UX Design Kursus Brugeroplevelsen

København & Aarhus I Online e-learning | 2 dage

Udvid dine kompetencer indenfor UX Design, og lær de grundlæggende principper for hvordan du skaber en god brugeroplevelse.

 

07. MAR
København
3.900 kr.

På dette UX Design kursus, Online e-learning, har vi fokus på indhold og brugeroplevelsen på hjemmesider og de sociale medier.

På kursus i UX Design ser vi på, hvad der skal til for at forbedre og styrke brugernes samlede oplevelse, når de møder virksomheds produkter og services, på tværs af digitale kanaler.

UX Design kurset er ikke kun teori, men lige så meget praktisk erfaring. Hvordan sammensætter du bedst virksomhedens kommunikation i form af hjemmesider, SoMe applikationer, produkter, services, grafik, billeder og tekst? Du lærer at eksekvere design processen fra strategi til konkret indhold.

Kursus datoer

DatoerLokationStatus
07. & 08. marts 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
14. & 15. marts 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
01. & 02. april 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
04. & 05. april 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
30. & 01. maj 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
30. & 31. maj 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
13. & 14. juni 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
17. & 18. juni 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
13. & 14. august 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - ca. 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

Dit udbytte UX Design kursus

 • Lær om UX Designerens opgaver
 • UX Designerens kanaler og virkemidler
 • Hvordan designer du din UX strategi
 • Lær om UX planen
 • UX indhold til dine målgrupper
 • Målrettet indhold til kundetyper
 • UX Designerens eksekvering og effektmåling
 • På kursus i UX Design lærer du alle værktøjerne
 • Cases og eksempler

Kursisterne siger

Tidligere kursister siger

henriette

Henriette

Københavns Universitet

“Det var dejligt med et lille hold hvor der var plads til både teknisk hjælp og undervisning i øjenhøjde. Vi havde en masse diskussioner om alt muligt vigtigt, og vi kunne sagtens have brugt mere tid”

★★★★★

YouSee

Søren Christiansen

YouSee

“De indtryk der først falder mig ind er fortræffeligt, givende og veltilrettelagt. Om undervisningen kan jeg sige, med fare for at lyde overstrømmende, at det var både fagligt, menneskeligt og kommunikerende helt i top. Jeg kan helt klart anbefale kurset”

★★★★★

jeppe

Jeppe

RADIUS

“Om undervisningen kan jeg sige, med fare for at lyde overstrømmende, at det var både fagligt, menneskeligt og kommunikerende helt i top. Jeg kan helt klart anbefale kurset. – det har været en fornøjelse at deltage”

★★★★★

DR

Elizabeth Andersen

Danmarks Radio

Kurset får top karakter fra mig. Kurset var helt fantastisk og fyldt med brugbare værktøjer! Undervisningsstilen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk (på den gode måde). En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer

★★★★☆

Indhold UX design kursus

UX Design Is King

Det digitale indhold skal være sammenhængende og give de besøgende en positiv oplevelse. Produktion, udgivelse og distribution af online kvalitetsindhold er en afgørende konkurrenceparameter i bestræbelserne på at tiltrække eksisterende og nye kunder.

UX Design Content

Du får et grundigt kendskab til håndtering af kommercielle og organisatoriske problemstillinger forbundet med UX Design, både B2B og B2C virksomheder. Du bliver i stand til at planlægge, udvikle og eksekvere UX Design programmer.

Owned or Earned Media

Fordele og ulemper ved UX Designerens virkemidler og værktøjer. Planlægning på tværs af platforme og Apps. Måling og opfølgning. Lær det hele på kursus i UX  Design – planlægning, produktion og opfølgning.

Cases og Opgaver

UX Designer kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området, og har mange års relevant erfaring. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra UX Design eksperter.

Valg af UX Strategi

Du lærer at udvælge det gode UX Design, der matcher netop din målgruppes ønsker og behov. Og for at få succes med UX Design er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for UX Design, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer produktionen af indhold.

UX Design Værktøjer

Hvad er UX Design? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres det? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med UX Design. UX Design er en markedsførings disciplin, der rummer mange facetter. Facetter vi kaster lys over på kurset.

Kig ind

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Hege instruktør

Hege Dalsgaard

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Tilmeld dig UX Design kursus her

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adobe kursus 3 essentials

Certificeret Digital
Grafisk Designer

Lær alle Adobe værktøjerne, og bliv certificeret i grafisk design. Ud over kursus i InDesign, så indeholder kurset også Illustrator og Photoshop.

Digital Grafisk Designer certifikat

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Derudover er Hege en erfaren underviser indenfor AI og ChatGPT. Hege har været beta tester for ChatGPT og bruger ChatGPT teknologien dagligt sammen med andre AI værktøjer. Hun rådgiver virksomheder i brugen af ChatGPT og underviser også på akademiets ChatGPT kurser. Hege er derudover ansvarlig for alle akademiets virtuelle AI værktøjer.

Powered by