Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design

Positivlistet Region Sjælland, Region Hovedstaden og Fyn kan også deltage | 30 Dage 6 Uger | Fremmøde 6 Dage

På dette Adobe® Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design kursus København, får du de værktøjer der skal til for at skabe fin grafisk design

 

15. DEC
København
19.900 kr.

Grafiske designere er den moderne verdens troldmænd og på akademiets Adobe® Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design kursus København og Aarhus, lærer du de 3 essentielle Adobe værktøjer til grafisk design.

På Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design kursus får du erfaring med at arbejde i og på tværs af de tre grundlæggende Adobe programmer; Adobe Photoshop, InDesign og Illustrator. Kurset er “learning by doing” og du får alle 3 Adobe værktøjer i hænderne.

Med dette kursus i Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design følger øvelsesvideoer og øvelsesinstrukser, så du også efter kurset har mulighed for at genopfriske de ting, du lærer. Samtidig er der indlagt en smule tid i kurset til, at du kan arbejde på dine egne projekter, så du går fra kurset med færdige, grafiske produkter.

Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design kursus form

Det er blevet moderne med online- og e-learning. Men, hos Compass er vi gået den modsatte vej. Vores erfaring er, at det kan være svært at komme videre, når Adobe værktøjerne driller, og den seneste forskning viser, at undervisning i små fysisk samlede hold giver den bedste indlæring. Vi har derfor valgt, at gennemfører denne uddannelse i Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design med undervisningen i små hold. Din underviser er lige ved hånden, og der er tid til at drøfte lige præcis dine udfordringer.

Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design 3 moduler

Når du deltager på dette Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design kursus, får du den tekniske basis til at kunne arbejde med grafisk design. Adobe’s produkter er de facto standarden, og de kommer ikke uden om at kunne de 3 essentielle værktøjer.

Og på dette kursus i Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design får du alle 3 i hænderne. Derudover får du også e-learning om UX design og brugeroplevelsen.

For ledige

Kurset er på RAR positivlisten. Det betyder at du kan deltage hvis du bor på Sjælland. Du skal have tilladelse af din jobkonsulent fra dit jobcenter.

Grafisk Design Kursus

Pris 19.900 kr.

ekskl. moms

compass kursus

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design kursus København

Der starter et kursus næsten hver måned. Nedenfor kan du se dagene hvor der undervises i de 3 essentielle værktøjer, InDesign, Photoshop og Illustrator. Resten af de 30 dage er blended learning med videoer om UX design, som du får adgang til når du tilmeldes kurset.

Kursisterne siger

Praktisk info

  • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
  • Frokost på restaurant
  • Kursusmateriale online
  • Medbring egen computer
  • 100 meter fra Nørreport st.
  • Små hold

Indhold kursus i Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design

På Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design kursus lærer du alle de vigtige værktøjer, der skal til for at få succes med din produktion af grafiske projekter, herunder med særligt fokus på digital markedsføring. Vi lægger vægt på de digitale værktøjer, du får behov for, og det er vores målsætning, at du selv kan anvende værktøjerne, når kurset er overstået, og du kommer hjem.

Adobe InDesign 2 Dage

Du lærer at anvendte Adobe InDesign fra bunden af. Og du lærer, hvordan du konkret opsætter produktioner i dette vigtige værktøj.

Adobe InDesigns store force er, at kunne håndtere layout af tekst- og billedetunge dokumenter og skabeloner, der integrerer og kombinerer elementer fra både Photoshop og Illustrator. Mange grafiske designere anvender derfor InDesign til at udvikle salgsbare layouts og præsentationer.

På kurset får du, ved hjælp af konkrete cases, praktisk erfaring med at udvikle layout i InDesign til en bred vifte af dokumenter til både print og web.

Modulet udgøres af InDesign kurset:

Adobe InDesign kursus

Adobe Illustrator 2 Dage

På kurset lærer du at at anvendte Adobe Illustrator fra grunden af. Og du lærer hvordan du konkret kan lave grafiske illustrationer i dette værktøj som kan så meget. Vi starter helt fra grunden af.

Illustrator er et eminent program til at udvikle vektor-grafik. Vektor-grafik dækker over grafiske elementer, som kan op-skalleres i det uendelige. Eksempler på vektor-grafik inkluderer logoer, ikoner, figurer og mønstre – alle grafiske elementer, der er afgørende for, at skabe en god brugerrejse på websites og apps. Illustrator er derfor et favorit-redskab blandt mange grafiske designere.

