Adobe InDesign Kursus

Lær InDesign Fra Grunden 2 Dage

På dette InDesign kursus København og Ålborg lærer du værktøjets grundliggende funktionalitet og hvordan du kommer i gang med InDesign. Efter kurset er du allerede i gang, og du kan selv anvende InDesigns på den måde Adobe har tænkt værktøjet skal anvendes.

På InDesign kurset får du praktisk træning i at arbejde med dokumenter – både til digitale kanaler og til tryk. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske øvelser og værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem. InDesign Kurset er praktisk orienteret ”hands on” kursus.

udbytte indesign kursus

 • Bliv fortrolig med de mange muligheder i InDesign
 • Lær om værktøjerne i InDesign
 • Hvordan designer du dine dokumenter fra grunden af
 • Lær at opsætte InDesign skabelontyper
 • Forstå korrekt import af billeder, tekst samt tekstombrydning
 • Lær hvordan du opretter farverne CMYK, RGB og pantone
 • Forstå brugen af afsnitsformater og mastersider
 • Lær om relaterede Adobe værktøjer
 • Eksportindstillinger til tryk og web
 • Overblik over InDesigns vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler

hvad siger kursisterne

du får

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N InDesign ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 6.500 kr. 

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

Læs mere her

kursus datoer

Datoer Sted Underviser
29-30.okt kl. 9.00-15.30 København, Købmagergade 67 Marie Wengler
16-17.nov kl. 9.00-15.30 København, Købmagergade 67 Marie Wengler
17-18.dec kl. 9.00-15.30 København, Købmagergade 67 Marie Wengler
11-12.jan kl. 9.00-15.30 København, Købmagergade 67 Marie Wengler
04-05.mar kl. 9.00-15.30 København, Købmagergade 67 Marie Wengler
28-29.apr kl. 9.00-15.30 København, Købmagergade 67 Marie Wengler
10-11.jun kl. 9.00-15.30 København, Købmagergade 67 Marie Wengler

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Tilfredshedsgaranti

Pris 6.500 kr. 

ekskl. moms

Tidligere kursister siger …

merck

Nanna Reftorp

Merck

“Jeg har fået gode redskaber med i bagagen til at sætte gang i små forsøg. De praktiske øvelser gør at man bedre kan huske det indlærte. Gennemgang af InDesign’s opbygning havde størst værdi for mig – måske fordi den passer godt til min personlige stil.”

★★★★★

jonathan

Jonathan Petri

Consensus

“Det var et godt kursus der gav et bredt dækkende indblik i værktøjerne og som fint dækkede mine forventninger. Underviseren var fantastisk og han kunne sætte sig ind i de forskellige virksomheders mulige problemstillinger”

★★★★★

kunde&co

Annette Berg

Kunde & Co

Jeg synes kurset var inspirerende, veltilrettelagt og meget professionelt udført. Jeg har fået super meget med som jeg glæder mig til at bruge i praksis. Underviseren var meget inspirerende, kompetent, struktureret og tålmodig. Jeg har kun godt at sige og kan på det varmeste anbefale Compass

★★★★☆

indhold indesign kursus

Hvordan Virker InDesign

InDesign kan meget mere end man tror. Og det kan virke uoverskueligt til at starte med. Men bare rolig, du vil lære hvilke værktøjer du skal bruge hvornår. På dette InDesign kursus lærer du at identificere dokumenter, der skal optimeres, og hvordan du gør det. Du lærer at skabe dokumenter der giver maksimal effekt.

InDesign Værktøjer

På dette InDesign kursus lærer du hvordan du kan opsætte dokumenter, så de giver dig netop det visuelle udtryk du ønsker. På kurset vil du lære, hvordan du selv kan producere dokumenter, så du hurtigere kan få nogle flotte dokumenter der. Du vil også blive introduceret til de vigtigste Adobe værktøjer.

Design i InDesign

Med InDesign kan du skabe dokumenter af høj kvalitet. Og efter kurset vil du have forståelse for InDesigns store potentiale. Du vil have lært præcis hvordan du kan udnytte mulighederne i Adobe InDesign, og hvordan du kan skabe dokumenter der sælger bedre. Du lærer de hele fra grunden, og efter kurser er du godt i gang med InDesign.

Cases og Opgaver

InDesign kurset struktur er en kombination af holdundervisning med teori, praktiske eksempler, cases og øvelser. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med InDesign. Du vil få det vist og forklaret, og så skal du selv have værktøjet i hænderne. 

Valg af Værktøjer

Der er mange muligheder i InDesign. Og du lærer at benytte de rigtige værktøjer, sådan som Adobe har tænkt, og så det matcher netop dine ønsker og behov til design. Og for at få succes med InDesign er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området, og at du har kendskab til, hvordan man gør det på en nem måde. 

Hvad Kan InDesign

Mulighederne er mange. Hvad kan InDesign? Hvordan bruges produktet? Hvilke værktøjer kan jeg vælge? Og hvordan opstartes det grundliggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med InDesign. God vind med dit InDesign kursus.

Kig ind 

Underviser 

Rasmus B Olesen

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation

Få mere information

2 dage

6.900 kr. ekskl. moms
Spar 900 kr.

3 dage

9.900 kr. ekskl. moms
Spar 1.900 kr.

4 dage

12.900 kr. ekskl. moms
Spar 2.900 kr.

Flere dage

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

tilmeld dig indesign kursus her

restaurant frokost

I København har vi mulighed for at spise på de lokale restauranter nær Compass lokaler på Kultorvet.

indesign kursus hos compass?

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af erfarne eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

hvem henvender indesign kurset tig til

Inden jeg kom på InDesign kursus havde jeg tillært mig en masse selvlærte måder at arbejde i InDesign. Det gav mig en masse problemer, og jeg måtte ofte starte helt forfra fordi mine grundliggende færdigheder ikke var på plads. På dette InDesign kursus lærer du alt det grundliggende på en dag så dit fundament kommer på plads. Kurset er for dig der skal starte med InDesign og som ikke har arbejdet med det før.

Hvorfor Indesign kursus

Der findes flere Adobe værktøjer, herunder Illustrator til grafisk design og Photoshop til billed redigering. Det er vigtigt at forstå, at selvom InDesign er det vigtigste af disse værktøjer, så kan du ikke producere alt gfrafik og fotoredigering efter dette InDesign kursus. InDesign er det overordnede Adobe værktøj der samler det hele, men når det bliver specifikt, så vil du også skulle arbejde med de andre Adobe værktøjer. 

Hvad kan jeg bruge Indesign kurset til

Efter dette 2 dages InDesign kursus vil du kunne producere både analoge og digitale dokumenter. Du vil kunne bruge InDesign på den måde som Adobe har tænkt det, og det vil spare dig for en masse tid. Du undgår at skulle have fat i en professionel hver gang du skal ændre i dine dokumenter, og du kan løbende redigere både tekst, billeder og grafik. Efter dette InDesign kursus er du godt i gang. 

hvad siger kursisterne

digital markedsføring kursus

du får

N Max 7 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N InDesign ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 6.500 kr. 

ekskl. moms

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation og markedsføring.

Marie voksede op med reklame, kommunikation og design, og bruger værktøjerne som sin forlængede arm. Sideløbende med sine opgaver hos Compass, har hun drevet egen selvstændig virksomhed, hvor hun har arbejdet med digital kommunikation og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter.