InDesign Kursus Grundlæggende

København & Vejle I 2 Dage

Udvid dine kompetencer med et Adobe InDesign kursus i København eller Vejle så du selv kan producere og ændre dine InDesign dokumenter.

 

15. AUG
Vejle
8.900 kr.
Grafisk superhero support

På Adobe InDesign kursus i København eller Vejle, får du en grundig introduktion til InDesign som værktøj, og du lærer at arbejde professionelt med grafisk produktion i praksis.

Dette InDesign kursus er bygget op omkring cases, hvor du gennem mange små praktiske øvelser, tilegner dig færdigheder, som du kan bruge målrettet.

På kursus i InDesign lærer du at arbejde med dokumenter – både til digitale medier og til tryk. Du vil opnå en forståelse for værktøjets mange muligheder, og et generelt kendskab til grafisk opsætning.

En hilsen fra Hege og Eva

Hege underviser i Vejle og Eva underviser i København. De er begge certificerede og rutinerede undervisere i Adobe universet.

InDesign - kursus

Pris 8.900 kr.

ekskl. moms

R

Små hold

R

Inkl. 3 måneders mail support

R

Frokost på restaurant

R

Inklusiv certificering

R

Certificerede instruktører

Kursus datoer i København & Vejle

DatoerLokationStatus
05. & 06. august 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
15. & 16. august 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
02. & 03. september 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
16. & 17. september 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
03. & 04. oktober 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
28. & 29. oktober 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
05. & 06. december 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
03. & 04. februar 2025København - Købmagergade 67 - 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

København

Kontakt information

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Hvem deltager?

Kurset henvender sig til dig, der sidder i en marketing eller administrativ funktion, og som ikke ønsker, at skulle have fat i en professionel grafiker, hver gang du skal bruge et lækkert layout. Det kan også være du er iværksætter, og har brug for at forbedre din visuel kommunikation, uanset hvad har du mulighed for at efteruddanne inden for grafisk layout.

Kurset er på begynder-niveau og det kræver ikke nogen forudgående viden omkring InDesign for at deltage på kurset. 

Kursus udbytte

Efter dette InDesign kursus vil du have fået en grundig introduktion til InDesign og et godt overblik over programmets muligheder og vigtigste funktioner. Du vil kunne bruge InDesign effektivt, som Adobe har designet det, hvilket vil spare dig en masse tid. Derudover vil du være i stand til selv at arbejde med grafiske elementer og skabe kreativ visuel kommunikation til både digitale medier og tryk.

Kursus indhold

 • Oprettelse af dokument
 • Arbejdsrum
 • Værktøjer
 • Lag
 • Skrifttyper
 • Farverum CMYK og RGB
 • Filtyper
 • Objekter
 • Tekstramme indstillinger
 • Overordnede sider (tidligere Mastersider)
 • Automatisk sidetal
 • Linealer
 • Tilføj interaktivitet
 • Eksporter dokument
 • Publish online
 • Beskæring
 • Tekst på figur / form
 • Outline tekst

Medbring din egen PC/Mac

Husk at medbringe din egen computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have købt og installeret InDesign programmet inden kursus start. Akademiet stiller ikke computere til rådighed.

Online materialer

Med kurset følger øvelsesvideoer, instrukser og en stor mængde materiale, som du vil modtage af underviseren. Du får adgang til disse under og efter kurset i et år. På den måde har du efter Adobe InDesign kurset mulighed for at genopfriske de ting, du lærer, skulle du have behov for dette. 

Support efter dit kursus

Vi ønsker dig succes med dit kursus, og derfor tilbyder din underviser dig 3 måneders gratis e-mail support, indenfor rammerne af kursets faglige indhold.

Grafiske kurser for ledige

Læs om vores grafiske kurser for ledige og kontakt dit jobcenter, da det er dem der bevilger dit kursus, der er på den regionale positivliste. 

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - ca. 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

Fordele ved at vælge vores InDesign kursus

▌ Support efter kursus

Vi ønsker du får succes med dit kursus. Din underviser giver dig derfor 3 måneders gratis e-mail support, inden for rammerne af kursets faglige indhold. 

▌ Små hold maks 6 deltagere

Akademiet sikrer små kursus hold af maksimalt 6 deltagere. Der kan forekomme ekstraordinære forhold der gør at vi er flere, men det sker sjældent.

▌ 100% dansk kursusmateriale

Alt kursusmateriale ligger tilgængeligt online under og efter dit kursus. På InDesign kurset får du adgang til et læringsrum online med præsentationer og videoer som du kan genbesøge efter endt kursus.

▌ 15+ videoer efter kursus

Du får adgang til et læringsrum online med præsentationer og instruktions-videoer som du kan gense før under og efter dit InDesign kursus.

▌ 100% dansk certificering med ID

Du modtager altid diplom på at du har deltaget på dette InDesign kursus. Og har du lyst, så er certificering også indeholdt i dit kursus honorar. Certificering udgøres af en lille InDesign opgave som bliver godkendt af din underviser.

▌ InDesign fra begynder til mester

Du kan senere overbygge dette kursus med Photoshop udvidet kursus, og blive certificeret InDesign: Fra begynder til mester.

▌ Adobe certificerede instruktører

Alle akademiets instruktører er certificeret i det faglige stof som de underviser i. Det giver dig garanti for undervisning af høj faglig standard.

▌ Fuld forplejning på restaurant

Vi spiser frokost på restaurant. I København spiser vi på restaurant La Perla (italiensk) og restaurant Rice Market (thai) på skift. I Vejle spiser vi i restauranten på hotel Scandic Vejle VEST. Der er mulighed for vegetar, veganer, allergiker mv. Bare giv os besked. Så på Photoshop kurset får du fuld forplejning 🙂

▌Hyggelige omgivelser

Akademiet tilbyder undervisning i hyggelige omgivelser hvor vi lægger vægt på atmosfære og et behageligt miljø. Det sikrer at vi lærer InDesign bedst muligt i de hyggelige omgivelser.

▌Kursus hver måned

Der starter et eller flere kurser hver måned.

▌100% tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds med dit kursus, så tilbyder akademiet en 100% tilfredsheds-garanti med fuld refusion af dit kursushonorar.

▌Grafisk blog med videns sider

Du kan finde en masse gode videns sider på vores grafisk blog.
Du kan bl.a. læse om hvordan man kan lave en GIF i Photoshop.

Adobe Indesign Certified Instructor

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Vejle

Kunstkompas
Treschowsgade 4
7100 Vejle

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en mail til info@comss.dk

Tidligere kursister siger

jonathan

Jonathan Petri

Consensus

“Det var et godt InDesign kursus der gav et bredt dækkende indblik i værktøjerne og som dækkede mine forventninger. Underviseren havde mange års praktisk erfaring kunne sætte sig ind i mine problemstillinger”

★★★★★

markedsføring kursus pficer

Nanna

Pfizer

“Jeg har fået gode redskaber med i bagagen til at sætte gang i anvendelsen af InDesigns brugerflade. De praktiske øvelser gør at man bedre kan huske det indlærte. Gennemgang af opbygning havde størst værdi for mig”

★★★★★

henriette

Henriette

Fast Ejendom Danmark

“Det var fint, at vi selv skulle arbejde med opgaverne. God underviser som var meget hjælpsom. Jeg var glad for, at jeg fik mulighed for at arbejde i egne medbragte filer, det er virkelig noget, som jeg kan bruge efterfølgende.”

★★★★★

kunde&co

Annette

Kunde & Co

Jeg synes kurset var inspirerende, veltilrettelagt og meget professionelt udført. Jeg har fået super meget med som jeg glæder mig til at bruge i praksis. Underviseren var meget inspirerende og god til at formidle.

★★★★☆

Kursus Indhold

InDesign Master Redigering

Ligesom i PowerPoint, har du mulighed for at tilføje elementer til en Master i InDesign. Disse elementer, f.eks. logo og sidetal, går derved igen på alle sider i din InDesign-fil. Du lærer at arbejde med Master redigering i kombination med Lag og Linealer, så du får størst mulig kreativ frihed og præcision, når du bygger dit kreative layout.

Interaktivitet og Online Publish

På kurset lærer du at gøre dine InDesign filer interaktive. Interaktiviteten opnår du gennem anvendelsen af links og animationer. Du lærer også hvordan du kan eksportere dokumentet til interaktive PDF’er af høj kvalitet med et lækkert look and feel. Du kan også opnå InDesign certificering ved at tage alle 3 Adobe grafiske kurser. 

Kursus i InDesign

Med InDesign kan du producere grafisk materiale af høj kvalitet. Og efter kurset vil du have forståelse for programmets store potentiale til produktion af grafisk materiale. På dette kursus vil du lære præcis hvordan du kan udnytte mulighederne i Adobe InDesign, og hvordan du kan skabe billeder i InDesign der sælger bedre. Det bliver lettere at løse grafiske opgaver. 

Cases og Opgaver

InDesign kurset’s struktur kombinerer holdundervisning med teori, praktiske eksempler, cases og øvelser. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med InDesign. Du vil på kursus i InDesign få værktøjet i hænderne – det er der du lærer det. Skal du redigere billeder, så se Photoshop kursus. Skal du lave grafik, så er det på Illustrator kursus.

InDesign Linealer og Crop Marks

På kurser lærer du at navigerer imellem forskellige værktøjer i InDesign, der hjælper dig under opsætningen af dit layout og ved eksport af dit dokument til print, herunder beskæring, linealer og Crop Marks. Så det du designer også er det du får tilbage fra print. Du lære at producere dokumenter med tekst og billeder.

Tekst effekter i InDesign

Undervejs på kurset møder du en lang række kreative muligheder for at producere visuelt materiale af høj kvalitet. Mulighederne er mange, også til digitale medier. Hvad kan InDesign i tekst og billeder? Hvordan bruges programmet? Hvilke værktøjer kan jeg vælge? Og hvordan opsætter jeg mit personlige look? God vind med dit InDesign kursus.

Kig ind

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Certificeret Underviser

 

Få mere information

Instruktør Hege Dalsgaard, der underviser med passion og ekspertise

Hege Dalsgaard

Certificeret Underviser

 

Få mere information

Tilmelding København & Vejle

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

FAQ om InDesign

Lag og lænker

Er du ikke vant til at arbejde i InDesign, så virker det ikke naturligt, at arbejde med lag og lænker. Men når først du kommer i gang med at arbejde i Adobe InDesign, vil du hurtigt opdage fordelene ved disse funktioner.

På kurset i Adobe InDesign, gennemgår vi funktionaliteten fra start, og du får konkrete cases, og guides til at arbejde i lag og med lænkede filer.

Du vil bl.a. arbejde med

 • Gennemsigtighed af billeder
 • Interaktivt design

Grundlæggende InDesign

Adobe har udviklet InDesign programmet gennem mange år, så det i dag er det ultimative program til opsætning af layout, på tværs af dokumenttyper.

InDesign kan med sin funktionalitet opfylde de fleste behov, og spænder bredt fra plakat design og postkort til interaktive rapporter.  

På kurset i InDesign – Grundlæggende, går vi igennem de vigtiste funktioner. 

 • Opsætning af InDesign programmet
 • Brugerinterface samt opsætning af arbejdsområder
 • Grundlæggende funktioner, værktøjer og paneler

Dokument opbygning

Du lærer hvordan et dokument oprettes, og hvad du skal være opmærksom på allerede ved oprettelsen. Hvilke dokumenttyper er der, og hvad har de af betydning for funktionerne i InDesign.

 

 • Nyhedsbreve, plakater, flyers, postkorts, produktark og lign.
 • Tryk sager, brochurer, bøger, magasiner og aviser
 • Opsætning af flere side designs med automatiske sidenumre
 • Annoncer eller bannere
 • Informationsmateriale, præsentationsmateriale og udbudsmateriale

InDesign farverum

Adobe InDesign er det perfekte program at bruge, når dine dokumenter skal klargøres til specielt print, men i en vis udstrækning også web.

I denne sammenhæng lærer du på InDesign kursus, hvad forskellen på CMYK- eller RGB-farverum er, og hvilken opsætning der bedst rammer, det resultat du har i tankerne.

Vektor grafik, logoer og Ikoner

På kurset lære du om InDesigns samspil med Photoshop, og Illustrator. Hvis du ønsker at lære at udvikle vektorgrafik (f.eks. logoer og ikoner), grafiske produkter eller redigere foto, så anbefaler vi at du tager vores:

InDesign Workspace

På kurset får du et overblik over Adobe InDesigns Workspace, og hvordan grundlæggende værktøjer og funktioner i InDesign spiller sammen.

Der vil i nogle tilfælde være flere måder, at udføre den samme handling på. Derfor vil underviseren have udvalgt de mest relevante værktøjer og funktioner, og samtidig forklare grunden til de varierende opsætninger, alt efter hvilken dokumenttype der arbejdes på. 

Dimensioner & formater

Når du skal gemme og eksportere dit dokument i Adobe InDesign, findes der rigtig mange ting, som du skal være opmærksom på. Det gennemgår vi på kurset, så du nemmere kan navigere i, hvordan du arbejder med dine dokumenter, alt efter projekttype.

Eksport af dokument

 • På kurset gennemgår vi trin-for-trin, hvordan du gør din InDesign-fil klar til print eller web. Underviseren gennemgår bl.a. hvordan du tilføjer beskæringslinjer, skifter farverum og eksporterer til PDF, og gennemgår ligeledes hvordan du publicerer din InDesign-fil som et online og/eller interaktivt dokument.

Smarte InDesign genveje

Underviseren vil undervejs på kurset dele sine bedste genveje med dig, så dit arbejdsflow bliver både hurtigere og mere effektivt i InDesign. Og vi kan allerede godt afsløre, at nogle af genvejene normalt kun florerer iblandt InDesign Evangelister. 

InDesign kursus cases

Via konkrete cases, hvor sværhedsgraden gradvist øges, lærer du at arbejde med de forskellige InDesign værktøjer og funktioner. Din underviser er hele tide i nærheden, og det er vores ansvar, at du lære programmet, som Adobe har tænkt det anvendt.

compass kursus

Praktisk info

N Små hold
N Hands-on undervisning
N InDesign ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Tilmeld dig nyheder og opdateringer

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få grafiske tutorials
& tips på vores blog

Hold dig opdateret med viden om
grafisk design og grafiske programmer,
for at forbedre dine færdigheder og
være konkurrencedygtig.

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og AI. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design, videoer og AI kunstig intelligens. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer og AI i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer og akademiets visuelle AI moduler.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med AI og Adobe i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for både AI til billeder og Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Derudover er Hege en erfaren underviser indenfor AI og ChatGPT. Hege har været beta tester for ChatGPT og bruger ChatGPT teknologien dagligt sammen med andre AI værktøjer. Hun rådgiver virksomheder i brugen af ChatGPT og underviser også på akademiets ChatGPT kurser. Hege er derudover ansvarlig for alle akademiets virtuelle AI værktøjer.

Powered by