og siden Hvad er Adobe Photoshop.

6. Kan Photoshop online bruges alene?

Ja – programmet kan bruges uden de andre Adobe produkter. Photoshop er derfor et godt sted at starte, også i forhold til kendskabet med resten af Adobe pakken, herunder særligt InDesign og Illustrator.

7. Prøv Photoshop gratis

Download Photoshop online gratis og prøv programmet. Du kan også prøve Adobe Express, som er et af de nyeste skud på stammen fra Adobe. Adobe Express tilbyder en gratis abonnementsplan, der inkluderer tusindvis af designelementer, afgiftsfrie billeder fra Adobe Stock, unikke skabeloner og meget mere. Programmet er tilgængeligt på både internettet og mobile enheder, så du kan arbejde på dine projekter hvor som helst og når som helst.

8. Redigering af billeder Photoshop online

Photoshop er det ultimative program til redigering af billeder. Du kan hurtigt komme i gang, og du kan udvikle dine kompetencer for billedredigering i det uendelige. Du kan også bruge Photoshop til at lave GIF animationer, hvilket kan bringe liv til hjemmesider, nyhedsbreve, SoMe osv. På vores videns side kan du læse om hvordan du laver en GIF.

photoshop online 33

9. Lær om Photoshop online

På din Adobe konto vil der være meget viden at hente om PS online. Det samme gør sig gældende for InDesign og Illustrator. Det kan godt virke uoverskueligt, så vi anbefaler at du enten lære om værktøjerne på akademiets kursus eller at du kontakter en konsulent, så du kommer godt i gang.

10. Kom i gang med Photoshop online

Vi anbefaler at du selv lære om programmet på et kursus. På akademiets kursus kommer du i kontakt med en Compass Photoshop konsulent, som kan hjælpe dig med de små ting der driller. 

Kursus i Adobe Express

Adobe Express er en kraftfuld platform, der giver dig mulighed for at skabe professionelt indhold til dine sociale medier, bannere og flyers på ét sted.

Det er en nem og praktisk løsning, hvor du kan fjerne baggrunde fra billeder, tilføje dit brand, animere tekst, arbejde med videoer og meget mere.
Med blot få klik kan du tilpasse størrelsen på din grafik til forskellige sociale medieplatforme.

Adobe Express har også en praktisk kalenderfunktion, hvor du kan planlægge dine sociale indlæg, som automatisk bliver lagt op af Adobe Express. Alle disse værktøjer er samlet i én app, så du kan få mest muligt ud af din tid og dit indhold.

På vores 2 dages kursus lærer du alt det vigtige om Adobe Express.

Læs her om akademiets Adobe Express kursus i Aarhus eller København.

Kontakt os

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk