Adobe InDesign Kursus Udvidet

Top up kursus København & Aarhus, 2 Dage

Udvid dine kompetencer indenfor Adobe® InDesign i København & Århus, og bliv endnu mere bekvem med værktøjet, og de muligheder det skaber.

 

14. OKT
København
9.900 kr.

På dette Udvidet Adobe® InDesign kursus i København & Aarhus, lærer du om værktøjets avancerede funktionalitet, og får udvidet din værktøjskasse indenfor programmets rammer.

Ved hjælp af en lang række konkrete cases, får du hands-on erfaring og udvidelse af dine nuværende evner i InDesign.

Der er indlagt tid i kurset til, at du kan arbejde på egne projekter sidst på dagen, og få hjælp efter behov. Med kurset følger øvelsesvideoer og øvelsesinstrukser, så du efter kurset har mulighed for, at genopfriske de ting du lærer.

Forudsætninger for Adobe InDesign kursus

Det forudsættes at du har deltaget på Compass InDesign kursus grundliggende, 2 dage.

Dit udbytte på Adobe InDesign kursus

 • Mulighed for sparring på præcis det der driller dig
 • Flere avancerede værktøjer i InDesign
 • Forstå avancerede import af billeder, tekst samt tekstombrydning
 • Forstå brugen af avancerede InDesign afsnitsformater og mastersider
 • Skab faglige kontakte på dette Adobe InDesign Kursus
 • Grænseflader til relaterede Adobe værktøjer
 • Overblik over InDesigns avancerede genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler på kursus i København & Århus
InDesign - Udvidet

Pris 9.900 kr.

ekskl. moms

Kursus datoer Århus og København

DatoerLokationStatus
14. & 15. oktober 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
04. & 05. november 2021Århus, Hotel Scandic Århus VEST^
22. & 23. november 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
13. & 14. december 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
16. & 17. december 2021Århus, Hotel Scandic Århus VEST^
31. & 01. februar 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

InDesign Instructor

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Hvem deltager på udvidet InDesign kursus?

Adobe InDesign kurset henvender sig til dig, der allerede har deltaget på et grundlæggende InDesign kursus, og som har behov for yderligere funktionalitet og sparring.

Indhold kursus i InDesign

Når du går hjem fra Adobe InDesign udvidet kursus, vil du være i stand til selv at arbejde med InDesign dokumenter. Kursets indhold kan du læse mere om her.

Paragraffer og afsnit

På kurset får du indblik i hvordan du kan gøre dit arbejdsflow i InDesign endnu hurtigere, ved at oprette og anvende paragraf- og afsnitsformater samt afsnitsrammer- og skygger.

Indholdsfortegnelse og fodnoter

Lær at bruge paragraf- og afsnitsformater til at skabe en indholdsfortegnelse, og tilføj og juster dine fodnoter, så de matcher dit layout.

Overskrivning af Master

Få endnu mere kreativ frihed i InDesign ved at overskrive elementer i din Master på udvalgte sider i dit layout.

Opret tabeller

Forstå hvordan du opretter og skræddersyer tabeller for at optimere din rapporter og præsentationer i InDesign.

Skab en “Fill-in-the-blank” PDF

Lær hvordan du udvikler en interaktiv PDF med blanke felter for svarmuligheder – et perfekt redskab til online evalueringsskemaer.

Grids og Sammensatte Kurver

På Adobe InDesign kursus – udvidet, lærer du at oprette og anvende “grids” af figurer, tekstbokse og billeder – og du lærer samtidig at omdanne grids til sammensatte kurver, der åbner op for helt nye kreative muligheder for at skabe layouts i InDesign.

 

OpenType og Glyffer

InDesigns standardfonte er kompatible med OpenType – en cross-platform mellem Adobe og Microsoft for specielle “glyffer”, der kan tilføjes tekst i dit layout, så det får et kreativt ‘boost’.

Anchored Objects

Undervejs på kurset præsenteres du til brugen af Anchored Objects. De giver mulighed for at tilføje skræddersyede elementer din tekst, som ændrer sig sammen med teksten, når du ændrer i teksten. 

Hvis du ønsker at lære at udvikle vektorgrafik (f.eks. logoer og ikoner), grafiske produkter eller redigere foto, så anbefaler vi at du tager vores:

Adobe Blend Modes

 • Blend Modes kommer fra Adobe Photoshop, hvor de er et uvurderlig værktøj. Du kan dog også tilføje og arbejde med Blend Modes i InDesign, hvilket kan skabe nogle spændende visuelle effekter i dit layout.

