Photoshop Kursus Grundlæggende

København & Aarhus I 2 Dage

Adobe® Photoshop er værktøjet til dig, der ønsker at få dine billeder til at skille sig ud. Og på dette Photoshop kursus i København eller Aarhus bliver du fortrolig med værktøjets grundlæggende funktioner og de mange muligheder.

 

12. DEC
Aarhus
8.900 kr.
gratis grafisk kursus

Vi ved, hvad du tænker inden dit Adobe Photoshop kursus; “Det er første gang, jeg bruger Photoshop – hvor skal jeg begynde?” og “Hvordan pokker kan jeg lære at redigere billeder, når jeg ikke engang kan finde ud af, hvilke knapper jeg skal klikke på?”

Nå, men vi fortæller dig, hvor du skal starte, og vi hjælper dig med at få fat i de knapper. (Og så hjælper vi dig med at klikke på dem.)

På dette kursus i Photoshop, København eller Aarhus, får du praktisk erfaring med de grundlæggende funktioner og værktøjer i Photoshop. Lær, hvordan du bruger dem til at skabe billeder, der er polerede, kreative og professionelle.

Photoshop- kursus

Pris 8.900 kr.

ekskl. moms

Photoshop kursus København & Aarhus

Datoer Lokation Status
08. & 09. december 2022 København - Købmagergade 67 - 5. sal ^
12. & 13. december 2022 Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST ^
23. & 24. januar 2023 København - Købmagergade 67 - 5. sal ^
23. & 24. januar 2023 Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST ^
09. & 10. februar 2023 København - Købmagergade 67 - 5. sal ^
09. & 10. marts 2023 Aarhus - Hotel Scandic Aarhus VEST ^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Lidt Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

Photoshop kursus lokationer

Ud over Photoshop kursus København og Aarhus, så planlægger akademiet også Photoshop kursus Aalborg og Photoshop kursus Odense. Nye lokationer aktiveres i 2022.

Hvem deltager på Photoshop kursus?

Photoshop, Photoshop, Photoshop – der er ingen vej uden om det. I hvert fald hvis du selv vil kunne redigere billeder. Dette Photoshop kursus henvender sig til dem, der ikke ønsker at skulle tilkalde en professionel grafiker eller et reklamebureau, hver gang de ønsker at redigere et foto. Det tager lang tid, er besværligt og dyrt – så hvorfor ikke være i stand til at gøre det selv?

Photoshop kursus indhold

Adobe Photoshop er et af de programmer, som vi alle hører om, og som nogle af os har prøvet at bruge. Men hvis du er som mig, er du aldrig nået særlig langt i dit forsøg på at mestre det.

Vi forstår det godt. Photoshop er kompliceret. Og det er ikke billigt. Men når du tager hjem efter dette Adobe Photoshop kursus, vil du være i stand til at arbejde på egen hånd for at producere kvalitetsfotos. Du kan få dem til at se ud, som du vil, inden for programmets muligheder. Du kan læse mere om kursets indhold her.

 

 • Farveprøver
 • Udsnitsmaske
 • Korrektionsværktøj
 • Burn / dodge tool
 • Sløringsværktøj
 • Kloning
 • Photoshop Filtre
 • Beskæring
 • Udvid baggrund
 • Filformater
 • Layer mask
 • Fritlægning af billeder
 • Tryllestavsværktøj
 • Hurtigt markeringsværktøj
 • Lassoværktøj
 • Penværktøj
 • Objektmarkeringsværktøj
 • Gradient
 • GIF animation
 • Neural filters
 • Erstatning af himmel
 • Blend mode

Photoshop kursus videns sider og tutorials

Vi vil gerne have dig til at blive en rigtig god til at bruge Photoshop så hurtigt som muligt, så vi har brugt mange timer på at skrive nogle nyttige grafiske videns sider med råd og ressourcer, der kan hjælpe dig. Vi har pakket hver side med så meget værdifuld viden og praktisk hjælp som muligt … men vi vil også gerne gøre det sjovt for dig at læse og udforske det, så vi har holdt tonen let og inkluderet nogle sjove funktioner undervejs.

Vi håber virkelig, at du finder noget god inspiration.

Compass kurser

København Aarhus

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Med bonus kursus

Når du deltager på dette Photoshop kursus, kan du frivilligt, og uden ekstra betaling, vælge at deltage på et af kurserne:

InDesign kursus
Illustrator kursus

Ønsker du dette tilvalg, lader du os det vide under eller senere efter dit kursus. Der er ingen ekstra betaling forbundet hermed.

Forudsætninger Inden Photoshop kursus

Der er ingen forudsætninger for at deltage i dette kursus, men vi beder dig om at medbringe din egen computer med Adobe software installeret, en strømforsyning og helst en mus, hvis du har en. Hvis du ikke allerede har Adobe software, skal du ikke være bekymret – du kan downloade det gratis her: Adobe for en prøveperiode. Og her kan du lære mere om Photoshop Download. Du vil blive kontaktet af din underviser nogle dage inden kurset for afstemning af forventninger.

Og husk: Hvis det er første gang, du bruger Photoshop, vil du blive helt overvældet af, hvad denne software kan gøre. Gør dig klar til at skabe!

Medbring PC/Mac med Photoshop

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret Photoshop programmet inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed. 

Photoshop online kursus materialer

Med Photoshop kurset følger øvelsesvideoer og instrukser, som du får adgang til under og efter kurset i et år. På den måde har du efter Adobe Photoshop kurset mulighed, for at genopfriske de ting, du lærer. Akademiet tilbyder ikke Photoshop kursus gratis, men vi har en række sider med Photoshop free tutorial som du kan have glæde af.

Efter dit kursus i Photoshop

Du vil efter kursus, indenfor rimelighedens grænser, have mulighed for at kontakte din underviser for spørgsmål. Akademiet tilbyder også et udvidet Photoshop kursus København, hvor du kan få dybere indsigt i programmet. Akademiet tilbyder også Photoshop kursus Århus, samt Photoshop kursus for ledige.

Spørgsmål

  Ring på telefon: 48 16 30 81

  Send en e-mail til info@comss.dk

compass kursus - københavn

Er det nok med et Photoshop kursus?

Hvis du ikke allerede kan InDesign og Illustrator, så kan du med fordel tage akademiets grafisk design kursus. På kurset lærer hvordan, de 3 vigtigste Adobe programmer Photoshop, Illustrator og InDesign spiller sammen. De tre programmer er dybt integrerede i hinanden, og det fulde udbytte af Adobe produkterne opnår du ved at lære grundlæggende funktioner og værktøjer i alle tre Adobe programmer.

Relaterede grafiske kurser

adobe indesign
På InDesign kurset lære du at producere dine egne InDesign dokumenter til tryk eller digitale medier.
InDesign kursus
Illustrator kursus 20
Vores Illustrator kursus er for dig som vil lære at arbejde med vektorgrafik til fx. logoer og ikoner.
Illustrator Kursus
Grafisk Design kursus 20
Grafisk Design kurset er perfekt for dig, som vil lære at arbejde i InDesign, Photoshop og Illustrator.
Grafisk Design Kursus

Dit udbytte af kursus i Photoshop

På et Photoshop kursus bruger vi ikke tid på Photoshop Elements. Vi ønsker at du skal lære Photoshop brugergrænsefladen. Du kan her læse mere om begrænsningerne i Photoshop Elements.

Så er det tid til at komme i gang med dit Photoshop kursus. For når du kender det grundlæggende i Photoshop, behøver du ikke længere at vente på den eksterne grafiker – og det sparer dig for en masse tid og penge.

Så hvad får du ud af vores Photoshop-kursus? Tja, hvad med:

 • Du lærer at skabe CMYK og RGB farver.
 • Du får Photoshop online kursusmaterialer.
 • Du forstår betydningen af forskellige filformater.
 • Du får et overblik over relaterede Adobe værktøjer.
 • Du lærer om eksportindstillinger til print og web.
 • Du får en oversigt over Photoshop’s vigtigste genveje, funktioner og værktøjer.
 • Og meget mere!

  Det siger kursisterne

  Adobe kursus 3 essentials

  Se også grafisk design kursus pakken

  Tidligere kursister Photoshop kursus København & Aarhus

  per

  Per

  Dansk Røde Kors

  “Super inspirerende underviser der var opmærksom på os alle, også dem hvor Photoshop kurset var det første Adobe kursus de havde været på. Vi fik en stor konkret værktøjskasse.

  ★★★★★

  novo

  Pernille Andersen

  Novo

  “God underviser med mange praktiske eksempler. Jeg havde kendskab til de fleste værktøjer på forhånd, dog ikke alle. Her fik jeg en meget fin introduktion til flere samt de praktiske øvelser. “

  ★★★★★

  petra

  Petra

  LIME

  “Dejligt med de små hold på dette Photoshop kursus, hvor der var mulighed for at få hjælp når det ikke ville som jeg ville. Fedt at spise på restaurant i frokostpausen. Det gav et godt break midt på dagen

  ★★★★★

  abb

  Anders Vestergaard

  ABB

  “Det var et fint kursus. Der var værktøjer jeg ikke kendte til og hele produktionsdelen var ny for mig. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden. Underviser brændte for emnet.”

  ★★★★☆

  Værktøjer Photoshop kursus

  Photoshop Blend Modes

  Photoshop har mange fantastiske funktioner, og blend modes er én af dem. Undervejs på kurset lærer du derfor hvad blend modes er, og hvordan de kan kombineres med andre værktøjer og funktioner til at skabe fantastiske billeder. Photoshop kan mere end man tror. 

  1

  High Dynamic Range

  På kursus i Photoshop vil du lære om hvad High Dynamic Range (HDR) redigering er, og hvordan denne redigeringsform åbner for en helt ny verden af muligheder. Lysnuancer i en utrolig realistisk billede scene gengives proportionalt. WOW. Det er en favre ny verden.

  Design i Photoshop

  Med Adjustment Layers (Justeringer) kan du arbejde i Photoshop på tværs af farvetoner og farvemætning, kontrast og lysnuancer, sort/hvid og meget andet. Adjustment Layers er nogle af de mest centrale og brugbare værktøjer i Photoshop, da de giver dig mulighed for at ændre og tilpasse dine redigeringer uendeligt. 