På kurset lærer du at udvikle vektor-grafik fra bunden af, ved at kombinere værktøjer og funktioner på tværs af Illustrator. Kurset tager udgangspunkt i konkrete cases, så du får hands-on erfaring med at arbejde i og med Adobe Illustrator. Modulet udgøres af kurset:

Adobe Illustrator kursus

 

Adobe Photoshop 2 Dage

Du lærer at anvende de mest anvendte Photoshop funktioner, og efter dette modul er du langt. Du får erfaringerne med hvordan du arbejder med Photoshop i praksis. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske Adobe Photoshop værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit kursus.

Adobe Photoshop er stedet, hvor kreativ billedredigering foregår. Her kan du forvandle kedelige billeder til magiske landskaber, hvis du har styr på de grundlæggende værktøjer og funktioner i programmet.

Da flotte, iøjnefaldende billeder, som bekendt, siger mere end 1000 ord, er Photoshop et uundværligt program, når du skal udvikle lækre, imødekommende brugerrejser.

Ved hjælp af konkrete cases, lærer du at navigere Photoshop, og at arbejde på tværs af programmets grundlæggende funktioner og værktøjer.

Kurset er praktisk orienteret ”hands-on” Photoshop kursus. Modulet udgøres af:

Adobe Photoshop kursus

UX Design gennem e-learning videoer

På UX Design modulet lærer hvordan du sætter det hele sammen så brugeren får en positiv oplevelse af besøget på jeres sites. Du lærer at eksekvere design processen fra strategi til design og konkret indhold. UX Design er et obligatorisk must på en hvilken som helst grafisk design uddannelse.

For at skabe en ramme om brugen af UX værktøjer og funktioner, lærer du de grundlæggende principper og metoder bag UX design.

Modulet udgøres af UX Design video kursus på engelsk.

Certificering Grafisk Designer

Dit kursus afsluttes med, at du bliver certificeret Grafisk Designer. Certificering er indeholdt i dit kursushonorar, og vi anbefaler, at du lader dig certificere.

Ved kursets afslutning skal du gennemføre en opgave, som du har 3 måneder til at færdiggøre. Opgaven tager udgangspunkt i de ting, du lærer på grafisk design kurset. Du skal så vidt muligt integrere elementer på tværs af programmerne ind i din opgavebesvarelse, men grafisk design opgaven lægger dog op til kreativ fortolkning og frihed, så du selv kan vælge, hvordan du vælger at arbejde på tværs af programmerne – præcis som en grafisk designer gør. Efter eksamination modtager du en grafisk design certificering, som kan anvendes i dit CV. Du kan her læse mere om grafisk design kursus certificering:

Akademiets certificering

grafisk design kursus med adobe
grafisk design kursus certifikat

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Certificeret kursus i Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design

Certificering er inkluderet i dit Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design kursus. Vi anbefaler, at du lader dig certificere, da det kan være en fordel for dig på den lange bane, og det pynter på CV’et. Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design kursus certificering udgøres af en selvvalgt projektopgave, som du udarbejder i slutningen af dit kursusforløb. Efter endt kursus er du certificeret Digital Grafisk Designer. Læs her mere om certificering.

Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design kursus moduler

Kursuspakken er sammensat af de mest anvendte Adobe værktøjer, herunder først og fremmest det vigtige InDesign værktøj, til grafisk opsætning. Du får træning i alle de mest brugte Adobe værktøjer. Det certificerede kursus i Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design indeholder modulerne:

 

  1. Adobe InDesign kursus, 2 Dage
  2. Adobe Illustrator kursus, 2 Dage
  3. Adobe Photoshop kursus, 2 Dage

Pris 19.900 kr.

ekskl. moms

Om Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design kursus

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

“Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i  forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt kursus 🙂”

★★★★★

anne

Anne

Hørsholm Kommune

“Ualmindelig behagelig atmosfære, med gode faciliteter, søde medarbejdere og dygtig underviser. Det hele har været super godt, og jeg er fyldt med ny energi til alle de ting jeg skal lave”

★★★★★

B & O

Henrik Jensen

Bang & Olufsen

“Med dette Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design havde jeg bagefter et helt klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge i bestemte situationer. Der var afsat rigtig god tid til de praktiske øvelser

★★★★★

lego

Mie

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler”

★★★★☆

Kig ind 

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer
 
Få mere information

Rasmus B Olesen

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer
 
Få mere information

Tilmelding grafisk design kursus

Frokost restaurant

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

Compass kurser - hygge og faglig sparring

Kontakt os

  Telefon 48 16 30 81
  E-mail   info@comss.dk

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe InDesign i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Powered by