Adobe InDesign Kursus

InDesign – Grundlæggende 2 Dage

22. MAR
København
6.900 kr.

På Adobe InDesign kursus i København, får du kendskab til InDesign som værktøj, og lærer at bruge det i praksis.

Undervisningen er bygget op omkring cases, hvor du gennem hands-on erfaring, tilegner dig færdigheder, som du kan bruge målrettet.

Samtidig får du mulighed for at arbejde på dine egne projekter, så du går fra kurset med materiale, der giver værdi for lige netop dig.

På kursus i InDesign lærer du at arbejde med dokumenter – både til digitale kanaler og til tryk. Du vil opnå en forståelse for værktøjets uendelige muligheder, og et generelt kendskab til grafisk opsætning.

Kurset strækker sig over 2 dage, og kan kombineres med 1 dag på InDesign – Udvidet.

 

InDesign - kursus

Pris 6.900 kr.

ekskl. moms

Hvem deltager?

InDesign kurset henvender sig til dig, der sidder i en marketing eller administrativ funktion, og som ikke ønsker at skulle have fat i en professionel grafiker, hver gang du skal bruge et lækkert layout. Og som derfor vil mindske tid og omkostninger.

Efter InDesign kurset vil, du selv kunne oprette og redigere dokumenter både til online- og trykte medier.

InDesign – kursus indhold

Når du går hjem fra Adobe InDesign kursus, vil du være i stand til selv at arbejde med InDesign dokumenter. Kursets indhold kan du læse mere om her.

Grundlæggende InDesign

Adobe har udviklet InDesign programmet gennem mange år, så det i dag er det ultimative program til opsætning af layout, på tværs af dokumenttyper.

InDesign kan med sine mange muligheder opfylde de fleste behov, og spænder bredt fra plakat design og postkort til interaktive rapporter.  

På kurset i InDesign – Grundlæggende, går vi igennem de mest basale funktioner. 

 • Opsætning af InDesign programmet
 • Brugerinterface samt opsætning af arbejdsområder
 • Grundlæggende funktioner, værktøjer og paneler

Dokument struktur og opbygning

Du lærer hvordan et dokument oprettes, og hvad du skal være opmærksom på allerede ved oprettelse. Hvilke dokumenttyper er der, og hvad har de af betydning for funktionerne i InDesign. 

 

 • Bestående af flere sider
 • Nyhedsbreve, plakater, flyers og lign.
 • Brochurer, bøger, magasiner
 • Annoncer

Lag og lænker

Er du ikke vant til at arbejde i InDesign, så virker det ikke naturligt, at arbejde med lag og lænker. Men når først du kommer i gang med at arbejde i Adobe InDesign, vil du hurtigt opdage fordelene ved dette værktøj.

På kurset i Adobe InDesign, gennemgår vi funktionaliteten fra start, og du får konkrete cases, og guides til at arbejde i lag og med lænkede filer.

InDesign farverum

Adobe InDesign er det perfekte program at bruge, når dine dokumenter skal klargøres til print eller web.

I denne sammenhæng lærer du på InDesign kursus, København, hvad forskellen på CMYK- eller RGB-farverum er, og hvilken opsætning der bedst rammer, det resultat du har i tankerne.

InDesign Workspace

På kurset får du et overblik over Adobe InDesigns Workspace, og hvordan grundlæggende værktøjer og funktioner i InDesign spiller sammen.

Der vil i nogle tilfælde være flere måder, at udføre den samme handling på. Derfor vil underviseren have udvalgt de mest relevante værktøjer og funktioner, og samtidig forklare grunden til de varierende opsætninger, alt efter hvilken dokumenttype der arbejdes på. 

Smarte InDesign genveje

Underviseren vil undervejs på kurset dele sine bedste genveje med dig, så dit arbejdsflow bliver både hurtigere og mere effektivt i InDesign. Og vi kan allerede godt afsløre, at nogle af genvejene normalt kun florerer iblandt InDesign Evangelister. 

Dimensioner, opløsning & formater

Når du skal gemme og eksportere dit dokument i Adobe InDesign, findes der rigtig mange ting, som du skal være opmærksom på. Det gennemgår vi på kurset, så du nemmere kan navigere i hvordan du arbejder med dine dokumenter, alt efter projekttype.

Hvad med vektor grafik, logoer og Ikoner? eller foto?

Hvis du ønsker at lære at udvikle vektorgrafik (f.eks. logoer og ikoner), grafiske produkter eller redigere foto, så anbefaler vi at du tager vores:

Eksport af dokument

 • På kurset gennemgår vi trin-for-trin hvordan du gør din InDesign-fil klar til print eller web. Underviseren gennemgår bl.a. hvordan du tilføjer beskæringslinjer, skifter farverum og eksporterer til PDF, og gennemgår ligeledes hvordan du publicerer din InDesign-fil som et online og/eller interaktivt dokument.

InDesign kursus cases

Via konkrete cases, hvor sværhedsgraden gradvist øges, lærer du at arbejde hands-on med de forskellige InDesign værktøjer og funktioner. Din underviser er hele tide i nærheden, og det er vores ansvar, at du lære programmet som Adobe har tænkt det anvendt.

Kollega for free

2 for 1

Bring a friend

kursus i digital markedsføring

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Forudsætninger

Der er, som sådan, ingen forudsætninger for deltagelse på InDesign kurset.

Dog er der nogle praktiske ting der skal være på plads:

Du skal selv medbringe computer med installeret Adobe software. Og det er altid en god ide at have sin strømforsyning med.

Adobe InDesign kan downloade her. Hvor det også er muligt at hente softwaren ned på en måneds prøveperide. 

Medbring PC/Mac til InDesign kursus

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret InDesign programmet inden kursus start. Akademiet stiller ikke computere til rådighed. 

Online materialer

Med InDesign kurset følger øvelsesvideoer og instrukser, som du vil modtage af underviseren. Du får adgang til disse under og efter kurset i et år. På den måde har du efter Adobe InDesign kurset mulighed for at genopfriske de ting, du lærer, skulle du have behov for dette.

Efter InDesign Kursus

Du vil efter kursus, indenfor rimelighedens grænser, have mulighed for at kontakte din underviser med spørgsmål. Akademiet tilbyder også et udvidet InDesign kursus, hvor du kan få dybere indsigt i programmet.

kursist

Kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Kan jeg det hele efter InDesign kurset?

Hvis du ikke allerede kan Photoshop og Illustrator, så kan du med fordel tage akademiets Adobe kurset 3 Essentials. På kurset lærer hvordan, de 3 vigtigste Adobe programmer Photoshop, Illustrator og InDesign spiller sammen. De tre programmer er dybt integrerede i hinanden, og det fulde udbytte af Adobe produkterne opnår du ved at lære de grundlæggende funktioner og værktøjer i alle tre Adobe programmer.

Udbytte indesign kursus

 • Bliv fortrolig med de mange muligheder i InDesign
 • Lær om værktøjerne i InDesign
 • Hvordan designer du dine dokumenter fra grunden af
 • Lær at opsætte InDesign skabelontyper
 • Forstå korrekt import af billeder, tekst samt tekstombrydning
 • Lær hvordan du opretter farverne CMYK, RGB og pantone
 • Forstå brugen af afsnitsformater og mastersider
 • Kursus i InDesign indeholder også intro til relaterede Adobe værktøjer
 • Eksportindstillinger til tryk og web
 • Overblik over InDesigns vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler
Adobe kursus 3 essentials

3 Adobe Kurser i en pakke læs her

 

Kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Indesign kursus datoer

DatoerLokationStatus
22. & 23. marts 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
12. & 13. april 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
28. & 29. april 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
25. & 26. maj 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
30. & 01. juli 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Mulighed for certificering i InDesign

Pris 6.900 kr.

ekskl. moms

Tidligere kursister siger …

jonathan

Jonathan Petri

Consensus

“Det var et godt kursus der gav et bredt dækkende indblik i værktøjerne og som fint dækkede mine forventninger. Underviseren var fantastisk og han kunne sætte sig ind i de forskellige virksomheders mulige problemstillinger”

★★★★★

markedsføring kursus pficer

Nanna

Pfizer

“Jeg har fået gode redskaber med i bagagen til at sætte gang i små forsøg. De praktiske øvelser gør at man bedre kan huske det indlærte. Gennemgang af InDesign’s opbygning havde størst værdi for mig”

★★★★★

henriette

Henriette

Fast Ejendom Danmark

“Det var fint, at vi selv skulle arbejde med opgaverne. God underviser som var meget hjælpsom. Jeg var glad for, at jeg fik mulighed for at arbejde i egne medbragte filer, det er virkelig noget, som jeg kan bruge efterfølgende.”

★★★★★

kunde&co

Annette

Kunde & Co

Jeg synes kurset var inspirerende, veltilrettelagt og meget professionelt udført. Jeg har fået super meget med som jeg glæder mig til at bruge i praksis. Underviseren var meget inspirerende.

★★★★☆

Værktøjer på indesign kursus

InDesign Master Redigering

Ligesom i PowerPoint, har du mulighed for at tilføje elementer til en Master i InDesign. Disse elementer, f.eks. logo og sidetal, går derved igen på alle sider i din InDesign-fil. Du lærer at arbejde med Master redigering i kombination med Lag og Linealer, så du får størst mulig kreativ frihed og præcision, når du bygger dit layout.

