InDesign Udvidet Kursus

25. FEB
København
3.900 kr.

På dette Adobe InDesign kursus udvidet lærer du om værktøjets avancerede funktionalitet og du vil få mulighed for sparring om ting der driller dig personligt. Efter kurset har du lært mere funktionalitet, og du har fået svar på spørgsmål relateret til dine arbejdsopgaver. 

Ved hjælp af en lang række konkrete cases, får du hands-on erfaring med at arbejde med mere komplekse grafiske opgaver i InDesign. Der er indlagt tid i kurset til, at du kan arbejde på egne projekter sidst på dagen og få hjælp efter behov. Med kurset følger øvelsesvideoer og øvelsesinstrukser, så du også efter kurset har mulighed for at genopfriske de ting, du lærer.

Dit udbytte

 • Mulighed for sparring på præcis det der driller dig
 • Flere avancerede værktøjer i InDesign
 • Forstå avancerede import af billeder, tekst samt tekstombrydning
 • Forstå brugen af avancerede InDesign afsnitsformater og mastersider
 • Grænseflader til relaterede Adobe værktøjer
 • Overblik over InDesigns avancerede genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler

Kollega for free

2 for 1

Bring a friend

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

Kursus i InDesign datoer

DatoerLokationStatus
25. februar 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
26. maj 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Pris 3.900 kr.

ekskl. moms

2 kurser

6.900 kr. ekskl. moms
Spar 900 kr.

Hvem deltager?

InDesign kurset henvender sig til dig der allerede har deltaget på et grundliggende InDesign kursus, og som har behov for yderligere funktionalitet og sparring. 

Indhold kursus i Indesign

Når du går hjem fra Adobe InDesign udvidet kursus, vil du være i stand til selv at arbejde med InDesign dokumenter. Kursets indhold kan du læse mere om her.

Paragraffer og afsnit

På kurset får du indblik i hvordan du kan gøre dit arbejdsflow i InDesign endnu hurtigere, ved at oprette og anvende paragraf- og afsnitsformater samt afsnitsrammer- og skygger.

Indholdsfortegnelse og fodnoter

Lær at bruge paragraf- og afsnitsformater til at skabe en indholdsfortegnelse, og tilføj og juster dine fodnoter, så de matcher dit layout.

Overskrivning af Master

Få endnu mere kreativ frihed i InDesign ved at overskrive elementer i din Master på udvalgte sider i dit layout.

Opret tabeller

Forstå hvordan du opretter og skræddersyer tabeller for at optimere din rapporter og præsentationer i InDesign.

Skab en “Fill-in-the-blank” PDF

Lær hvordan du udvikler en interaktiv PDF med blanke felter for svarmuligheder – et perfekt redskab til online evalueringsskemaer.

Grids og Sammensatte Kurver

På kurset lærer du at oprette og anvende “grids” af figurer, tekstbokse og billeder – og du lærer samtidig at omdanne grids til sammensatte kurver, der åbner op for helt nye kreative muligheder for at skabe layouts i InDesign. 

 

OpenType og Glyffer

InDesigns standardfonte er kompatible med OpenType – en cross-platform mellem Adobe og Microsoft for specielle “glyffer”, der kan tilføjes tekst i dit layout, så det får et kreativt ‘boost’.

Anchored Objects

Undervejs på kurset præsenteres du til brugen af Anchored Objects. De giver mulighed for at tilføje skræddersyede elementer din tekst, som ændrer sig sammen med teksten, når du ændrer i teksten. 

Hvis du ønsker at lære at udvikle vektorgrafik (f.eks. logoer og ikoner), grafiske produkter eller redigere foto, så anbefaler vi at du tager vores:

Adobe Blend Modes

 • Blend Modes kommer fra Adobe Photoshop (internt link), hvor de er et uvurderlig værktøj. Du kan dog også tilføje og arbejde med Blend Modes i InDesign, hvilket kan skabe nogle spændende visuelle effekter i dit layout.

