Canva Kursus

København & Vejle I 2 Dage

Kom og oplev, hvor nemt det er at skabe flot grafik med Canva – vi glæder os til at tage dig med på denne kreative rejse!

 

23. MAJ
København
7.900 kr.
Grafisk superhero support

Tag dine første skridt ind i den farverige verden af grafisk design med vores Canva kursus, perfekt til nybegyndere. Over to inspirerende dage vil du lære at bruge Canva Pro, et brugervenligt designværktøj, der gør det sjovt og nemt at skabe flot grafik – helt uden tidligere erfaring.

Vi starter helt fra bunden, så du behøver ikke at bekymre dig, hvis du aldrig har prøvet grafisk design før. Vores kursus er designet til at tage dig med på en afslappet og forståelig rejse gennem Canva’s grundlæggende funktioner og muligheder. Du vil opdage, hvordan man laver alt fra enkle infografikker til øjenfangende sociale medieopslag og professionelle nyhedsbreve, trin for trin.

Med Canva Pro får du adgang til alle de funktioner, du behøver for at lave flotte og effektfulde designs. Vi viser dig, hvordan du bruger disse værktøjer på en letforståelig måde. Du vil lære at vælge de rigtige billeder, bruge skabeloner, og endda tilføje animationer til dit arbejde, så det virkelig skiller sig ud.

Dette kursus er skabt med tanke på dem, der er helt nye i grafisk design. Vi sikrer, at du føler dig tryg og klar til at udforske og skabe dine egne designs med Canva Pro. Så uanset om du vil lave grafik til din virksomhed, din blog, eller bare for sjov, er du i gode hænder.

Kursus udbytte

 • Letforståelig introduktion til Canva, hvor du lærer de essentielle værktøjer og funktioner.
 • Skab engagerende infografikker ved at kombinere data og design på en kreativ måde.
 • Lær at lave øjenfangende grafik til forskellige sociale medieplatforme som Instagram og Facebook.
 • Få færdigheder i grundlæggende billedmanipulation som fx fritlægning og beskæring i Canva, for at justere og optimere dine billeder.
 • Brug og tilpas Canva’s skabeloner til at skabe unikt design fra bunden.
 • Dyk ind i animation og videoredigering for at skabe dynamisk grafik til fx SoMe.
 • Udvikl professionelle tryksager som plakater og visitkort med effektive design.
 • Opdag smarte tips og tricks i Canva for at gøre dit designarbejde mere effektivt.
 • Lær at planlægge og offentliggøre dit indhold på sociale medier med Canva’s værktøjer.
En bærbar computer med farverige kreative elementer strømmende ud af skærmen, der symboliserer læring og kreativitet, med logoet for Canva og teksten 'Canva kursus' foran.

Pris 7.900 kr.

ekskl. moms
R

Små hold

R

Inkl. 3 måneders mail support

R

Frokost på restaurant

Målgruppen for dette Canva kursus?

Dette kursus er skabt med tanke på dem, der er helt nye i grafisk design. Vi sikrer, at du føler dig tryg og klar til at udforske og skabe dine egne designs med Canva Pro. Så uanset om du vil lave grafik til din virksomhed, din blog, eller bare for sjov, er du i gode hænder. Efter dette kursus vil du have en ny, efterspurgt kompetence at tilføje til dit CV, hvilket gør dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet.

Vores undervisere

Vores undervisere er eksperter i deres felt og har en passion for undervisning. De er engagerede, venlige og ser frem til at hjælpe dig med at lære. Med deres vejledning vil du ikke bare forstå teorien; du vil også få praktisk erfaring, der kan anvendes direkte i dit arbejde.

Medbring PC eller Mac

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have adgang til Canva Pro, hvor du får adgang til alle de super smarte funktioner, som findes i Canva.

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Canva kursus dato oversigt

DatoerLokationStatus
23. & 24. maj 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
23. & 24. maj 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
19. & 20. august 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
22. & 23. august 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk information

 • Undervisning kl. 9.00 - ca. 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

Tidligere kursister siger

alm brand

Mette T. Jørgensen

Alm. Brand

“Dejligt med et lille hold, hvor der var plads til spørgsmål. Underviseren forstod at supplere sin høje faglige viden med stor personlig empati og en glæde ved at videregive teori og praktiske fif”

★★★★★

jeppe

Jeppe

Kjær & Sommerfelt

“Jeg har været afsted på en del kurser, men dette er det første kursus, hvor jeg bagefter har et klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge i hvilke sammenhænge. Det er en kæmpe hjælp i hverdagen”

★★★★★

henrik

Henrik

Vanløse VVS

“Mange tak for et godt kursus med fagligt indspark. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle. Jeg lærte alt meget bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler”

★★★★☆

novo

Charlotte

NOVO

“Jeg har ikke input til, hvad I kan forbedre: beliggenhed, atmosfære, service, imødekommenhed, professionalisme – alt var som det skulle være og mine forventninger blev mere end indfriet”

★★★★★

Kig ind

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Hege instruktør

Hege Dalsgaard

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Kursus indhold

Omfattende designværktøj

Canva tilbyder en bred vifte af muligheder inden for grafisk design og er en ideel løsning for dem, der søger et alt-i-ét designværktøj. Med Canva kan du nemt redigere både fotos og videoer samt designe alt fra SoMe opslag til plakater og visitkort. Opdag, hvordan Canva kan blive din go-to ressource for alle dine kreative behov.

SoMe planlægningsværktøj

Canva gør det let at skabe iøjnefaldende grafik til sociale medier med en række formater som stories og animationer. Brug din kreativitet uden grænser og planlæg samtidig dit indhold effektivt med Canva’s indholdsplanlægger. Dette værktøj er ideelt til at organisere og holde styr på dine opslag på diverse sociale medieplatforme.

Værktøj til professionel design

I vores Canva kursus fokuserer vi på Canva Pro, den avancerede version af Canva, som giver dig adgang til en omfattende samling af funktioner, billeder og animationer. Med Canva Pro vil du opleve, hvordan du let kan skabe imponerende grafik og redigere billeder, hvilket ofte gør mere komplekse grafikprogrammer unødvendige.

Tilmeld dig Canva kurset

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adobe kursus 3 essentials

Certificeret Digital
Grafisk Designer

Lær Adobe værktøjerne Photoshop, InDesign og Illustrator og bliv Grafisk Designer certificeret.

Digital Grafisk Designer certifikat

Tilmeld dig nyheder og opdateringer

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få grafiske tutorials
& tips på vores blog

Hold dig opdateret med viden om
grafisk design og grafiske programmer,
for at forbedre dine færdigheder og
være konkurrencedygtig.

 

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Derudover er Hege en erfaren underviser indenfor AI og ChatGPT. Hege har været beta tester for ChatGPT og bruger ChatGPT teknologien dagligt sammen med andre AI værktøjer. Hun rådgiver virksomheder i brugen af ChatGPT og underviser også på akademiets ChatGPT kurser. Hege er derudover ansvarlig for alle akademiets virtuelle AI værktøjer.

Powered by