Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design

3 Adobe Essentials | 6 Uger | 30 Dage | RAR Listet kursus

I København tilbyder vi en uddannelse i Adobe® Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design, hvor du vil lære at arbejde med de tre essentielle Adobe programmer – Photoshop, InDesign og Illustrator. Med denne uddannelse vil du få de nødvendige værktøjer til at skabe fantastisk grafisk design.
Grafisk superhero support

Lær at mestre grafisk design ved hjælp af Adobe® programmer og brugervenlighed. Vi underviser i InDesign, Photoshop, Illustrator og UX, så du kan skabe visuelt tiltalende designs, der forbedrer brugeroplevelsen. Vores dygtige instruktører vil vejlede dig i brugen af de tre essentielle Adobe® værktøjer, så du opnår ekspertise inden for grafisk design.

Bliv ekspert inden for grafisk design med vores brugervenlige (UX) og grafisk design kursus, hvor du får hands-on erfaring med at arbejde i og på tværs af de tre grundlæggende Adobe® programmer: Photoshop, InDesign og Illustrator. Vores “learning by doing”-tilgang sikrer, at du får det bedste udbytte af kurset, mens du lærer alle de færdigheder, du behøver for at excellere inden for grafisk design.

Du vil ikke kun modtage undervisning i de grundlæggende Adobe® programmer, men også øvelsesvideoer og instrukser, så du kan genopfriske dine færdigheder efter kurset. Derudover vil du have mulighed for at arbejde på dine egne grafiske designprojekter undervejs, så du kan gå fra kurset med færdige produkter og nyttige erfaringer.

Kurset svarer til akademiets Grafisk Design kursus, med en UX Brugervenlighed overbygning. Du får derfor også certificering hørende til akademiets Grafisk Design kursus.

Lær Adobe Essentials + UX

På vores uddannelse i Brugervenlighed (UX) og Grafisk Design underviser vi i små hold. Din underviser vil være tilgængelig for at hjælpe dig med eventuelle udfordringer, og du vil have mulighed for at diskutere dine specifikke spørgsmål og problemer.

Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design i 4 moduler

Adobes produkter er den førende standard inden for branchen, og på denne uddannelse vil du lære de tre essentielle værktøjer: InDesign, Photoshop og Illustrator. Med denne uddannelse vil du være i stand til at tackle alle dine grafiske designopgaver med selvtillid og kompetence. Kurset består af fire moduler:

  • Adobe InDesign
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • Brugeroplevelse og UX

Du vil få hands-on erfaring med at arbejde i og på tværs af de tre grundlæggende Adobe® programmer. Derudover vil du også få e-learning om brugeroplevelse og UX, så du kan skabe visuelt tiltalende designs, der forbedrer brugeroplevelsen.

Medbring PC/Mac med Adobe

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus (anbefales). Du skal have installeret de tre Adobe programmer (InDesign, Illustrator og Photoshop) inden kurset starter. Akademiet stiller ikke computere til rådighed.

Små kursushold – maks. 6 deltagere

Akademiet sikrer små kursus hold af maksimalt 6 deltagere. Der kan forekomme ekstraordinære forhold der gør at vi er flere, men det sker sjældent.

Support efter dit kursus

Vi ønsker dig succes med dit kursus, og derfor tilbyder din underviser dig 3 måneders gratis e-mail support, indenfor rammerne af kursets faglige indhold.

Kursus for ledige

Kurset er på RAR positivlisten, hvilket betyder, at du kan deltage, hvis du bor på Sjælland, og har tilladelse fra din jobkonsulent på dit jobcenter.

compass kursus

Pris 24.900 kr.

ekskl. moms

R

Små hold

R

Inkl. 3 måneders mail support

R

Frokost på restaurant

R

Inklusiv certificering

R

Certificerede instruktører

Compass kursus

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Tilmelding

Der er næsten hver måned opstart på et nyt hold, så du har mulighed for at vælge en startdato, der passer dig. Her vil du blive undervist i de tre essentielle værktøjer – Adobe InDesign, Photoshop og Illustrator – på faste dage i løbet af uddannelsen. Resten af de 30 dage vil være en kombination af e-learning og blended learning, hvor du vil få adgang til videoer om de tre Adobe programmer og undervisning i UX-design.

Kursisterne siger

Praktisk info

  • Undervisning kl. 9.00 - ca. 15.30
  • Frokost på restaurant
  • Medbring egen computer
  • 100 meter fra Nørreport st.
  • Små hold
Frokost Restaurant La Perla

Frokost

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.