InDesign Udvidet Kursus

København & Aarhus I 2 Dage

Top Up og udvid dine kompetencer indenfor Adobe® InDesign i København eller Aarhus. Bliv mere bekvem med værktøjet, og de muligheder det skaber.

 

29. FEB
København
9.900 kr.
Grafisk superhero support

På dette Udvidet Adobe® InDesign kursus, København eller Aarhus, lærer du om værktøjets avancerede funktionalitet, og får udvidet din værktøjskasse indenfor programmets rammer.

Ved hjælp af en lang række konkrete cases, får du hands-on erfaring og udvidelse af dine nuværende evner i InDesign.

Der er indlagt tid i kurset til, at du kan arbejde på egne projekter sidst på dagen, og få hjælp efter behov. Med kurset følger øvelsesvideoer og øvelsesinstrukser, så du efter kurset har mulighed for, at genopfriske de ting du lærer.

Dit udbytte på Adobe InDesign kursus

 • Flere avancerede værktøjer i InDesign
 • Forstå avancerede import af billeder, tekst samt tekstombrydning
 • Skab faglige kontakte på dette Adobe InDesign Kursus
 • Grænseflader til relaterede Adobe værktøjer
 • Overblik over InDesigns avancerede genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler på kursus i København & Århus

RAR Positivlisten

Kurset er på RAR positivlisten: Region Hovedstaden. Nabo regioner kan deltage, og det betyder at følgende regioner kan få bevilget kurset:

 • Region Hovedstaden
 • Region Sjælland

Er du mellem jobs, og ønsker du at lære Adobe InDesign, så tilbyder Compass en række kurser for ledige, herunder InDesign: Fra begynder til mester. Kurset tilbydes ikke som 6 ugers jobrettet uddannelse. Det er dit jobcenter der vurderer og bevilger kurser relateret til den regionale positivliste. Se også liste over grafiske kurser for ledige.

InDesign - Udvidet

Pris 9.900 kr.

ekskl. moms

R

Små hold

R

Inkl. 3 måneders mail support

R

Frokost på restaurant

R

Inklusiv certificering

R

Certificerede instruktører

InDesign kursus København & Aarhus

DatoerLokationStatus
29. & 01. marts 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
21. & 22. marts 2024Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST^
08. & 09. april 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
07. & 08. maj 2024Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST^
23. & 24. maj 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
27. & 28. juni 2024Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST^
22. & 23. august 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

InDesign Instructor

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - ca. 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

Hvem deltager på udvidet InDesign kursus?

Adobe InDesign kurset henvender sig til dig, der allerede har deltaget på et grundlæggende InDesign kursus, og som har behov for yderligere funktionalitet og sparring.

Indhold kursus i InDesign

Når du går hjem fra Adobe InDesign udvidet kursus, vil du være i stand til selv at arbejde med InDesign dokumenter. Kursets indhold kan du læse mere om her.

 

 • Gem personligt arbejdsrum
 • Tastatur genveje
 • Forløbsudtynding
 • Skyggeeffekt
 • Farvetemaer
 • Nested styles
 • Glyffer
 • Oprettelse af pdf til udfyldelse
 • Brugerdefinerede sider
 • Shortcuts
 • Sammensatte kurver
 • Blend modes
 • Tabeller
 • Gridify
 • Afsnitsrammer og skygger
 • Anchored objects
 • Pak dokument
 • Indholdsfortegnelse

 

Paragraffer og afsnit

På kurset får du indblik i hvordan du kan gøre dit arbejdsflow i InDesign endnu hurtigere, ved at oprette og anvende paragraf- og afsnitsformater samt afsnitsrammer- og skygger.

Indholdsfortegnelse og fodnoter

Lær at bruge paragraf- og afsnitsformater til at skabe en indholdsfortegnelse, og tilføj og juster dine fodnoter, så de matcher dit layout.

Overskrivning af Master

Få endnu mere kreativ frihed i InDesign ved at overskrive elementer i din Master på udvalgte sider i dit layout.

Opret tabeller

Forstå hvordan du opretter og skræddersyer tabeller for at optimere din rapporter og præsentationer i InDesign.

Skab en “Fill-in-the-blank” PDF

Lær hvordan du udvikler en interaktiv PDF med blanke felter for svarmuligheder – et perfekt redskab til online evalueringsskemaer.

Grids og Sammensatte Kurver

På Adobe InDesign kursus – udvidet, lærer du at oprette og anvende “grids” af figurer, tekstbokse og billeder – og du lærer samtidig at omdanne grids til sammensatte kurver, der åbner op for helt nye kreative muligheder for at skabe layouts i InDesign.

 

OpenType og Glyffer

InDesigns standardfonte er kompatible med OpenType – en cross-platform mellem Adobe og Microsoft for specielle “glyffer”, der kan tilføjes tekst i dit layout, så det får et kreativt ‘boost’.

Anchored Objects

Undervejs på kurset præsenteres du til brugen af Anchored Objects. De giver mulighed for at tilføje skræddersyede elementer din tekst, som ændrer sig sammen med teksten, når du ændrer i teksten. 

Hvis du ønsker at lære at udvikle vektorgrafik (f.eks. logoer og ikoner), grafiske produkter eller redigere foto, så anbefaler vi at du tager vores:

Adobe Blend Modes

 • Blend Modes kommer fra Adobe Photoshop, hvor de er et uvurderlig værktøj. Du kan dog også tilføje og arbejde med Blend Modes i InDesign, hvilket kan skabe nogle spændende visuelle effekter i dit layout.

InDesign cases

Via konkrete cases, hvor sværhedsgraden gradvist øges, lærer du at arbejde med de forskellige InDesign værktøjer og funktioner. Din underviser er hele tide i nærheden, og det er vores ansvar, at du lære programmet, som Adobe har tænkt det anvendt.

compass kursus

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Forudsætninger Adobe InDesign kursus

Du skal medbringe din egen computer, strømforsyning med installeret Adobe InDesign software.

Har du det ikke allerede nu, kan du downloade programmet på Adobe downloads. Du vil blive kontaktet af din underviser nogle dage inden kurset for afstemning af forventninger.

Medbring PC/Mac med InDesign

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og meget gerne en mus. Du skal have installeret InDesign programmet inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed.

Adobe InDesign kurser for ledige

Ønsker du at lære Adobe InDesign, så tilbyder akademiet Adobe kurser for ledige, herunder InDesign: Fra begynder til mester. Kurset tilbydes ikke som 6 ugers jobrettet uddannelse, men det er dit jobcenter der kan vurdere og bevilge kurser relateret til den regionale positivliste. Se også liste over kurser for ledige.

Online InDesign materialer

Med det udvidet Adobe InDesign kurset følger øvelsesvideoer og instrukser, som du får adgang til under og efter kurset i et år. På den måde har du efter kurset mulighed for, at genopfriske de ting du lærer.

Små kursushold – maks. 6 deltagere

Akademiet sikrer små kursus hold af maksimalt 6 deltagere. Der kan forekomme ekstraordinære forhold der gør at vi er flere, men det sker sjældent.

Support efter dit Adobe InDesign Kursus

Vi ønsker dig succes med dit kursus, og derfor tilbyder din underviser dig 3 måneders gratis e-mail support, indenfor rammerne af kursets faglige indhold. 

Kursisterne siger

  Telefon 48 16 30 81
  E-mail   info@comss.dk

Tidligere kursister siger

petra

Petra

Spies Rejser

“Adobe InDesign kurset får top karakter fra mig. Kurset var helt fantastisk og fyldt med brugbare værktøjer! Undervisningsstilen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk (på den gode måde). En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer

★★★★☆

nokia

Maja Pontoippidan

Nokia

Det var et rigtig fint kursus, lige fra indhold til forplejning. Det gav en rigtig spændende dialog at vi kom fra forskellige virksomheder. Det var godt med de praktiske øvelser som gjorde det lettere at forholde sig til værktøjerne

★★★★★

per

Henrik Wonsild

Danmarks Radio

Undervisningsstilen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk på den gode måde. En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer. Endnu en gang tak for et fremragende Adobe InDesign kursus

★★★★☆

dsb

Henriette Sørensen

DSB

“Det var et rigtig udbytterigt kursus, som har sat mange refleksioner i gang og som har givet mig mange håndgribelige værktøjer. Positivt, at der var tid til dialog hvor mange spændende emner blev drøftet, også ud over det der var på agendaen”

★★★★★

Indhold InDesign udvidet Kursus

Cases og Opgaver

Adobe InDesign kursus – udvidet vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området, og har mange års relevant erfaring med Adobe InDesign. Der vil desuden være inspirationsindlæg fra InDesign specialister.

Valg af Adobe Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de avancerede Adobe InDesign værktøjer, som du ikke har lært om på det grundlæggende InDesign kursus. Og for at få succes med Adobe InDesign er det derfor vigtigt, at du kender til de gængse teknikker, og lærer at bruge programmet som Adobe har tiltænkt det. 

Hvad Kan Adobe InDesign

Hvad kan Adobe InDesign? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan opstartes det grundliggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Adobe InDesign. Og det er en design disciplin, der rummer mange facetter. God vind med dit Adobe InDesign kursus.

Kig ind

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Hege instruktør

Hege Dalsgaard

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Tilmeld InDesign kursus Århus & København

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Derudover er Hege en erfaren underviser indenfor AI og ChatGPT. Hege har været beta tester for ChatGPT og bruger ChatGPT teknologien dagligt sammen med andre AI værktøjer. Hun rådgiver virksomheder i brugen af ChatGPT og underviser også på akademiets ChatGPT kurser. Hege er derudover ansvarlig for alle akademiets virtuelle AI værktøjer.

Powered by