Adobe Illustrator Kursus

Grundkursus, 2 Dage

Udvid dine kompetencer indenfor Adobe Illustrator, og bliv bekvem med værktøjet, og de muligheder det skaber.

 

17. JUN
København
6.900 kr.

På dette Adobe Illustrator kursus, København, får du praktisk erfaring med at udvikle og arbejde med vektor-grafik. Via konkrete cases, hvor sværhedsgraden gradvist stiger, lærer du at arbejde med de mest centrale værktøjer og funktioner i Illustrator.

Du har samtidig mulighed for at medbringe dine egne projekter, så du kan få råd og vejledning af underviseren, og så du er, mere end klar, til selv at arbejde videre efter kurset.

På kursus i Illustrator får du erfaringerne med, hvordan du arbejder med grafisk design i praksis – både til digitale kanaler og til tryk. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer, som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit Illustrator kursus. Kurset er altså et praktisk orienteret ”hands-on” kursus.

Illustrator Grundlæggende

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om Pris

Pris 6.900 kr.

ekskl. moms

Hvem deltager på Illustrator kursus?

Illustrator kurset henvender sig til dig der sidder i en marketing eller administrativ funktion, og som ikke ønsker at skulle have fat i en professionel grafiker hver gang du vil pynte eller redigere et logo, ikon eller anden grafik. Det tager tid, er besværligt og dyrt. Og efter Illustrator kurset vil du selv kunne redigere og optimere din grafik. 

Indhold kursus i Illustrator

Når du går hjem fra Adobe Illustrator kursus vil du være i stand til selv at arbejde med grafisk produktion af høj kvalitet. Du kan få grafikken til at se ud som du ønsker det. Kursets indhold kan du læse mere om her.

Grundlæggende Illustrator

Adobe har udviklet og finjusteret Illustrator igennem mange år, så det i dag er det ultimative redigeringsprogram til grafik. Du vil lære grundliggende funktionalitet som at skabe og redigere grafik af forskellig karakter. Til tryk og web. 

Udvikle af lag og effekter

På Illustrator kurset får du en grundig indsigt i, hvorfor det er vigtigt, at arbejde i lag i Illustrator. En indsigt, der er relevant på tværs af alle Adobes programmer.

Igennem alle cases præsenteres du for forskellige typer af lag, og lærer hvordan de på forskellige måder skaber kreativ frihed i Illustrator.

Illustrator Workspace

På kurset får du et overblik over Illustrator Workspace, og hvordan grundlæggende værktøjer og funktioner i Illustrator spiller sammen på tværs af dette Workspace, når du redigerer.

Der findes mange måder at udføre den samme redigering på i Illustrator. Og underviseren har udvalgt de mest relevante og centrale værktøjer og funktioner, som er relevante på tværs af grafiske produkter.

Arbejde med Vektorer

En af de største forcer i Illustrator, er muligheden for at udvikle vektor-grafik. Begrebet vektor dækker over filer, som kan opscalleres i det uendelige. Vektor-filer er genereret på baggrund af en algoritme, der hele tiden tilpasser filen, når du zoomer ind eller ud. Det gør dem særlige velegnede til at udvikle logoer og ikoner, som skal kunne printes i alle størrelser og formater.

På kurset lærer du at bygge vektor-figurer fra grunden af, ved hjælp af geometriske former og udvalgte værktøjer. Som en del af kurset, undervises du også i, hvordan du kan omdanne Raster-filer, dvs. filer, der består af et begrænset antal pixels, til vektor-filer. Det kunne f.eks. være en tegning af et logo, som du har taget et billede af, og som nu ønsker at omdanne til en vektor-fil.

Arbejde med Objekter

Du vil lære om Illustrator værktøjer til at ændre, skalere, flytte og rotere oprettede figurer. Illustrator kan hjælpe med præcisionen i forhold til at placere figurerne korrekt på siden. Du vil også blive introduceret til oprettelse af avancerede Illustrator figurer. 

 • Justering af figurer
 • Illustrator Kurvefinder
 • Hjælpelinjer og autohjælpelinjer
 • Skalér, rotér, omdan objekter 

Vigtige genveje

Underviseren vil undervejs på kurset dele sine bedste genveje med dig, så dit arbejdsflow bliver både hurtigere og mere effektivt i Illustrator. 

 

Illustrator farverum

Illustrator er det perfekte program at bruge, hvis du skal gøre dine billeder klar til print eller web. I denne sammenhæng lærer du på Illustrator kursus København, hvor vigtigt det er, at arbejde i CMYK eller RGB farverum. Dine farver bliver præcis som du har tiltænkt.

Dimensioner, opløsning & formater

Når du skal gemme og eksportere dit billede i Photoshop, findes der rigtig mange ting du skal være opmærksom på. Det gennemgår vi på kurset, så du nemmere kan navigere i hvordan du arbejder med dine billedfiler.

Eksport af vektorer

På kurset får du en gennemgang af de mest anvendelige filformater, som du bør gemme eller eksportere dine vektor-filer i. Din eksport kan også være til andre Adobe programmer som InDesign eller Photoshop. De andre produkter kan du lære mere om på kurserne:. 

Illustrator kursus cases

Via konkrete cases, hvor sværhedsgraden gradvist øges, lærer du at arbejde hands-on med de forskellige Illustrator værktøjer og funktioner. Din underviser er hele tide i nærheden, og det er vores ansvar, at du lære programmet som Adobe har tænkt det anvendt.

kursus i digital markedsføring

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Kampagne kursus

2 for 1

Læs om Pris

Forudsætninger for Illustrator kursus

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på Illustrator kurset. Dog skal du medbringe din egen computer, strømforsyning med installeret Adobe software. Du kan her downloade programmet i en prøveperiode. Adobe downloads. Du vil blive kontaktet af din underviser nogle dage inden kurset for afstemning af forventninger. 

Medbring PC/Mac med Illustrator

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret Illustrator programmet inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed. 

Online Illustrator kursus materialer

Med Illustrator kurset følger øvelsesvideoer og instrukser som du får adgang til under og efter kurset i et år. På den måde har du efter Adobe Illustrator kurset mulighed for at genopfriske de ting, du lærer.

Efter Illustrator Kursus

Du vil efter kursus, indenfor rimelighedens grænser, have mulighed for at kontakte din underviser for spørgsmål. Akademiet tilbyder også et udvidet Illustrator kursus hvor du kan få dybere indsigt i programmet.

digital markedsføring

Kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Er det nok med et Illustrator kursus?

Hvis du ikke allerede kan InDesign og Photoshop, så kan du med fordel tage akademiets kursuspakke; Adobe kurser 3 Essentials. På kurserne lærer du hvordan, de 3 vigtigste Adobe programmer Photoshop, Illustrator og InDesign spiller sammen. De tre programmer er dybt integrerede i hinanden, og det fulde udbytte af Adobe produkterne opnår du ved at lære grundlæggende funktioner og værktøjer i alle tre Adobe programmer.

Dit udbytte af kursus i Illustrator

 • Du skal ikke have fat i en grafisk designer for ændringer
 • Rediger selv din grafik – nu og her, og uden konsulent omkostninger
 • Bliv fortrolig med de mange muligheder i Illustrator
 • Hvordan designer du din grafik fra grunden af
 • Lær at opsætte Illustrator skabelontyper
 • Forstå korrekt import af billeder og tekst
 • Lær hvordan du opretter farverne CMYK, RGB og pantone
 • På kursus i Illustrator lærer du at bruge formater
 • Lær om relaterede Adobe værktøjer
 • Eksportindstillinger til både tryk og web
 • Overblik over Illustrator vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler

Kursisterne siger

Adobe kursus 3 essentials

3 Adobe Kurser i en pakke læs her

Adobe Illustrator kursus datoer

DatoerLokationStatus
17. & 18. maj 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
14. & 15. juni 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
17. & 18. juni 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
20. september 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
08. & 09. november 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
06. & 07. januar 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Pris 6.900 kr.

ekskl. moms

Tidligere kursister siger

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruges både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden.  Tak for et super godt Illustrator kursus. 🙂

★★★★★

novo

Pernille Andersen

Novo

“Dejligt med små hold hvor der var tid til den individuelle. Jeg fik en meget fin introduktion til flere værktøjer jeg ikke havde prøvet samt godt tid til de praktiske øvelser. God underviser med praktiske eksempler.”

★★★★★

anne

Anne

Four Design Møbler

“Jeg var meget tilfreds med kurset og vil give det 5. Jeg synes det var virkelig godt at Marie var parat til at sadle om, så vi fik lige præcis den viden der var relevant for os med hjem”

★★★★☆

anders

Anders

Københavns Kommune

Der var plads til både nye og erfarne. Jeg havde kendskab til de fleste værktøjer på forhånd, dog ikke alle. Her fik jeg en meget fin introduktion til flere samt de praktiske øvelser. God underviser med praktiske eksempler”

★★★★★

Værktøjer på Illustrator kursus

Strokes & 3D Effekter

Illustrator er perfekte program til at lege kreativt med teksteffekter. På kurset gennemgår vi nogle af de mest almindelig, såsom at skrive på former og kurver, at vride tekster, at tilføje gradienter og “Strokes” til din tekst, at skabe 3D-teksteffekter, samt at bruge “Blend” til at skabe flydende, håndskrevne ord.

Illustrator Kursus

På dette kursus i Illustrator lærer du hvordan du kan opsætte grafik, så de giver dig netop det visuelle udtryk du ønsker. På Illustrator kurset vil du lære, hvordan du selv kan producere grafik, så du hurtigere kan få nogle flotte dokumenter. Du vil også blive introduceret til andre vigtige Adobe værktøjer.

Illustrator Mønstre

Illustrator er favorit programmet blandt grafikere, når de skal udvikle iøjnefaldende mønstre, f.eks. til plakater eller produktemballage. Som en del af kurset, gennemgår vi derfor hvordan du udvikler både simple og abstrakte mønstre i Illustrator. Du lærer det hele fra grunden. Gå til Adobe’s egen side om Illustrator.

Cases og Opgaver

Illustrator kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med Illustrator. Der vil desuden være online inspirations indlæg fra forskellige specialister.

Valg af Grafiske Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de rigtige værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov til grafisk design. Og for at få succes med Illustrator er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer din grafik.

Hvad Kan Illustrator?

Hvad kan Illustrator? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan opstartes det grundliggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Illustrator. Og det er en design disciplin, der rummer mange facetter. God vind med dit Illustrator kursus.

Kig ind 

Underviser 

Grace

Grace Tsatsaris

Grafisk Designer & Marketing Director

Få mere information

Tilmeld dig kursus i Illustrator her

grafisk design kursus med adobe

Bliv certificeret

Grafisk designer

Lær alle Adobe værktøjerne, og bliv certificeret i grafisk design. Ud over kursus i InDesign, så indeholder kurset i grafisk design også Adobe Illustrator, Adobe Photoshop og Adobe XD og UX design. Læs her om at blive certificeret grafisk designer.

grafisk design kursus certifikat

Grace

Grace Tsatsaris

Marketing Director

Grace har en baggrund indenfor grafisk design og webudvikling, og har tidligere arbejdet som selvstændig konsulent, hvor hun har hjulpet andre virksomheder med alt fra grafisk opsætning og user experience til SEO. Hun bruger selv de grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kan slet ikke være dem foruden. Derudover har hun specialiseret sig indenfor digital markedsføring, og er hos Compass ansat som Marketing Director og underviser.