InDesign cases

Via konkrete cases, hvor sværhedsgraden gradvist øges, lærer du at arbejde hands-on med de forskellige InDesign værktøjer og funktioner. Din underviser er hele tide i nærheden, og det er vores ansvar, at du lære programmet som Adobe har tænkt det anvendt.

digital markedsføring

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Kollega for free

2 for 1

Bring a friend

Forudsætninger kursus

Du har allerede gennemført et grundliggende InDesign kursus. Du skal medbringe din egen computer, strømforsyning med installeret Adobe InDesign software. Du kan her downloade programmet Adobe downloads. Du vil blive kontaktet af din underviser nogle dage inden kurset for afstemning af forventninger. 

Medbring PC/Mac med InDesign

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret InDesign programmet inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed. 

Online InDesign materialer

Med InDesign udvidet kurset følger øvelsesvideoer og instrukser som du får adgang til under og efter kurset i et år. På den måde har du efter kurset mulighed for at genopfriske de ting, du lærer.

Efter Kursus

Du vil efter kursus, indenfor rimelighedens grænser, have mulighed for at kontakte din underviser for spørgsmål. Du kan også vælge at lade dig certificere og lære alle essentielle Adobe kurser i et kursus. Her får du samspillet mellem de 3 Adobe kurser; InDesign, Photoshop og Illustrator.

kursus i digital markedsføring

Kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Tidligere kursister siger …

petra

Petra

Spies Rejser

Kurset får top karakter fra mig. Kurset var helt fantastisk og fyldt med brugbare værktøjer! Undervisningsstilen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk (på den gode måde). En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer

★★★★☆

nokia

Maja Pontoippidan

Nokia

Det var et rigtig fint kursus, lige fra indhold til forplejning. Det gav en rigtig spændende dialog at vi kom fra forskellige virksomheder. Det var godt med de praktiske øvelser som gjorde det lettere at forholde sig til værktøjerne

★★★★★

per

Henrik Wonsild

Danmarks Radio

Undervisningsstilen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk på den gode måde. En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer. Endnu en gang tak for et fremragende kursus

★★★★☆

dsb

Henriette Sørensen

DSB

“Det var et rigtig udbytterigt kursus, som har sat mange refleksioner i gang og som har givet mig mange håndgribelige værktøjer. Positivt, at der var tid til dialog hvor mange spændende emner blev drøftet, også ud over det der var på agendaen”

★★★★★

indhold Indesign udvidet Kursus

Cases og Opgaver

Adobe InDesign udvidet kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med Adobe InDesign. Der vil desuden være inspirationsindlæg fra InDesign specialister.

Valg af Adobe Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de avancerede Adobe InDesign værktøjer, som du ikke har lært om på det grundliggende InDesign kursus. Og for at få succes med Adobe InDesign er det derfor vigtigt, at du kender best practice teknikker, og lærer at bruge programmet som Adobe har tiltænkt det. 

Hvad Kan Adobe InDesign

Hvad kan Adobe InDesign? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan opstartes det grundliggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Adobe InDesign. Og det er en design disciplin, der rummer mange facetter. God vind med dit Adobe InDesign kursus.

Kig ind 

Underviser 

Rasmus B Olesen

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation

Få mere information

2 kurser

6.900 kr. ekskl. moms
Spar 900 kr.

3 kurser

9.900 kr. ekskl. moms
Spar 1.900 kr.

4 kurser

12.900 kr. ekskl. moms
Spar 2.900 kr.

Flere dage

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig InDesign udvidet her

grafisk design kursus med adobe

Bliv Certificeret Grafisk Designer

Lær alle Adobe værktøjerne, og bliv certificeret i grafisk design. Ud over kursus i InDesign, så indeholder kurset i grafisk design også Adobe Illustrator, Adobe Photoshop og Adobe XD og UX design. Læs her om akademiets certificeret grafisk design kursus.

grafisk design kursus certifikat

Marie Wengler

Ekspert i digital kommunikation og markedsføring.

Marie voksede op med reklame, kommunikation og design, og bruger værktøjerne som sin forlængede arm. Sideløbende med sine opgaver hos Compass, har hun drevet egen selvstændig virksomhed, hvor hun har arbejdet med digital kommunikation og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter.