Adobe Photoshop Pris

Priser for Adobe Photoshop?

Læs om Photoshop pris, hvad du betaler, og hvilke muligheder der er.

1. Hvad koster Photoshop – Photoshop pris?

Photoshop pris er høj – men du får meget for pengene. Adobe Photoshop er et billede behandlings program til redigering af billeder af høj visuel kvalitet. Programmet muliggør billedmanipulation, så du kan trylle de mest utrolige ting frem. Photoshop kan bruges til både trykte og digitale medier. Programmet er i dag de facto standardprogrammet til billedbehandling.

Er der sneget sig en pegefinger ind på hjørnet af dit ellers perfekte foto? Eller vil du gøre fotos mere indbydende og lyse? Med Adobe Photoshop kan du redigere, rette fejl og slette eller tilføje detaljer til dine fotos, grafikker og korte videoklip, som du f.eks. bruger i markedsføringen af din virksomhed på hjemmeside, sociale medier eller i fysiske brochurer og plakater. Når først du har forstået Adobe Photoshop interne opbygning, er programmet meget let at gå til.

Hvad er Photoshop’s pris? Du kan ikke få Photoshop gratis, men du kan købe en billigere version af Photoshop online. Programmet hedder Photoshop Elements, og som navnet siger, så får du elementer af Photoshop. Du kan lære det hele på akademiets Photoshop kursus.

2. Kan Photoshop online læres?

Det korte svar er ja, du kan komme i gang med Photoshop online uden en grafisk design baggrund. Men det kræver lidt introduktion, særligt til Adobe’s “lag”, og uden introduktionen vil programmet drille dig. Photoshop er oprindeligt tiltænkt professionelle designere og reklamebureauer. Men vi oplever en stigende interesse fra virksomheder, der selv ønsker at kunne redigere deres dokumenter. Det er ganske enkelt for besværligt at skulle have fat i en professionel hver gang noget skal ændres. Og vi kan se at de nu dukker op på akademiets 2 dage Adobe InDesign kursus.

3. Er programmet brugervenligt – Photoshop pris?

Det fantastiske ved Adobe Photoshop er, at programmet med tiden er blevet gjort meget brugervenligt. Selvom det stadigvæk er det mest brugte program blandt professionelle fotografer og grafiske designere, kan alle lære at benytte det – også hvis du er begynder. Faktisk bruger mere end 10 millioner mennesker verden over programmet – lige fra hobby fotografer til magasinredaktører og marketingsfolk.

4. Hvordan fungerer programmet – Photoshop pris?

På ydersiden ser Adobe Photoshop kompliceret ud, men til simple formål er programmet let at komme i gang med, og det er nemt at holde styr på de forskellige detaljer, der tilføjes. Brugen af ”lag” er helt central for Adobe Photoshop online. Dette betyder, at du opretter et lag for hver slags ændring, du foretager, f.eks. farven på billedet eller den fjernede finger. Således kan du gå tilbage og ændre eller slette et lag, hvis det ikke længere fungerer, eller du ønsker at fortryde. Få den rette Photoshop pris.

Adobe Photoshop har mange skabeloner, så du skal ikke starte forfra med opbygningen af nye dokumenter hver gang. Skabelonerne har foruddefinerede mål og opløsning i forhold til, om du vil designe til print, computer, mobil eller film og video. Programmet kan også selv foreslå forskellige automatiske optimeringer af billedet, hvis det bare hurtigt skal justeres en smule.

photoshop pris 22

5. Hvad er Photoshop pris

Photoshop pris er faldet markant over de seneste år. Adobe vil tydeligvis gerne ud til en bredere målgruppe. Akademiet anbefaler at du anskaffer en Adobe Creative Cloud licens hvis du skal arbejde med Adobe fuldt ud. Licensen betales månedsvis (300-400 kr. per måned), og du får adgang til alle Adobe’s produkter. Du kan købe licens for hele året eller for en måned ad gangen.

Du kan alternativt anskaffe en Adobe Photoshop licens til programmet alene. Også den kan du købe for en måned ad gangen, ca. 275 kr. eller for et helt år ad gangen, ca. 190 kr. per måned. Se mere om Adobe priser på Adobe’s egen hjemmeside.

Photoshop Kursus

Undervisningen foregår som en kombination af teori og praktiske øvelser. På dette kursus får du rigtig meget “hands-on” træning.

 

  • Du bliver afdelingens superhelt fordi du kan redigere billeder
  • Forstå forskellen på CMYK og RGB
  • Forstå brugen af formater
  • Lær om relaterede Adobe værktøjer på Adobe Illustrator kursus.
  • Eksportindstillinger til tryk og web
  • Overblik over Photoshop vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
  • Photoshop cases og eksempler
  • Du skal ikke længere have fat i en ekstern grafisk designer
  • Du kan redigere dine billeder uden at skulle have hjælp udefra
  • Du sparer mange penge på eksterne konsulenter

Relaterede kurser

Deltag i akademiets InDesign kursus, hvor du på 2 dage lærer du alt det vigtige om Adobe InDesign.

Kontakt os

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk