InDesign Kursus

Lær InDesign Fra Grunden … 2 Dage

På dette InDesign kursus lærer du værktøjets grundliggende funktionalitet og hvordan du kommer i gang med InDesign. Efter kurset er du allerede i gang, og du kan selv anvende InDesigns på den måde Adobe har tænkt værktøjet skal anvendes.

På InDesign kurset får du praktisk træning i at arbejde med dokumenter – både til digitale kanaler og til tryk. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske øvelser og værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem. InDesign Kurset er praktisk orienteret ”hands on” kursus.

dit udbytte

 • Lær om værktøjerne i InDesign
 • Hvordan designer du dine dokumenter fra grunden af
 • Lær at opsætte InDesign skabelontyper
 • Forstå korrekt import af billeder, tekst samt tekstombrydning
 • Lær hvordan du opretter farverne CMYK, RGB og pantone
 • Forstå brugen af afsnitsformater og mastersider
 • Lær om relaterede Adobe værktøjer
 • Eksportindstillinger til tryk og web
 • Overblik over InDesigns vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler

hvad siger kursisterne

du får

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N InDesign ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 6.500 kr. 

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

kursus datoer

Datoer Sted Status
22-23.jun København Åben
13-14.aug København Få ledige
10-11.sep København Åben
12-13.okt København Åben
16-17.nov København Åben
17-18.dec København Åben

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Tilfredshedsgaranti

Pris 6.500 kr. 

ekskl. moms

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

Undervisere indesign kursus

Marie Wengler voksede op med Adobé som sin forlængede arm og hun har igennem de sidste 15 år udviklet sig sammen med programmet. Sideløbende med studier på Københavns Universitet og Reklamelinjen, har hun drevet egen selvstændige virksomhed, hvor hun har arbejdet med Adobé-relaterede opgaver og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter – projekter der netop så dagens lys i Adobé.

Marie Wengler

Adobé Evangelist og Ekspert

100
Testimonials
her

Tidligere kursister siger …


Jeg har fået gode redskaber med i bagagen til at sætte gang i små forsøg. De praktiske øvelser gør at man bedre kan huske det indlærte. Gennemgang af InDesign’s opbygning havde størst værdi for mig – måske fordi den passer godt til min personlige stil. Tak for det.

Nanna Reftorp

Merck


Det var et godt kursus der gav et bredt dækkende indblik i værktøjerne og som fint dækkede mine forventninger. Underviseren var fantastisk og han kunne sætte sig ind i de forskellige virksomheders mulige problemstillinger.

Jonathan Petri

Consensus

På kurset vil du lære...

ZHvordan Virker InDesign

InDesign kan meget mere end man tror. Og det kan virke uoverskueligt til at starte med. Men bare rolig, du vil lære hvilke værktøjer du skal bruge hvornår. På dette InDesign kursus lærer du at identificere dokumenter, der skal optimeres, og hvordan du gør det. Du lærer at skabe dokumenter der giver maksimal effekt.

ZInDesign Værktøjer

På dette InDesign kursus lærer du hvordan du kan opsætte dokumenter, så de giver dig netop det visuelle udtryk du ønsker. På kurset vil du lære, hvordan du selv kan producere dokumenter, så du hurtigere kan få nogle flotte dokumenter der. Du vil også blive introduceret til de vigtigste Adobe værktøjer.

ZDesign i InDesign

Med InDesign kan du skabe dokumenter af høj kvalitet. Og efter kurset vil du have forståelse for InDesigns store potentiale. Du vil have lært præcis hvordan du kan udnytte mulighederne i Adobe InDesign, og hvordan du kan skabe dokumenter der sælger bedre. Du lærer de hele fra grunden, og efter kurser er du godt i gang med InDesign.

Z Cases og Opgaver

InDesign kurset struktur er en kombination af holdundervisning med teori, praktiske eksempler, cases og øvelser. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med InDesign. Du vil få det vist og forklaret, og så skal du selv have værktøjet i hænderne. 

Z Valg af Værktøjer

Der er mange muligheder i InDesign. Og du lærer at benytte de rigtige værktøjer, sådan som Adobe har tænkt, og så det matcher netop dine ønsker og behov til design. Og for at få succes med InDesign er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området, og at du har kendskab til, hvordan man gør det på en nem måde. 

ZHvad Kan InDesign

Mulighederne er mange. Hvad kan InDesign? Hvordan bruges produktet? Hvilke værktøjer kan jeg vælge? Og hvordan opstartes det grundliggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med InDesign. God vind med dit InDesign kursus.

De bruger også compass …

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig InDesign kursus her

restaurant frokost

Vi spiser frokost på de lokale restauranter nær Kultorvet i København.

Derfor skal du vælge Compass

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti