Illustrator Kursus

København & Aarhus I 2 Dage

Hvis du leder efter det bedste Adobe® Illustrator kursus i København eller Aarhus, skal du ikke lede længere – du har fundet det!

 

14. JUL
Aarhus
6.500 kr.

På dette Adobe® Illustrator kursus, København eller Aarhus, får du praktisk erfaring med at udvikle og arbejde med vektor grafik.

Du lærer at bruge de grundlæggende værktøjer i Illustrator, herunder pen værktøjet og markeringsværktøjet. Du lærer også at bruge softwarens farvepaletter og anvende grundlæggende effekter som f.eks. drop shadows og 3D-effekter. Gør dig klar til at udvikle dine færdigheder og skabe vektorgrafik, der vil få dig til at skille dig ud fra mængden!

Illustrator grundlæggende

Pris 6.500 kr.

ekskl. moms

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

København og Aarhus

DatoerLokationStatus
14. & 15. juli 2022Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST^
28. & 29. juli 2022København - Købmagergade 67 - 5. sal^
08. & 09. august 2022København - Købmagergade 67 - 5. sal^
29. & 30. august 2022Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST^
05. & 06. september 2022København - Købmagergade 67 - 5. sal^
29. & 30. september 2022København - Købmagergade 67 - 5. sal^
29. & 30. september 2022Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST^
10. & 11. november 2022København - Købmagergade 67 - 5. sal^
10. & 11. november 2022Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk på Illustrator kursus

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

kursus lokationer

Ud over Illustrator kursus København og Aarhus, så planlægger akademiet også Illustrator kursus Aalborg og Illustrator kursus Odense. Nye lokationer aktiveres i 2022.

Hvem deltager på Illustrator kursus?

Illustrator kurset er for dig, der ønsker at lære de grundlæggende principper i Adobe® Illustrator og få færdigheder i at arbejde med vektorgrafik. Du lærer at skabe og arbejde med vektorgrafik, herunder forskellige vektor-tegningsmetoder, vektorformer og tekst. Vi behandler også lag, masker og gennemsigtighed.

Indhold Illustrator kursus København & Aarhus

Når du går hjem fra Adobe Illustrator kursus, vil du være i stand til selv at arbejde med grafisk produktion af høj kvalitet. Du kan få grafikken til at se ud, som du ønsker det. Kursets indhold kan du læse mere om her.

 

 • Opbygning af figurer
 • Lag
 • Clipping mask
 • Pen værktøjet
 • Shape builder
 • Image Trace værktøj
 • Filtyper
 • CMYK og RGB farverum
 • Artboards
 • Viskelæderværktøj
 • Skriv på former
 • Gradient
 • Mønstre
 • Streger og pensler
 • Pile og stiplede linjer
 • Tegn efter skitse

Illustrator kursus videns sider

Efterhånden som du dykker dybere ned i Illustrator, bliver du måske nysgerrig på andre grafiske designteknikker og -programmer. Her finder du interessante grafiske videns sider, der kan hjælpe dig med at få mere viden om bl.a. Photoshop og Illustrator. Ved at forstå mere om forskellige grafiske designteknikker kan du træffe smartere beslutninger om, hvilke værktøjer du skal bruge til at skabe de designs, du forestiller dig. Derudover kan det at lære nye grafiske programmer gøre dig mere salgbar som designer og åbne op for nye jobmuligheder.

compass kursus

Premiere Pro Kursus

Deltag på akademiets Premiere Pro kursus. På 2 dage lærer du at producere kvalitets videoer med Adobe Premiere Pro. Læs mere om Premiere Pro kursus.

Forudsætninger for Illustrator kursus

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på Illustrator kurset. Dog skal du medbringe din egen computer, strømforsyning med installeret Adobe software. Du kan her downloade programmet i en prøveperiode. Adobe downloads. Du vil blive kontaktet af din underviser, nogle dage inden kurset, for afstemning af forventninger. Du kan her læse 10 vigtige om hvad er Adobe Illustrator inden du skal i gang.

Medbring PC/Mac med Illustrator

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret Illustrator programmet inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed. 

Online Illustrator kursus materialer

Med Illustrator kurset følger øvelsesvideoer og instrukser, som du får adgang til under og efter kurset i op til et år. På den måde har du efter Adobe Illustrator kurset mulighed for at genopfriske de ting, du lærer. 

Efter Illustrator Kursus København & Aarhus

Du vil efter kursus, indenfor rimelighedens grænser, have mulighed for at kontakte din underviser for spørgsmål. Akademiet tilbyder også et udvidet Illustrator kursus, hvor du kan få dybere indsigt i programmet.

compass kursus - københavn

Kontakt os

  Telefon 48 16 30 81
  E-mail   info@comss.dk

Er det nok med et Illustrator kursus?

Hvis du ikke allerede kan InDesign og Photoshop, så kan du med fordel tage akademiets kursuspakke; Adobe kurser 3 Essentials. På kurserne lærer du hvordan, de 3 vigtigste Adobe programmer Photoshop, Illustrator og InDesign spiller sammen. De tre programmer er dybt integrerede i hinanden, og det fulde udbytte af Adobe produkterne opnår du ved at lære grundlæggende funktioner og værktøjer i alle tre Adobe programmer.

Dit udbytte af kursus i Illustrator

 • Du skal ikke have fat i en grafisk designer for ændringer
 • Rediger selv din grafik – nu og her, og uden konsulent omkostninger
 • Bliv fortrolig med de mange muligheder i Illustrator
 • Hvordan designer du din grafik fra grunden af
 • Lær at opsætte Illustrator skabelontyper
 • Forstå korrekt import af billeder og tekst
 • Lær hvordan du opretter farverne CMYK, RGB og pantone
 • På kursus i Illustrator lærer du at bruge formater
 • Lær om relaterede Adobe værktøjer
 • Eksportindstillinger til både tryk og web
 • Overblik over Illustrator vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler

Kursisterne siger

Adobe kursus 3 essentials

Se også grafisk design kursus pakken

Tidligere Illustrator kursister siger

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

“På illustrator kursus fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruges både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt og lærerigt kursus. 🙂

★★★★★

novo

Pernille Andersen

Novo

“Dejligt med små hold hvor der var tid til den individuelle. Jeg fik en meget fin introduktion til flere værktøjer jeg ikke havde prøvet samt godt tid til de praktiske øvelser. God underviser med praktiske eksempler.”

★★★★★

anne

Anne

Four Design Møbler

“Jeg var meget tilfreds med dette Illustrator kursus og vil give det 5. Jeg synes det var virkelig godt at Marie var parat til at sadle om, så vi fik lige præcis den viden der var relevant for os med hjem fra Illustrator kursus”

★★★★☆

anders

Anders

Københavns Kommune

Der var plads til både nye og erfarne. Jeg havde kendskab til de fleste værktøjer på forhånd, dog ikke alle. Her fik jeg en meget fin introduktion til flere samt de praktiske øvelser. God underviser med praktiske eksempler”

★★★★★

Værktøjer på Illustrator kursus København Aarhus

Strokes & 3D Effekter

Illustrator er perfekte program til at lege kreativt med teksteffekter. På kurset gennemgår vi nogle af de mest almindelig, såsom at skrive på former og kurver, at vride tekster, at tilføje gradienter og “Strokes” til din tekst, at skabe 3D-teksteffekter, samt at bruge “Blend” til at skabe flydende, håndskrevne ord.

Illustrator Kursus København

På dette Illustrator kursus lærer du, hvordan du kan opsætte grafik, så de giver dig netop det visuelle udtryk du ønsker. På Vi gennemgår, hvordan du selv kan producere grafik, så du hurtigere kan få nogle flotte dokumenter. Læs også akademiets Adobe Illustrator free tutorial om programmet.

Illustrator Mønstre

Illustrator er favorit programmet blandt grafikere, når de skal udvikle iøjnefaldende mønstre, f.eks. til plakater eller produktemballage. Som en del af Illustrator kurset, gennemgår vi derfor, hvordan du udvikler både simple og abstrakte mønstre i Illustrator. Du lærer det hele fra bunden.

Cases og Opgaver

Illustrator kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området, og har mange års relevant erfaring med Illustrator. Læs mere her om Adobe Illustrator pris.

Valg af Grafiske Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de rigtige værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov til grafisk design. Og for at få succes med Illustrator er det derfor vigtigt, at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer din grafik.

Hvad Kan Illustrator?

Hvad kan Illustrator? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan opstartes det grundliggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Illustrator. Alt sammen noget vi gennemgår på kurset.

 

Kig ind 

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer
 
Få mere information

Rasmus B Olesen

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer
 
Få mere information

Tilmeld Illustrator kursus København & Aarhus 

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Adobe kursus 3 essentials

Certificeret Grafisk

Design Kursus

Lær alle Adobe værktøjerne, og bliv certificeret i grafisk design. Ud over kursus i Illustrator, så indeholder kurset i grafisk design også Adobe InDesign og Adobe Photoshop. Læs her om at blive certificeret på grafisk design kursus.

grafisk design kursus certifikat

Din Adobe rejse inden Illustrator kursus

Jeg har arbejde med flere af Adobe’s værktøjer inden jeg kom på kursus i Illustrator. Det var selvlært, og derfor brugte jeg Illustrator på en anden måde end Adobe har tænkt det. Det medførte en masse problemer, og jeg måtte ofte starte forfra selvom jeg allerede havde brugt meget tid på en illustration. På dette Adobe Illustrator kursus lærer du det grundliggende så du kommer til at bruge værktøjet som Adobe har tænkt det. Du undgår derfor en masse problemer. 

Illustrator kursus for ledige

Leder du efter Illustrator kurser for ledige, så tilbyder akademiet en række kurser for ledige, herunder kurset Illustrator: Fra begynder til mester. Kurset tilbydes ikke som 6 ugers jobrettet uddannelse. Men kurset er på de regionale positivlister, og det er dit jobcenter der kan bevilge Illustrator kurset, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Læs mere her om grafiske kurser for ledige.

Hvorfor kursus i Adobe Illustrator?

Hvor det tidligere var professionelle der bruge Adobe’s værktøjer, herunder InDesign, Photoshop og Illustrator til grafiske illustrationer, Så har værktøjerne i dag bred udbredelse. InDesign er det vigtigste af disse værktøjer, og de fleste starter også med et Adobe InDesign kursus. Men du kommer hurtigt til korte, og skal ændre en illustration eller et ikon, og så får du behov for et Illustrator kursus. 

Hvad kan jeg efter Illustrator uddannelsen?

Efter denne Illustrator uddannelse vil du kunne producere og redigere grafiske illustrationer, herunder logoer og ikoner. Og du kan bruge Illustrator, med tilhørende vektor teknologi, på den måde som Adobe har tænkt det. Du skal ikke have fat i et bureau hver gang du vil ændre din grafik, og du bliver derfor meget mere effektiv og sparer tid og penge.

Grundlæggende Illustrator

Adobe har udviklet og finjusteret Illustrator igennem mange år, så det i dag er det ultimative redigeringsprogram til grafik. Du vil lære grundlæggende funktionalitet, som at skabe og redigere grafik af forskellig karakter, til tryk og web. 

Illustrator Workspace

På kurset får du et overblik over Illustrator Workspace, og hvordan grundlæggende værktøjer og funktioner i Illustrator spiller sammen på tværs af dette Workspace, når du redigerer.

Der findes mange måder at udføre den samme redigering på i Illustrator. Og underviseren har derfor udvalgt de mest relevante og centrale værktøjer og funktioner.

Arbejde med Vektorer

En af de største forcer i Illustrator, er muligheden for at udvikle vektor-grafik. Begrebet vektor dækker over filer, som kan op-skalleres i det uendelige. Vektor-filer er genereret på baggrund af en algoritme, der hele tiden tilpasser filen, når du zoomer ind eller ud. Det gør dem særlige velegnede til at udvikle logoer og ikoner, som skal kunne printes i alle størrelser og formater.

På kurset lærer du at bygge vektor-figurer fra bunden af, ved hjælp af geometriske former og udvalgte værktøjer. Som en del af kurset, undervises du også i, hvordan du kan omdanne Raster-filer, dvs. filer, der består af et begrænset antal pixels, til vektor-filer. Det kunne f.eks. være en tegning af et logo, som du har taget et billede af, og som nu ønsker at omdanne til en vektor-fil.

Arbejde med Objekter

Vi gennemgår Illustrators værktøjer ift. ændringer, skalleringer, flytte og rotere oprettede figurer. Illustrator kan hjælpe med præcisionen i forhold til at placere figurerne korrekt på siden. Du vil også blive introduceret til oprettelse af avancerede Illustrator figurer. 

 • Justering af figurer
 • Illustrator Kurvefinder
 • Hjælpelinjer og autohjælpelinjer
 • Skalér, rotér, omdan objekter

Vigtige genveje

Underviseren vil undervejs på kurset dele sine bedste genveje med dig, så dit arbejdsflow bliver både hurtigere og mere effektivt i Illustrator. 

 

Illustrator farverum

Illustrator er det perfekte program at bruge, hvis du skal gøre dine billeder klar til print eller web. I denne sammenhæng lærer du på Illustrator kursus København, hvor vigtigt det er, at arbejde i CMYK eller RGB farverum. Dine farver bliver præcis som du har tiltænkt.

Dimensioner & formater

Når du skal gemme og eksportere dit billede i Photoshop, findes der rigtig mange ting du skal være opmærksom på. Det gennemgår vi på kurset, så du nemmere kan navigere i, hvordan du arbejder med dine billedfiler.

Udvikle af lag og effekter

På Illustrator kurset får du en grundig indsigt i, hvorfor det er vigtigt, at arbejde i lag i Illustrator. En indsigt, der er relevant på tværs af alle Adobes programmer.

Eksport af vektorer

På kurset får du en gennemgang af de mest anvendelige filformater, som du bør gemme eller eksportere dine vektor-filer i. Din eksport kan også være til andre Adobe programmer som InDesign eller Photoshop. De andre produkter kan du lære mere om på kurserne:

Illustrator kursus cases

Via konkrete cases, hvor sværhedsgraden langsomt øges, lærer du at arbejde hands-on med de forskellige Illustrator værktøjer og funktioner. Din underviser er hele tide i nærheden, og det er vores ansvar, at du lære programmet, som Adobe har tænkt det anvendt. Se også Illustrator tutorial.

compass kursus

Du får

N Små hold
N hands-on undervisning
N Illustrator ekspert underviser
N Kursus materialer elektronisk

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe InDesign i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Powered by