InDesign cases

Via konkrete cases, hvor sværhedsgraden gradvist øges, lærer du at arbejde med de forskellige InDesign værktøjer og funktioner. Din underviser er hele tide i nærheden, og det er vores ansvar, at du lære programmet, som Adobe har tænkt det anvendt.

compass kursus

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Forudsætninger Adobe InDesign kursus

Du har allerede gennemført et grundliggende Adobe InDesign kursus. Du skal medbringe din egen computer, strømforsyning med installeret Adobe InDesign software.

Har du det ikke allerede nu, kan du downloade programmet på Adobe downloads. Du vil blive kontaktet af din underviser nogle dage inden kurset for afstemning af forventninger.

Medbring PC/Mac med InDesign

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og meget gerne en mus. Du skal have installeret InDesign programmet inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed.

Adobe InDesign kurser for ledige

Ønsker du at lære Adobe InDesign, så tilbyder akademiet Adobe kurser for ledige, herunder InDesign: Fra begynder til mester. Kurset tilbydes ikke som 6 ugers jobrettet uddannelse, men det er dit jobcenter der kan vurdere og bevilge kurser relateret til den regionale positivliste. Se også liste over kurser for ledige.

Online InDesign materialer

Med det udvidet Adobe InDesign kurset følger øvelsesvideoer og instrukser, som du får adgang til under og efter kurset i et år. På den måde har du efter kurset mulighed for, at genopfriske de ting du lærer.

Efter dit Adobe InDesign Kursus

Du vil efter kursus, indenfor rimelighedens grænser, have mulighed for at kontakte din underviser for spørgsmål. Du kan også vælge at lade dig certificere og lære alle essentielle grafisk design kurser. Her får du samspillet mellem de 3 Adobe kurser; InDesign, Photoshop og Illustrator.

Kursisterne siger

  Telefon 48 16 30 81
  E-mail   info@comss.dk

Tidligere kursister siger

petra

Petra

Spies Rejser

“Adobe InDesign kurset får top karakter fra mig. Kurset var helt fantastisk og fyldt med brugbare værktøjer! Undervisningsstilen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk (på den gode måde). En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer

★★★★☆

nokia

Maja Pontoippidan

Nokia

Det var et rigtig fint kursus, lige fra indhold til forplejning. Det gav en rigtig spændende dialog at vi kom fra forskellige virksomheder. Det var godt med de praktiske øvelser som gjorde det lettere at forholde sig til værktøjerne

★★★★★

per

Henrik Wonsild

Danmarks Radio

Undervisningsstilen var meget behagelig, lyttende og pædagogisk på den gode måde. En fornøjelse – også for en tidligere skolelærer. Endnu en gang tak for et fremragende Adobe InDesign kursus

★★★★☆

dsb

Henriette Sørensen

DSB

“Det var et rigtig udbytterigt kursus, som har sat mange refleksioner i gang og som har givet mig mange håndgribelige værktøjer. Positivt, at der var tid til dialog hvor mange spændende emner blev drøftet, også ud over det der var på agendaen”

★★★★★

Indhold InDesign udvidet Kursus

Cases og Opgaver

Adobe InDesign kursus – udvidet vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området, og har mange års relevant erfaring med Adobe InDesign. Der vil desuden være inspirationsindlæg fra InDesign specialister.

Valg af Adobe Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de avancerede Adobe InDesign værktøjer, som du ikke har lært om på det grundlæggende InDesign kursus. Og for at få succes med Adobe InDesign er det derfor vigtigt, at du kender til de gængse teknikker, og lærer at bruge programmet som Adobe har tiltænkt det. 

Hvad Kan Adobe InDesign

Hvad kan Adobe InDesign? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan opstartes det grundliggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Adobe InDesign. Og det er en design disciplin, der rummer mange facetter. God vind med dit Adobe InDesign kursus.

Kig ind 

Underviser 

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer Underviser

Få mere information

Tilmeld InDesign kursus Århus & København

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
grafisk design kursus med adobe

Bliv Certificeret Grafisk Designer

Lær alle Adobe værktøjerne, og bliv certificeret i grafisk design. Ud over kursus i InDesign, så indeholder kurset i grafisk design også Adobe Illustrator og Adobe Photoshop. Læs her om akademiets certificeret grafisk design kursus.

grafisk design kursus certifikat

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Underviser Adobe Grafisk Design

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe's værktøjer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier og design og videoer. Hun bruger Adobe's grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe's dybe verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe's værktøjer.