Interaktivitet og Online Publish

På kurset lærer du at gøre dine InDesign filer interaktive. Interaktiviteten opnår du gennem anvendelsen af links, animationer, videoer. Og du lærer hvordan du kan eksportere dokumentet til interaktive PDF’er af høj kvalitet med et lækkert look and feel, eller alternativt som E-bogsformat. Du kan også opnå InDesign certificering ved at tage 3 Adobe Essentials pakken.

Kursus i InDesign

Med InDesign kan du skabe dokumenter af høj kvalitet. Og efter kurset vil du have forståelse for InDesigns store potentiale. På dette kursus i InDesign vil du lære præcis hvordan du kan udnytte mulighederne i Adobe InDesign, og hvordan du kan skabe dokumenter der sælger bedre. Du lærer de hele fra grunden, og efter kurser er du godt i gang med InDesign.

Cases og Opgaver

InDesign kurset struktur er en kombination af holdundervisning med teori, praktiske eksempler, cases og øvelser. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med InDesign. Du vil på kursus i InDesign få det vist og forklaret, og så skal du selv have værktøjet i hænderne – det er der du lærer det. 

InDesign Linealer og Crop Marks

På kurser lærer du at navigerer imellem forskellige værktøjer i InDesign, der hjælper dig under opsætningen af dit layout og ved eksport af dit dokument til print, herunder beskæring, linealer og Crop Marks. Der er mange muligheder i InDesign. Og du lærer at benytte de rigtige værktøjer.

Teksteffekter i Indesign

Undervejs på InDesign kurset møder du en lang række kreative muligheder for at optimere, og lege med din tekst i InDesign. Mulighederne er mange. Hvad kan InDesign? Hvordan bruges programmet? Hvilke værktøjer kan jeg vælge? Og hvordan opstartes det grundliggende? God vind med dit InDesign kursus.

Kig ind 

Underviser 

Rasmus B Olesen

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation

Få mere information

2 Adobe kurser

9.999 kr. ekskl. moms
Spar 3.900 kr.

3 Adobe kurser

15.600 kr. ekskl. moms
Spar 5.100 kr.

Grafisk Design

19.800 kr. ekskl. moms
Spar 13.700 kr.

Flere dage

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig indesign kursus her

grafisk design kursus med adobe

Bliv certificeret Grafisk designer

Lær alle Adobe værktøjerne, og bliv certificeret i grafisk design. Ud over kursus i InDesign, så indeholder kurset i grafisk design også Adobe Illustrator, Adobe Photoshop og Adobe XD og UX design. Læs her om akademiets certificeret grafisk design kursus.

grafisk design kursus certifikat

Hvem henvender InDesign kurset sig til?

Inden jeg kom på InDesign kursus havde jeg tillært mig en masse selvlærte måder at arbejde i InDesign. Det gav mig en masse problemer, og jeg måtte ofte starte helt forfra fordi mine grundliggende færdigheder ikke var på plads. På dette InDesign kursus lærer du alt det grundliggende på en dag så dit fundament kommer på plads. Kurset er for dig der skal starte med InDesign og som ikke har arbejdet med det før.

Hvorfor kursus i InDesign?

Der findes flere Adobe værktøjer, herunder Illustrator til grafisk design og Photoshop til billede redigering. Det er vigtigt at forstå, at selvom InDesign er det vigtigste af disse værktøjer, så kan du ikke producere alt grafik og fotoredigering efter dette InDesign kursus. InDesign er det overordnede Adobe værktøj der samler det hele, men når det bliver specifikt, så vil du også skulle arbejde med de andre Adobe værktøjer.

Hvad kan jeg bruge InDesign kurset til?

Efter dette 2 dages kursus i InDesign vil du kunne producere både analoge og digitale dokumenter. Du vil kunne bruge InDesign på den måde som Adobe har tænkt det, og det vil spare dig for en masse tid. Du undgår at skulle have fat i en professionel hver gang du skal ændre i dine dokumenter, og du kan løbende redigere både tekst, billeder og grafik. Efter dette InDesign kursus er du godt i gang. 

digital markedsføring

Du får

N Max 7 deltagere per hold
N hands-on undervisning
N InDesign ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 6.900 kr.

ekskl. moms

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation og markedsføring.

Marie voksede op med reklame, kommunikation og design, og bruger værktøjerne som sin forlængede arm. Sideløbende med sine opgaver hos Compass, har hun drevet egen selvstændig virksomhed, hvor hun har arbejdet med digital kommunikation og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter.