Illustrator Kursus Inkl. Grafik AI Værktøjer

København & Vejle | 2 Dage | Med AI Værktøjer 

Hvis du leder efter det bedste Adobe Illustrator kursus i København eller Vejle, skal du ikke lede længere – du har fundet det! Bliv en mester til skalerbar vektorgrafik.

 

13. MAJ
København
8.900 kr.
Grafisk superhero support

Orker du ikke at se flere Adobe Illustrator YouTube tutorials igennem? Bare rolig, vi skal nok navigere dig sikkert igennem Adobe Illustrator, så du kan opnå professionelle designfærdigheder indenfor vektorgrafik.

På dette Illustrator kursus lærer du ved hjælp af fokuseret vejledning fra vores erfarne Illustrator undervisere og gennem hands-on øvelser, hvordan du navigerer hurtigt og problemfrit i programmet. Du introduceres for brugerfladen og de vigtigste genveje, der kan optimere og lette din arbejdsgang og ikke mindst gøre det sjovere at bruge Adobe Illustrator. Uden det rette kendskab til Illustrator kan man som nybegynder let bruge al for meget unødig spildtid på dels at finde ønskede funktioner og dels at anvende dem korrekt og effektivt.

Du får de værktøjer, du behøver for at begynde at anvende Adobe Illustrator på en effektiv og professionel måde, og du vil være i stand til at lave professionelt grafik i høj kvalitet, der kan skaleres op i store størrelser. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål kurset, så gør dig klar til at lære Adobe Illustrator og boost dine designfærdigheder!

3 gode grunde til at komme på vores Illustrator kursus

 • Din virksomhed sparer omkostningerne ved ikke at skulle hyre en ekstern grafiker, fordi du selv kan lave professionelt vektorgrafik.
 • Din interne grafiker har ofte mange opgaver at tage sig af, men med dine Illustrator færdigheder kan du hurtigt selv lave dine egne Illustrator opgaver og få noget fra hånden.
 • Få et stærk CV med din Illustrator certificering.
Illustrator grundlæggende

Pris 8.900 kr.

ekskl. moms

R

Små hold

R

Inkl. 3 måneders mail support

R

Frokost på restaurant

R

Inklusiv certificering

R

Certificerede instruktører

Find dit illustrator kursus her

DatoerLokationStatus
25. & 26. april 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
13. & 14. maj 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
30. & 31. maj 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
03. & 04. juni 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
27. & 28. juni 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
29. & 30. juli 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
12. & 13. august 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
19. & 20. september 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
03. & 04. oktober 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
07. & 08. november 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
21. & 22. november 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
12. & 13. december 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
13. & 14. januar 2025København - Købmagergade 67 - 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

København

Kontakt information

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Fordele ved at vælge vores Illustrator kursus

▌ Support efter kursus

Din underviser hjælper dig gerne efter endt kursus når der er noget der driller.Og du har derfor 3 måneders fri e-mail support efter endt kursus.

▌ 100% dansk kursusmateriale

Alt kursusmateriale ligger tilgængeligt online under og efter dit kursus. Du får adgang til et læringsrum online med præsentationer og videoer som du kan genbesøge efter endt kursus.

▌ 15+ videoer efter kursus

Du får adgang til et læringsrum online med præsentationer og instruktions-videoer som du kan gense før under og efter dit Illustrator kursus.

▌ 100% dansk certificering med ID

Du modtager altid diplom på at du har deltaget på denne Illustrator uddannelse. Og har du lyst, så er certificering også indeholdt i dit kursus honorar. Certificering udgøres af en lille Illustrator opgave som bliver godkendt af din underviser.

▌ Adobe® certificerede instruktører

Alle akademiets instruktører er certificeret i det faglige stof som de underviser i og er grafiske designere. Det giver dig garanti for undervisning af høj faglig standard.

▌ Små hold maks. 6 deltagere

Akademiet sikrer små kursus hold af maksimalt 6 deltagere. Der kan forekomme ekstraordinære forhold der gør at vi er flere, men det sker sjældent.

▌ Fuld forplejning på restaurant

Vi spiser frokost på restaurant. I København spiser vi på restaurant La Perla (italiensk) og restaurant Rice Market (thai) på skift. I Vejle spiser vi i restauranten på hotel Scandic Vejle VEST. Der er mulighed for vegetar, veganer, allergiker mv.

▌ VIP klippekort

Du kan med fordel købe et klippekort, og få kurserne for ca. halv pris. Læs mer om klippekort.

▌Hyggelige omgivelser

Akademiet tilbyder undervisning i hyggelige omgivelser hvor vi ligger vægt på atmosfære og et behageligt miljø. Det sikrer at vi lærer bedst i de omgivelser.

▌Kursus hver måned

Der starter et eller flere kurser hver måned.

▌100% tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds med dit kursus, så tilbyder akademiet en 100% tilfredsheds-garanti med fuld refusion af dit kursushonorar.

Hilsen fra dine Illustrator undervisere hos Compass

Tidligere Illustrator kursister siger

sparnord

Mette Nielsen

Spar Nord Bank

“På Adobe illustrator kursus fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg i større eller mindre grad kan bruges både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt og lærerigt kursus. 🙂

★★★★★

novo

Pernille Andersen

Novo

“Dejligt med et lille hold, hvor der var tid til den individuelle, hvilket betyder jeg fik en meget fin introduktion til flere værktøjer jeg ikke havde prøvet samt god tid til de praktiske øvelser. God underviser med praktiske eksempler.”

★★★★★

anne

Anne

Four Design Møbler

“Jeg var meget tilfreds med dette Adobe Illustrator kursus og vil give det 5. Jeg synes det var virkelig godt at Eva var parat til at sadle om, så vi fik lige præcis den viden der var relevant for os med hjem fra Illustrator kursus”

★★★★☆

anders

Anders

Københavns Kommune

Der var plads til både nye og erfarne. Jeg havde kendskab til de fleste værktøjer på forhånd, dog ikke alle. Her fik jeg en meget fin introduktion til flere værktøjer samt de praktiske øvelser. God underviser med praktiske eksempler”

★★★★★

Værktøjer på Illustrator kursus

Teksteffekter

Illustrator er et perfekt program til at lege kreativt med teksteffekter. På kurset gennemgår vi nogle af de mest almindelige, såsom at skrive på former og kurver, at vride tekster, at tilføje gradienter og billeder til din tekst. Der er så mange forskellige måder at få din tekst grafik til at skille sig ud i dit arbejde.

Illustrator Kursus

På dette Illustrator kursus lærer du, hvordan du kan opsætte grafik, så du opnår det visuelle udtryk du ønsker. Vi gennemgår, hvordan du selv kan producere grafik der kan sættes op i uendelige størrelser, og skaleres lige til det du skal bruge. I Illustrator kan du lave alt fra simple former til avanceret grafik og vi guider dig hele vejen.

Illustrator Mønstre

Illustrator er favoritprogrammet blandt grafikere, når de skal udvikle iøjnefaldende mønstre, f.eks. til plakater eller produktemballage. Som en del af Illustrator kurset, gennemgår vi derfor, hvordan du udvikler både simple former og abstrakte mønstre i Illustrator. Du lærer det hele fra bunden.

Cases og Opgaver

Illustrator kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området, og har mange års erfaring med Adobe Illustrator. 

Grafiske produktion

Du lærer at udvælge mellem de mange muligheder og benytte de rigtige værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov til din grafik. Det er vigtigt, at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer din Illustrator grafik.

Bliv fortrolig med Illustrator

Hvad kan Illustrator? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Hvordan opstartes det grundlæggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Illustrator. Alt sammen noget, vi gennemgår på Illustrator kurset.

Kig ind

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Hege instruktør

Hege Dalsgaard

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Tilmelding til Adobe Illustrator kursus

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adobe Illustrator certificerings logo

Praktisk på Illustrator kursus

 • Undervisning kl. 9.00 - ca. 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

Det kommer du til at lære på dit Illustrator kursus

Når du går hjem fra vores Adobe Illustrator kursus, vil du være i stand til at bruge programmet og selv arbejde med grafisk produktion af høj professionel kvalitet i dit arbejde. Du kan få grafikken til at se ud, som du ønsker og imponere dine kollegaer. På Illustrator kurset kommer vi igennem følgende:

 

 • Opbygning af figurer
 • Lag
 • Clipping mask
 • Pen værktøjet
 • Shape builder
 • Image Trace værktøj
 • Filtyper
 • CMYK og RGB farverum
 • Artboards
 • Viskelæderværktøj
 • Skriv på former
 • Gradient
 • Mønstre
 • Streger og pensler
 • Pile og stiplede linjer
 • Tegn efter skitse

Kursets målgruppe?

Vores Illustrator kursus er designet til dig, der ønsker at lære at bruge programmet og de grundlæggende principper samt få erfaring med at arbejde med vektorgrafik. Adobe Illustrator er programmet, hvor du kan udarbejde logoer og ikoner, men du kan også bruge det til at udarbejde infografikker, designe UX elementer illustrationer, komplekse illustrationer, plakater og visitkort. Hvis du vil forbedre dine designfærdigheder og lære at bruge et af de mest anerkendte designprogrammer i branchen, så er dette kursus lige noget for dig.

Et Illustrator kursus kan være relevant for en lang række forskellige brancher og faggrupper, da det er et alsidigt værktøj, der giver næsten ubegrænsede muligheder. Illustrator anvendes inden for mange forskellige fagområder til grafisk produktion. Det kan blandt andet være aktuelt for f.eks. grafikere, UX/Ui designere, kunstnere, marketingassistenter og mange andre faggrupper.

Medbring PC/Mac med Illustrator

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus til dit Illustrator kursus. Du skal have installeret Illustrator programmet inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed. 

Illustrator kursus for ledige

Leder du efter Illustrator kurser for ledige, så tilbyder akademiet en række kurser for ledige, herunder kurset Adobe Illustrator: Fra begynder til mester. Kurset tilbydes ikke som 6 ugers jobrettet uddannelse, men kurset er på de regionale positivlister, og det er dit jobcenter, der kan bevilge Illustrator kurset, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Læs mere her om grafiske kurser for ledige og find dit illustrator kursus.

Forskellene på Illustrator, InDesign og Photoshop

Adobe Illustrator er et grafisk program til at designe vektorgrafik, udarbejde logoer, ikoner, skilte, infografik og komplekse illustrationer. Det er især godt til at designe grafik der kan skaleres op uendelige størrelser uden at miste kvalitet. Vektorgrafik består nemlig ikke af pixels, men af matematiske formler. 

Adobe InDesign er et program til at designe layout og dokumenter, såsom magasiner, brochurer og aviser. Det er godt til at arrangere tekst, billeder og andre elementer i en struktureret form, og til at oprette professionelt udseende dokumenter til tryk eller digital distribution.

Adobe Photoshop er et billedbehandlingsprogram, der er godt til at redigere og manipulere fotografier, samt til at skabe grafik og designs med pixels. Det er især godt til at rette fejl og udbedre mangler i fotografier, men også til at lave avancerede effekter og til at designe elementer, der skal bruges på en skærm, såsom webgrafik og social media billeder.

Opsummering:
Illustrator er bedst til vektorgrafik.
InDesign er bedst til layout og dokumenter.
Photoshop er bedst til billedbehandling og rastergrafik (grafik bestående af pixels).

FAQ om Illustrator

Grundlæggende Illustrator

Adobe har udviklet og finjusteret Illustrator igennem mange år, så det i dag er et ultimativt grafisk program til digital grafik. Vi guider dig hele vejen og du vil lære at bruge Illustrator’s grundlæggende funktioner, som at skabe og redigere digital grafik af forskellig karakter, til tryk og web. 

Illustrator Workspace

På kurset får du et overblik over Illustrator Workspace, og hvordan grundlæggende værktøjer og programmets funktioner spiller sammen på tværs af dette Workspace, når du redigerer.

Der findes mange måder at udføre den samme redigering på i Illustrator. Underviseren har derfor udvalgt de mest relevante og centrale værktøjer og funktioner, som passer på dit niveau.

Arbejde med Vektorer

En af de største forcer i Illustrator, er muligheden for at udvikle vektor grafik. Begrebet vektor dækker over filer, som kan opskaleres i uendelige størrelser. Vektorfiler er genereret på baggrund af en algoritme, der hele tiden tilpasser filen, når du zoomer ind eller ud. Vektorgrafikken er særligt velegnet til at udarbejde logoer og ikoner, som skal kunne printes i alle størrelser og formater.

På kurset lærer du at bruge Illustrator til at bygge vektorfigurer fra bunden af, ved hjælp af simple geometriske former og udvalgte værktøjer. Som en del af kurset, undervises du også i, hvordan du kan omdanne rasterfiler, dvs. filer, der består af et begrænset antal pixels, til vektorfiler. Det kunne f.eks. være en tegning af et logo, som du har taget et billede af, og som nu ønsker at omdanne til en vektorfil.

Arbejde med Objekter

Vi gennemgår programmets funktioner og værktøjer ift. ændringer, skaleringer, flytte og rotere oprettede figurer. Illustrator har værktøjer som kan hjælpe med præcisionen i forhold til at placere figurerne korrekt på siden. Du vil også blive introduceret til nødvendige tegneværktøjer, hvilket betyder at du kan gøre din grafik mere levende.

 • Justering af figurer
 • Hjælpelinjer og autohjælpelinjer
 • Skalér, rotér, omdan objekter

Vigtige genveje

Underviseren vil undervejs på kurset dele sine bedste genveje med dig, så dit arbejdsflow bliver både hurtigere og mere effektivt i Illustrator. Genveje er en stor hjælp for bl.a. at undgå museskader og mange af programmets funktioner er tildelt genveje, så som f.eks. de mest nødvendige tegneværktøjer.

 

Illustrator farverum

I Illustrator kan du gøre din vektor grafik klar til print eller web. I denne sammenhæng lærer du på vores Illustrator kursus, hvor vigtigt det er at arbejde i CMYK eller RGB farverum.

Dimensioner & formater

Når du skal gemme og eksportere dit billede i Illustrator, findes der en lang række ting du skal være opmærksom på. Det gennemgår vi på kurset, så du nemmere kan navigere i, hvordan du arbejder med dine dokumenter.

Lær at arbejde lag

På Illustrator kurset får du en grundig indsigt i, hvorfor det er vigtigt, at arbejde i lag i Illustrator. En indsigt, der er relevant på tværs af alle Adobes programmer.

Eksport af vektorer

På kurset får du en gennemgang af de mest anvendelige filformater, som du bør gemme eller eksportere dine vektorfiler i. Dine Illustrator filer kan du bruge i andre Adobe programmer som f.eks. InDesign eller Photoshop. De andre programmer kan du lære mere om på kurserne:

Illustrator kursus cases

Via konkrete cases, hvor sværhedsgraden langsomt øges, lærer du at arbejde hands-on med de forskellige Illustrator værktøjer og funktioner. Din underviser har mange års erfaring og er hele tiden klar til at hjælpe. Det er vores ansvar, at du lærer programmet, som Adobe har tænkt det anvendt. Hvis du har n ogle særlige ønsker mht. Illustrator, så nævn det for din underviser, så prøver vi at se om vi kan nå at komme omkring dit ønske. Se også Illustrator tutorial.

Tilmeld dig nyheder og opdateringer

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få grafiske tutorials
& tips på vores blog

Hold dig opdateret med viden om grafiske programmer og andre grafiske lækkerier, så du kan forbedre dine færdigheder og være konkurrencedygtig.

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Derudover er Hege en erfaren underviser indenfor AI og ChatGPT. Hege har været beta tester for ChatGPT og bruger ChatGPT teknologien dagligt sammen med andre AI værktøjer. Hun rådgiver virksomheder i brugen af ChatGPT og underviser også på akademiets ChatGPT kurser. Hege er derudover ansvarlig for alle akademiets virtuelle AI værktøjer.

Powered by