Illustrator Kursus Grundlæggende

København & Aarhus I 2 Dage

Hvis du leder efter det bedste Adobe Illustrator kursus i København eller Aarhus, skal du ikke lede længere – du har fundet det! Bliv en mester til skalerbar vektor grafik.

 

09. MAR
København
8.900 kr.
Gratis bonus kursus

Orker du ikke at se flere Adobe Illustrator YouTube tutorials igennem? Bare rolig, vi skal nok navigere dig sikkert igennem Adobe Illustrator, så du kan opnå professionelle designfærdigheder indenfor vektorgrafik. 

På dette Adobe Illustrator kursus lærer du ved hjælp af fokuseret vejledning fra vores erfarne Illustrator undervisere og gennem hands-on øvelser, hvordan du navigerer hurtigt og problemfrit i programmet. Du introduceres for brugerfladen og de vigtigste genveje, der kan optimere og lette din arbejdsgang og ikke mindst gøre det sjovere at bruge Illustrator. Uden det rette kendskab til Illustrator kan man som nybegynder let bruge al for meget unødig spildtid på dels at finde ønskede funktioner og dels at anvende dem korrekt og effektivt.

Du får de værktøjer, du behøver for at begynde at anvende Adobe Illustrator på en effektiv og professionel måde, og du vil være i stand til at lave professionelt grafik i høj kvalitet, der kan skaleres op i store størrelser. Gør dig klar til at lære Adobe Illustrator og boost dine designfærdigheder!

4 gode grunde til at komme på vores Illustrator kursus

 • Din virksomhed sparer omkostningerne ved ikke at skulle hyre en ekstern grafiker, fordi du selv kan lave professionelt vektor grafik.
 • Din interne grafiker har ofte mange opgaver at tage sig af, men med dine Adobe Illustrator færdigheder kan du hurtigt selv lave dine egne Illustrator opgaver og få noget fra hånden.
 • Få et stærk CV med din Illustrator certificering.
 • Når du deltager på dette kursus, kan du frivilligt, og uden ekstra betaling, vælge også at deltage på et af følgende kurser:
  Photoshop kursus Grundlæggende 2 dage
  InDesign Grundlæggende 2 dage
  Grafisk Design Basis 2 dage
  Premiere Pro Grundlæggende 2 dage
  Du kan vælge dit bonuskursus før, under eller efter dit kursus – du giver os bare besked.
Illustrator grundlæggende

Pris 8.900 kr.

ekskl. moms

2 klip

med klippekort

R

2 for 1 kampagne bonus kursus

R

Dansk certificering med ID

R

Online kursusmateriale på dansk

R

Frokost på restaurant

R

Certificerede instruktører

Adobe Illustrator kurser

Datoer Lokation Status
09. & 10. marts 2023 København - Købmagergade 67 - 5. sal ^
13. & 14. marts 2023 Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST ^
27. & 28. april 2023 København - Købmagergade 67 - 5. sal ^
27. & 28. april 2023 Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST ^
06. & 07. juni 2023 København - Købmagergade 67 - 5. sal ^
06. & 07. juni 2023 Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST ^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

København

Kontakt information

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Fordele ved at vælge vores Illustrator kursus

▌ 2 for 1 Kampagne bonus kursus

Du kan gratis vælge et ekstra kursus InDesign grundlæggende eller Photoshop grundlæggende. Og der er ingen udgifter forbundet hermed. Dit bonus kursus vælger du før, under eller efter din tilmelding.

▌ Support efter kursus

Din underviser hjælper dig gerne efter endt kursus når der er noget der driller.

▌ 100% dansk kursusmateriale

Alt kursusmateriale ligger tilgængeligt online under og efter dit kursus. Du får adgang til et læringsrum online med præsentationer og videoer som du kan genbesøge efter endt kursus.

▌ 15+ videoer efter kursus

Du får adgang til et læringsrum online med præsentationer og instruktions-videoer som du kan gense før under og efter dit Illustrator kursus.

▌ 100% dansk certificering med ID

Du modtager altid diplom på at du har deltaget på denne Illustrator uddannelse. Og har du lyst, så er certificering også indeholdt i dit kursus honorar. Certificering udgøres af en lille Illustrator opgave som bliver godkendt af din underviser.

▌ Adobe® certificerede instruktører

Alle akademiets instruktører er certificeret i det faglige stof som de underviser i. Det giver dig garanti for undervisning af høj faglig standard.

▌ Små hold

Akademiet sikrer små kursus hold. Det er meget sjældent at vi er over 7 deltagere, for så opretter vi bare et nyt hold.

▌ Fuld forplejning på restaurant

Vi spiser frokost på restaurant. I København spiser vi på restaurant La Perla (italiensk) og restaurant Rice Market (thai) på skift. I Aarhus spiser vi i restauranten på hotel Scandic Aarhus VEST. Der er mulighed for vegetar, veganer, allergiker mv.

▌ VIP klippekort

Du kan med fordel købe et klippekort, og få kurserne for ca. halv pris. Læs mer om klippekort.

▌Hyggelige omgivelser

Akademiet tilbyder undervisning i hyggelige omgivelser hvor vi ligger vægt på atmosfære og et behageligt miljø. Det sikrer at vi lærer bedst i de omgivelser.

▌Kursus hver måned

Der starter et eller flere kurser hver måned.

▌100% tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds med dit kursus, så tilbyder akademiet en 100% tilfredsheds-garanti med fuld refusion af dit kursushonorar.

Adobe kursus 3 essentials

Certificeret

Grafisk Design Kursus

Lær alle Adobe værktøjerne, og bliv certificeret i grafisk design. Ud over kursus i Illustrator, så indeholder kurset i Grafisk Design også Adobe InDesign og Adobe Photoshop. Læs her om at blive certificeret på Grafisk Design Kursus.

grafisk design kursus certifikat

Hilsen fra dine Illustrator undervisere hos Compass

Tidligere Illustrator kursister siger

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

“På Adobe illustrator kursus fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruges både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt og lærerigt kursus. 🙂

★★★★★

novo

Pernille Andersen

Novo

“Dejligt med små hold hvor der var tid til den individuelle. Jeg fik en meget fin introduktion til flere værktøjer jeg ikke havde prøvet samt god tid til de praktiske øvelser. God underviser med praktiske eksempler.”

★★★★★

anne

Anne

Four Design Møbler

“Jeg var meget tilfreds med dette Adobe Illustrator kursus og vil give det 5. Jeg synes det var virkelig godt at Eva var parat til at sadle om, så vi fik lige præcis den viden der var relevant for os med hjem fra Illustrator kursus”

★★★★☆

anders

Anders

Københavns Kommune

Der var plads til både nye og erfarne. Jeg havde kendskab til de fleste værktøjer på forhånd, dog ikke alle. Her fik jeg en meget fin introduktion til flere værktøjer samt de praktiske øvelser. God underviser med praktiske eksempler”

★★★★★

Værktøjer på Illustrator kursus København Aarhus

Strokes & 3D Effekter

Illustrator er et perfekt program til at lege kreativt med teksteffekter. På kurset gennemgår vi nogle af de mest almindelige, såsom at skrive på former og kurver, at vride tekster, at tilføje gradienter og ‘Strokes’ til din tekst, at skabe 3D-teksteffekter, samt at bruge ‘Blend’ til at skabe flydende, håndskrevne ord.

Illustrator Kursus København

På dette Illustrator kursus lærer du, hvordan du kan opsætte grafik, så de giver dig netop det visuelle udtryk du ønsker. På Vi gennemgår, hvordan du selv kan producere grafik, så du hurtigere kan få nogle flotte dokumenter. 

Illustrator Mønstre

Illustrator er favoritprogrammet blandt grafikere, når de skal udvikle iøjnefaldende mønstre, f.eks. til plakater eller produktemballage. Som en del af Illustrator kurset, gennemgår vi derfor, hvordan du udvikler både simple og abstrakte mønstre i Illustrator. Du lærer det hele fra bunden.

Cases og Opgaver

Illustrator kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området, og har mange års relevant erfaring med Illustrator. 

Grafiske produktion

Du lærer at udvælge og benytte de rigtige værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov til din grafik. For at få succes med Adobe Illustrator er det derfor vigtigt, at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer din grafik.

Hvad Kan Illustrator?

Hvad kan Illustrator? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Hvordan opstartes det grundlæggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Illustrator. Alt sammen noget, vi gennemgår på kurset.

Kig ind

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Rasmus B Olesen

Hege Dalsgaard

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Tilmelding til Adobe Illustrator kursus

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Praktisk på Illustrator kursus

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

Det kommer du til at lære på dit Illustrator grundlæggende kursus

Når du går hjem fra vores Adobe Illustrator kursus, vil du være i stand til selv at arbejde med grafisk produktion af høj professionel kvalitet. Du kan få grafikken til at se ud, som du ønsker og imponere dine kollegaer. På Illustrator kurset kommer vi igennem følgende:

 

 • Opbygning af figurer
 • Lag
 • Clipping mask
 • Pen værktøjet
 • Shape builder
 • Image Trace værktøj
 • Filtyper
 • CMYK og RGB farverum
 • Artboards
 • Viskelæderværktøj
 • Skriv på former
 • Gradient
 • Mønstre
 • Streger og pensler
 • Pile og stiplede linjer
 • Tegn efter skitse

Kursets målgruppe?

Vores Illustrator kursus er designet til dig, der ønsker at lære de grundlæggende principper i Adobe Illustrator og få erfaring med at arbejde med vektorgrafik. Adobe Illustrator er programmet, hvor du laver logoer og ikoner, men du kan også bruge det til at udarbejde infografikker, designe UX elementer, komplekse illustrationer, plakater og visitkort. Hvis du vil forbedre dine designfærdigheder og lære at bruge et af de mest anerkendte designprogrammer i branchen, så er dette kursus lige noget for dig.

Et Illustrator kursus kan være relevant for mange forskellige brancher og faggrupper, da det er et alsidigt værktøj, der anvendes inden for mange forskellige fagområder. Det kan blandt andet være aktuelt for grafiske designere, kunstnere, marketingassistenter og mange andre faggrupper.

Medbring PC/Mac med Illustrator

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret Illustrator programmet inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed. 

Illustrator kursus for ledige

Leder du efter Illustrator kurser for ledige, så tilbyder akademiet en række kurser for ledige, herunder kurset Adobe Illustrator: Fra begynder til mester. Kurset tilbydes ikke som 6 ugers jobrettet uddannelse, men kurset er på de regionale positivlister, og det er dit jobcenter, der kan bevilge Illustrator kurset, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Læs mere her om grafiske kurser for ledige.

Forskellene på Illustrator, InDesign og Photoshop

Adobe Illustrator er et program til at designe vektorgrafik, såsom logoer, ikoner, skilte og infografik. Det er især godt til at designe elementer, der skal skaleres op eller ned uden at miste kvalitet, fordi vektorgrafik ikke består af pixels, men af matematiske formler.

Adobe InDesign er et program til at designe layout og dokumenter, såsom magasiner, brochurer og aviser. Det er godt til at arrangere tekst, billeder og andre elementer i en struktureret form, og til at oprette professionelt udseende dokumenter til tryk eller digital distribution.

Adobe Photoshop er et billedbehandlingsprogram, der er godt til at redigere og manipulere fotografier, samt til at skabe grafik og designs med pixels. Det er især godt til at rette fejl og udbedre mangler i fotografier, men også til at lave avancerede effekter og til at designe elementer, der skal bruges på en skærm, såsom webgrafik og social media billeder.

Opsummering:
Illustrator er bedst til vektorgrafik. InDesign er bedst til layout og dokumenter. Photoshop er bedst til billedbehandling og rastergrafik (grafik bestående af pixels).

FAQ & Svar

Kan jeg flytte mit Illustrator kursus til anden dato?

Ja. Du kan altid ændre (fremrykke eller udskyde) dato for dine kursusmoduler, og Compass vil altid finde en kursusdato til dig. Dog kan vi ikke garantere dig plads på den nye kursusdato, og Compass forbeholder sig ret til at ændre til senere alternativ dato.

Afbestille mit Illustrator kursus og hvad er vilkårene?

Du kan omkostningsfrit afbestille dit Illustrator kursus op til 24 timer inden kursusstart, og du vil få refunderet 100% af dit kursushonorar. Kursushonorar ved afbestilling senere end 24 timer inden kursusstart refunderes ikke.

Kursustider kl. 09.00 - 15.30

Undervisningen starter kl. 09.00 og slutter kl. 15.30. 

Kan man deltage online?

Nej. Samtlige akademiets kurser er fremmøde klasseundervisning. 

Parkering nær Compass København?

Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport Station. Der er altid ledige parkeringspladser på:

Q-Park Nørreport
Israels Plads 1
1361 København

 

Transport fra lufthavn til Compass København?

Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport Station. Der går toge til stationen fra alle retninger, herunder også metro direkte fra Københavns Lufthavn. Metro går hvert 2 minut fra Københavns lufthavn.

Medbringe min PC/Mac?

Du skal altid medbringe din egen PC/Mac, og der er ikke mulighed for at låne PC/Mac. 

Installeret software inden kurset?

Du skal altid medbringe din egen PC/Mac, og have installeret den software I skal anvende på kurset. 

Garanti for afholdelse?

Nej. Akademiet tilstræber altid afholdelse af moduler, men der opstår situationer hvor der kun er en eller to tilmeldte til et kursus, og så afholdes kurset først den efterfølgende måned. 

Forplejning på Illustrator kurset?

København: Vi spiser på nærliggende restauranter, enten:
Restaurant La Perla: Italiensk frokost buffet
Restaurant Rice Market: Thai frokost buffet

Århus: Vi spiser på Hotel Scandic Vest. De serverer en konference buffet.

Har du særlige ønsker – vegetar, veganer – allergi; så gør os opmærksom på dine ønsker om morgenen på kursusdagen. Restauranterne er vant til særlige ønsker.

Overnatning inkluderet i Illustrator kurset?

Nej. Overnatning arrangeres på eget initiativ.

Sprog i undervisningen?

Undervisning og kursusmateriale tilbydes kun på dansk.

Tilmeld dig nyheder og opdateringer

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få grafiske tutorials
& tips på vores blog

Hold dig opdateret med viden om
grafisk design og grafiske programmer,
for at forbedre dine færdigheder og
være konkurrencedygtig.

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe InDesign i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Powered by