Illustrator Kursus

Lær Illustrator Fra Starten … 2 Dage

På dette Adobe Illustrator kursus lærer du om værktøjets grundliggende funktionalitet og hvordan du kommer i gang med Illustrator. Efter kurset er du allerede i gang, og kan selv anvende Illustrator værktøjer – på den måde som Adobe har tænkt de skal anvendes.

På Illustrator kurset får du erfaringerne med hvordan du arbejder med grafisk design i praksis – både til digitale kanaler og til tryk. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit Illustrator kursus. Kurset er praktisk orienteret ”hands on” kursus.

dit udbytte

 • Lær om værktøjerne i Illustrator
 • Hvordan designer du din grafik fra grunden af
 • Lær at opsætte Illustrator skabelontyper
 • Forstå korrekt import af billeder og tekst
 • Lær hvordan du opretter farverne CMYK, RGB og pantone
 • Forstå brugen af formater
 • Lær om relaterede Adobe værktøjer
 • Eksportindstillinger til tryk og web
 • Overblik over Illustrator vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler

hvad siger kursisterne

du får

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Illustrator ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 6.500 kr. 

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

kursus datoer

Datoer Sted Status
17-18.jun København Åben
01-02.sep København Åben
5-6.okt København Åben
2-3.nov København Åben
10-11.dec København Åben

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Tilfredshedsgaranti

Pris 6.500 kr. 

ekskl. moms

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

Undervisere illustrator kursus

Marie Wengler voksede op med Adobé som sin forlængede arm og hun har igennem de sidste 15 år udviklet sig sammen med programmet. Sideløbende med studier på Københavns Universitet og Reklamelinjen, har hun drevet egen selvstændige virksomhed, hvor hun har arbejdet med Adobé-relaterede opgaver og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter – projekter der netop så dagens lys i Adobé.

Marie Wengler

Adobé Evangelist og Ekspert

100
Testimonials
her

Tidligere kursister siger …


Jeg synes det var et rigtigt spændende kursus, hvor der var plads til både nye og erfarne. Jeg havde kendskab til de fleste værktøjer på forhånd, dog ikke alle. Her fik jeg en meget fin introduktion til flere samt de praktiske øvelser. God underviser med praktiske eksempler og som gav tid til diskussion. Tak for et godt kursus.

Pernille Andersen

NOVO


Jeg synes der er “strikket” et super kursus sammen som formidles helt kanon. Der var god energi på kurset, med god tid til åben debat og synspunkter omkring alle emner, metoder og værktøjer. Undervisnings materialet og sparring med mennesker som havde helt andre indgangsvinkler til værktøjerne havde stor værdi for mig.

Malene Bohr

Næstved Kommune

På kurset vil du lære...

ZHvordan Virker Illustrator

Illustrator kan mere end man tror. Du får svar på hvilke værktøjer du skal bruge hvornår, og hvilke dokumentdesign der ikke tiltrækker opmærksomhed. På dette Illustrator kursus lærer du at producere grafiske dokumenter, og hvordan du gør det i praksis. Du lærer at få maksimal effekt ud af din grafik.

ZIllustrator Værktøjer

På dette Illustrator kursus lærer du hvordan du kan opsætte grafik, så de giver dig netop det visuelle udtryk du ønsker. På kurset vil du lære, hvordan du selv kan producere grafik, så du hurtigere kan få nogle flotte dokumenter. Du vil også blive introduceret til andre vigtige Adobe værktøjer.

ZDesign i Illustrator

Med Illustrator kan du skabe grafik af høj kvalitet. Og efter kurset vil du have opnået en forståelse for Illustrator store potentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye muligheder med Adobe Illustrator. Du lærer de hele fra grunden.

Z Cases og Opgaver

Illustrator kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med Illustrator. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra specialister.

Z Valg af Grafiske Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de rigtige værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov til grafisk design. Og for at få succes med Illustrator er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer din grafik.

ZHvad Kan Illustrator?

Hvad kan Illustrator? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan opstartes det grundliggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Illustrator. Og det er en design disciplin, der rummer mange facetter. God vind med dit Illustrator kursus.

De bruger også compass …

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig illustrator kursus her

restaurant frokost

Vi spiser frokost på de lokale restauranter nær Kultorvet i København.

Derfor skal du vælge Compass

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti