Photoshop Sky Replacement

Hvordan laves sky replacement i Photoshop

Har du et billede med en kedelig himmel? Husker du den vigtige dag som mere farvestrålende? Eller vil du give et billede en helt anden stemning? Måske har du undret dig over at solen altid skinner på ejendomsmæglerens billeder? Så skal du kigge på Photoshop Sky Replacement funktionen.

1. Ny himmel helt uden afmaskning med Photoshop Sky Replacement

Er du ked af den overskyede eller farveløse himmel på dit billede? Adobe Photoshop har løsningen – der findes nemlig en himmel erstatnings funktion! Den er superlet at bruge, og kan klares på et øjeblik, med meget få klik, uanset om du ønsker en tåget og mystisk himmel eller et spektakulært fyrværkeri. Før skulle man selv afmaske/fritlægge sin baggrund – det skal man ikke længer, Photoshop finder selv ud af det. Funktionen er så smart, at du ikke selv behøver at afmaske hverken træer, master, elledninger eller fugle! De kommer selv over på den nye himmel.

2. Altid blå himmel?

Som standard ligger den nogle forskellige sommerhimle, nogle meget dramatiske himle og nogle solnedgange under menupunktet ”Erstatning af himmel” eller “Sky Replacement” på engelsk. Disse kan skaleres og justeres på utallige måder, så du får lige det udtryk du vil have. Du kan sagtens hente flere, både på Adobes hjemmeside og ellers rundt om på nettet – du kan også tage din spændende himmel fra et billede og flytte over til et andet. Lær det hele på akademiets Grafisk Design uddannelse, 6 dage.

Havnefront med både

Nu kan du jo gå i gang med at eksperimentere med at få himlen til f.eks. at lave genskin i vandet.

3. Hvordan erstatter man en himmel i Photoshop?

I Photoshop skal stå du på laget med din himmel og vælger ”Erstatning af himmel” under menupunktet Rediger – og så er det bare at finde den himmel du ønsker dig – photoshop ved hvor himmelen skal være, og du kan se resultat mens du justerer til.

Ønsker du at hente flere himle, kan du når du er inde at vælge himmel, klikke på det lille tandhjul øverst til højre i dialogboksen. Adobe har lavet nogle meget flotte himmelbaggrunde, som du kan hente gratis, og der er også masse af andre steder du kan finde billeder af himler.

Hvis du er blevet inspireret, så kan du blandt andet finde nogle flotte himmel billede pakker hos Matt Kloskowski, eller du kan selv suse ud med dit kamera og snuppe nogle smukke himmelbilleder.

 

Adobe Photoshop

Undervisningen foregår som en kombination af teori og praktiske øvelser. Og på dette kursus får du rigtig meget “hands-on” træning. Læs mere om vores grundlæggende Photoshop kursus.

 • Du bliver afdelingens superhelt fordi du kan redigere billeder
 • Lær hvordan du opretter billeder i CMYK og RGB
 • Forstå brugen af formater til fritlægning af billeder Photoshop
 • Lær om relaterede Adobe værktøjer på Adobe Illustrator kursus.
 • Eksportindstillinger til tryk og web
 • Overblik over Photoshop vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
 • Photoshop med cases og eksempler
 • Sammenhæng med InDesign kursus
 • Du skal ikke længere have fat i en ekstern grafisk designer
 • Du kan tilrette dine billeder uden at skulle have hjælp udefra
 • Du sparer mange penge på eksterne konsulenter

Hvis du fortsætter på vores udvidet PS kursus, bliver du i stand til at lave endnu flere grafiske lækkerier, som fx at kombinere billeder og video.

Hvis du er blevet nysgerrig omkring Adobe Photoshop, så kan du gå ind på Adobes hjemmeside og evt. prøve deres gratis prøveversion.

Kontakt os

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

adobe photoshop