InDesign Udvidet Kursus

Lær Ekstra InDesign … 1 Dag

På dette Adobe InDesign Udvidet kursus lærer du om værktøjets avancerede funktionalitet og hvordan du kan udnytte denne funktionalitet til produktion af flotte dokumenter. Efter kurset er du langt, og kan anvende InDesigns avancerede værktøjer – på den måde som Adobe har tænkt de skal anvendes.

På InDesigns kurset får du erfaringerne med hvordan du arbejder med dokumenter i praksis – både til digitale kanaler og til tryk. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit InDesign kursus. Kurset er praktisk orienteret ”hands on” kursus.

dit udbytte

 • Lær om avancerede værktøjer i InDesign
 • Hvordan designer du med InDesigns avancerede funktionalitet
 • Lær at opsætte InDesign avancerede skabelontyper
 • Forstå avancerede import af billeder, tekst samt tekstombrydning
 • Forstå brugen af avancerede InDesign afsnitsformater og mastersider
 • Lær om avancerede relaterede Adobe værktøjer
 • Avancerede eksportmuligheder til tryk og web
 • Overblik over InDesigns avancerede genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler

hvad siger kursisterne

du får

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

kursus datoer

Datoer Sted Status
31.aug København Få ledige
27.okt København Åben
1.dec København Åben

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Tilfredshedsgaranti

Pris 3.995 kr. 

ekskl. moms

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

Undervisere på kurset

Marie Wengler voksede op med Adobé som sin forlængede arm og hun har igennem de sidste 15 år udviklet sig sammen med programmet. Sideløbende med studier på Københavns Universitet og Reklamelinjen, har hun drevet egen selvstændige virksomhed, hvor hun har arbejdet med Adobé-relaterede opgaver og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter – projekter der netop så dagens lys i Adobé.

Marie Wengler

Adobé Evangelist og Ekspert

100
Testimonials
her

Tidligere kursister siger …


Det var et rigtig fint kursus, lige fra indhold til forplejning. Det gav en rigtig spændende dialog at vi kom fra forskellige virksomheder. Det var godt med de praktiske øvelser som gjorde det lettere at forholde sig til værktøjerne. Jeg oplevede underviseren som fantastisk behagelig, lyttende og meget rummelig.

Henriette Pontoppidan

Nokia


Jeg syntes det var et super godt kursus. Der er dejligt at være vendt hjem fra kursus top motiveret og klar til at gøre en forskel, samtidig med at jeg kan gøre det i morgen ved brug af de nye værktøjer – det er der mange kurser der kunne lære af. Underviseren var rigtig god til at formidle budskabet, brænder for det, og 110 % inde i værktøjerne.

Søren Flindt

Nomeco

På kurset vil du lære...

ZHvordan Virker InDesign

Adobe InDesign kan mere end man tror. Du får svar på hvilke værktøjer du skal bruge når det bliver mere avanceret, og hvordan du bruger dem. På dette InDesign kursus lærer du at identificere muligheder for optimering af design, og hvordan du gør det. Du lærer at få maksimal effekt ud af dine Adobe InDesign værktøjer

ZInDesign Værktøjer

På dette Adobe InDesign kursus lærer du hvordan du kan opsætte avancerede Adobe InDesign dokumenter, så de giver dig netop det visuelle udtryk du ønsker. På kurset vil du lære, hvordan du selv kan anvende avanceret funktionalitet. Du vil også blive introduceret til andre vigtige Adobe værktøjer.

ZAdobe InDesign

Med Adobe InDesign kan du skabe avancerede dokumenter af høj kvalitet. Og efter InDesign kurset vil du have opnået en forståelse for Adobe InDesigns store potentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye muligheder med Adobe InDesign. Du lærer de hele fra grunden.

Z Cases og Opgaver

Adobe InDesign Udvidet kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med Adobe InDesign. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra InDesign specialister.

Z Valg af Adobe Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de avancerede Adobe InDesign værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov til design. Og for at få succes med Adobe InDesign er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer dine Adobe InDesign dokumenter.

ZHvad Kan Adobe InDesign

Hvad kan Adobe InDesign? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan opstartes det grundliggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Adobe InDesign. Og det er en design disciplin, der rummer mange facetter. God vind med dit Adobe InDesign kursus.

De bruger også compass …

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig InDesign udvidet her

italiensk frokost

Vi spiser frokost på vores lokale italienske restaurant La Perla i København, 200 meter fra vores kontor. 

Derfor skal du vælge Compass

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti