UX Design Kursus Brugeroplevelsen

Grundkursus, 1 Dag

Udvid dine kompetencer indenfor UX design, og bliv bekvem med hvad der er vigtigt for brugeroplevelsen.

 

13. OKT
København
3.900 kr.

På dette UX Design kursus, København, har vi fokus på indhold ift. brugeroplevelsen på hjemmesider og SoMe applikationer. 

På kursus i UX Design ser vi på, hvad der skal til for at forbedre og styrke brugernes samlede oplevelse, når de møder virksomheds produkter og services, på tværs af digitale kanaler. UX Design kurset er ikke kun teori, men lige så meget praktisk erfaring, hvor du selv får lov at arbejde med, hvordan du bedst sammensætter virksomhedens kommunikation i form af hjemmesider, SoMe apps, produkter, services, grafik, billeder og tekst. Du lærer altså at eksekvere design processen fra strategi til konkret indhold.

Kurset har brygervenlighed i fokus, og værdiskabelse gennem det brugervenlige design.

UX Design og Brugeroplevelser

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om rabat

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

Compass Kurser

Kursus datoer

DatoerLokationStatus
13. oktober 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
12. januar 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

Dit udbytte UX Design kursus

 • Lær om UX Designerens opgaver
 • UX Designerens kanaler og virkemidler
 • Hvordan designer du din UX strategi
 • Lær om UX planen
 • UX indhold til dine målgrupper
 • Målrettet indhold til kundetyper
 • UX Designerens eksekvering og effektmåling
 • På kursus i UX Design lærer du alle værktøjerne
 • Cases og eksempler

Kursisterne siger

Tidligere kursister siger

henriette

Henriette

Københavns Universitet

“Det var dejligt med et lille hold hvor der var plads til både teknisk hjælp og undervisning i øjenhøjde. Vi havde en masse diskussioner om alt muligt vigtigt, og vi kunne sagtens have brugt mere tid”

★★★★★

YouSee

Søren Christiansen

YouSee

“De indtryk der først falder mig ind er fortræffeligt, givende og veltilrettelagt. Om undervisningen kan jeg sige, med fare for at lyde overstrømmende, at det var både fagligt, menneskeligt og kommunikerende helt i top. Jeg kan helt klart anbefale kurset”

★★★★★

jeppe

Jeppe

RADIUS

“Om undervisningen kan jeg sige, med fare for at lyde overstrømmende, at det var både fagligt, menneskeligt og kommunikerende helt i top. Jeg kan helt klart anbefale kurset. – det har været en fornøjelse at deltage”

★★★★★

DR

Elizabeth Andersen

Danmarks Radio

Kurset får top karakter fra mig. Kurset var helt fantastisk og fyldt med brugbare værktøjer! Undervisningsstilen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk (på den gode måde). En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer

★★★★☆

Indhold UX design kursus

UX Design Is King

Det digitale indhold skal være sammenhængende og give de besøgende en positiv oplevelse. Produktion, udgivelse og distribution af online kvalitetsindhold er en afgørende konkurrenceparameter i bestræbelserne på at tiltrække eksisterende og nye kunder.

UX Design Content

Du får et grundigt kendskab til håndtering af kommercielle og organisatoriske problemstillinger forbundet med UX Design, både B2B og B2C virksomheder. Du bliver i stand til at planlægge, udvikle og eksekvere UX Design programmer.

Owned or Earned Media

Fordele og ulemper ved UX Designerens virkemidler og værktøjer. Planlægning på tværs af platforme og Apps. Måling og opfølgning. Lær det hele på kursus i UX  Design – planlægning, produktion og opfølgning.

Cases og Opgaver

UX Designer kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området, og har mange års relevant erfaring. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra UX Design eksperter.

Valg af UX Strategi

Du lærer at udvælge det gode UX Design, der matcher netop din målgruppes ønsker og behov. Og for at få succes med UX Design er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for UX Design, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer produktionen af indhold.

UX Design Værktøjer

Hvad er UX Design? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan implementeres det? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man arbejder med UX Design. UX Design er en markedsførings disciplin, der rummer mange facetter. Facetter vi kaster lys over på kurset.

Kig ind 

Underviser 

Grace

Grace Tsatsaris

Grafisk Designer & Marketing Director

Få mere information

Tilmeld dig UX Design kursus her

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
grafisk design kursus med adobe

Bliv certificeret

Grafisk designer

Lær alle Adobe værktøjerne, og bliv certificeret i grafisk design. Ud over kursus i InDesign, så indeholder kurset i grafisk design også Adobe Illustrator, Adobe Photoshop og Adobe XD og UX design. Læs her om akademiets certificeret grafisk design kursus.

grafisk design kursus certifikat

Grace

Grace Tsatsaris

Marketing Director

Grace har en baggrund indenfor grafisk design og webudvikling, og har tidligere arbejdet som selvstændig konsulent, hvor hun har hjulpet andre virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, og user experience, til SEO. Hun bruger selv de grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Derudover har hun specialiseret sig indenfor digital markedsføring, og er hos Compass ansat som Marketing Director og underviser.