Figma Kursus

Grundlæggende

Figma UX og UI Prototyper | Kbh & Vejle I 2 Dage

Lær Figma og udvid dine UI & UX kompetencer med dette grundkursus, hvor du lærer at oprette smukke brugergrænseflader og engagerende prototyper.

 

02. MAJ
København
9.900 kr.
Grafisk superhero support

På dette Figma kursus, København eller Vejle, lærer du om værktøjets grundlæggende funktionaliteter, og får udvidet din værktøjskasse indenfor programmets rammer.

En flot hjemmeside er ikke kun en fordel, men også en nødvendighed i dagens samfund, hvilket gør efterspørgslen efter færdigheder inden for UI og UX design høj. På dette kursus lærer du at bruge Figma, som er et kraftfuldt onlineværktøj, som du kan bruge til at designe dit websted uden at skulle downloade og installere yderligere software på dine computere. Det understøtter også teamwork, så du kan arbejde på det samme projekt sammen med dine teammedlemmer.

Dit udbytte på Figma Kursus

Når du går hjem fra dette grundlæggende Figma kursus vil du have lært at lave fuldt ud interaktive prototypter. Kursets indhold kan du læse mere om her.

 

 • Lav interactive prototypes
 • Skrifttyper (dos & don’ts)
 • Opret simple wireframes
 • Tilføj farve og billeder til dit design
 • Opret ikoner og knapper
 • Lær at brug gratis UI kits & plugins
 • Opret en simpel Style Guide
 • Test på mobiltelefon
Adobe Figma kursus 01

Pris 9.900 kr.

ekskl. moms

R

Små hold

R

Inkl. 3 måneders mail support

R

Frokost på restaurant

R

Inklusiv certificering

Figma kursus København & Vejle

DatoerLokationStatus
02. & 03. maj 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
10. & 11. juni 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
20. & 21. juni 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
15. & 16. august 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
23. & 24. september 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
10. & 11. oktober 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
11. & 12. november 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
19. & 20. december 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
19. & 20. december 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
23. & 24. januar 2025København - Købmagergade 67 - 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

InDesign Instructor

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - ca. 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

Hvem deltager på Figma kursus?

Figma kurset henvender sig til dig, der er ny inden for UI og UX brugeroplevelsesdesign.

Forudsætninger for kurset

Du skal bruge have Figma klar på din computer. Der er en gratis plan tilgængelig på Figma-websiden, som du kan hente ned og installere på din computer.

Medbring PC/Mac med Figma

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og meget gerne en mus. Du skal have installeret Figma programmet inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed.

Online Figma kursus materialer

Med det Figma kursus følger øvelsesmateriale, som du får adgang til under og efter kurset i et år. På den måde har du efter kurset mulighed for at genopfriske de ting du lærer.

Små kursushold – maks. 6 deltagere

Akademiet sikrer små kursus hold af maksimalt 6 deltagere. Der kan forekomme ekstraordinære forhold der gør at vi er flere, men det sker sjældent.

Support efter dit Figma Kursus

Vi ønsker dig succes med dit kursus, og derfor tilbyder din underviser dig 3 måneders gratis e-mail support, indenfor rammerne af kursets faglige indhold.

compass kursus

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Tidligere kursister siger

petra

Petra

Spies Rejser

“Figma kurset får top karakter fra mig. Kurset var helt fantastisk og fyldt med brugbare værktøjer! Undervisningsstilen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk (på den gode måde).

★★★★☆

nokia

Maja Pontoippidan

Nokia

Det var et rigtig fint kursus, lige fra indhold til forplejning. Det gav en rigtig spændende dialog at vi kom fra forskellige virksomheder. Det var godt med de praktiske øvelser som gjorde det lettere at forholde sig til værktøjerne.

★★★★★

per

Henrik Wonsild

Danmarks Radio

Undervisningsstilen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk på den gode måde. En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer. Endnu en gang tak for et fremragende Figma kursus med masser gode tips og tricks.

★★★★☆

dsb

Henriette Sørensen

DSB

“Det var et rigtig udbytterigt kursus, som har sat mange refleksioner i gang og som har givet mig mange håndgribelige værktøjer jeg kan bruge i hverdagen. Stor ros til den rummelige underviser, som var meget hjælpsom.”

★★★★★

Indhold Figma Kursus

Cases og Opgaver

Figma kursus foregår som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området, og har mange års relevant erfaring med Figma. 

Valg af Figma Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de smarte Figma værktøjer. For at få succes med Figma er det derfor vigtigt, at du kender til de gængse teknikker, og lærer at bruge programmet som Figma har tiltænkt det. 

Hvad Kan Figma

Hvad kan Figma? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan opstartes det grundlæggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Figma. Og det er en design disciplin, der rummer mange facetter. God vind med dit Figma kursus.

Kig ind

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Hege instruktør

Hege Dalsgaard

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Tilmeld Figma kursus Vejle & København

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adobe kursus 3 essentials

Bliv Certificeret Grafisk Designer

Digital Grafisk Designer certifikat

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Derudover er Hege en erfaren underviser indenfor AI og ChatGPT. Hege har været beta tester for ChatGPT og bruger ChatGPT teknologien dagligt sammen med andre AI værktøjer. Hun rådgiver virksomheder i brugen af ChatGPT og underviser også på akademiets ChatGPT kurser. Hege er derudover ansvarlig for alle akademiets virtuelle AI værktøjer.

Powered by