  Photoshop fritlægning

  På dette kursus lærer du at fritlægge objekter og mennesker, med forskellige værktøjer i Photoshop. Ved at lære disse værktøjer, kan du trylle med dine billeder, og tilpasse dem så de passer til lige det du står og mangler. Du kan bl.a. indsætte objekter i situationer hvor de aldrig har været, og på den måde manipulere med dine billeder. Læs mere om fritlægning af billeder i photoshop.

  Photoshop Kursus København

  På dette Photoshop kursus lærer du, hvordan du kan opsætte grafik, så de giver dig netop det visuelle udtryk du ønsker. På kurset vil du lære, hvordan du selv kan producere fotos, så du hurtigere kan få nogle flotte billeder. Du vil også blive introduceret til andre vigtige relaterede Adobe værktøjer. Læs mere om Photoshop på Adobes hjemmeside.

  Design i Photoshop

  Med Photoshop kan du skabe fotos af høj kvalitet. Og efter kurset vil du have opnået en forståelse for Photoshop store potentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye muligheder med Adobe Photoshop. På dette kursus i Photoshop lærer du det hele fra bunden, så du kommer godt fra start. Læs mere her; Hvad er Photoshop.

  Kig ind 

  Undervisere

  Eva Pesik Nielsen

  Eva Pesik Nielsen

  Grafisk Designer
   
  Få mere information

  Rasmus B Olesen

  Hege Dalsgaard

  Grafisk Designer
   
  Få mere information

  Tilmeld kursus i Photoshop her

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Adobe kursus 3 essentials

  Certificeret Grafisk

  Design Kursus

  Lær alle Adobe værktøjerne, og bliv certificeret grafisk designer. Ud over kursus i InDesign, så indeholder kurset i grafisk design også Adobe Illustrator, Adobe Photoshop. Læs her om at grafisk design kursus.

  grafisk design kursus certifikat

  Hvem får glæde af Photoshop kurset?

  Jeg havde tillært mig en masse selvlærte måder at arbejde med Photoshop inden jeg kom på Photoshop. Det medførte en masse tekniske problemer, og jeg måtte ofte starte forfra fordi mine grundliggende færdigheder ikke var på plads. På dette Photoshop kursus lærer du alt det grundliggende så dit Adobe fundament bliver robust og rigtigt. Du får Photoshop online kursus materialer. Læs også Photoshop online free.

  Photoshop kursus for ledige

  Ønsker du at lære Adobe Photoshop, så tilbyder vi en række kurser for ledige, herunder Photoshop: Fra begynder til mester. Kurset tilbydes ikke som 6 ugers jobrettet uddannelse. Det er dit jobcenter der bevilger kurser der er på den regionale positivliste. Læs mere på Photoshop for ledige.

  Hvorfor Photoshop kursus Aarhus & København

  I dag findes der en række Adobe værktøjer, herunder Illustrator til grafisk design og InDesign til dokument håndtering. InDesign er det vigtigste af disse værktøjer, og de fleste starter også med et kursus i Adobe InDesign. Men du kommer hurtigt til korte, og får behov for at ændre eller redigere dine foto’s. 

  Hvad kan jeg efter Photoshop kurset?

  Efter 2 dages kursus i Photoshop, Aarhus eller København, vil du kunne redigere dine foto’s. Og du kan bruge Photoshop på den måde som Adobe har tænkt det, og det vil spare dig for en masse bøvl og ærgrelser. Du undgår at skulle have fat i en professionel hver gang du skal ændre dine foto’s, og du kan løbende redigere både dem.

  Grundlæggende Photoshop free

  Adobe har udviklet og finjusteret Photoshop programmet i over 30 år, så det i dag er det ultimative foto redigeringsprogram på markedet. Du vil lære grundlæggende funktionalitet, som at justere farver og lys i billedet samt skære overskydende kanter væk. Få også viden på akademiets Photoshop Free.

  • Beskæring og skalering af billeder
  • Niveauer og farver – lysstyrke og kontrast
  • Farvejusteringer

  Dimensioner & formater

  Når du skal gemme og eksportere dit billede i Photoshop, findes der rigtig mange ting du skal være opmærksom på. Det gennemgår vi på kurset, så du nemmere kan navigere i, hvordan du arbejder med dine billedfiler.

  Photoshop farverum

  Photoshop er det perfekte program at bruge, hvis du skal gøre dine billeder klar til print eller web. I denne sammenhæng lærer du, på Photoshop kursus København, hvor vigtigt det er at arbejde i CMYK eller RGB farverum. Så dine farver bliver præcis, som du har tiltænkt.

  Vektor - logoer og Ikoner

  Hvis du ønsker at lære at udvikle vektorgrafik (f.eks. logoer og ikoner), visitkort, plakater, flyers, rapporter eller lign. grafiske produkter, anbefaler vi, at du tager vores:

  Photoshop Pris

  Hvad koster det for mig at leje Photoshop? Ca. 170 Kr. per måned. Du betaler for en licens på månedlig basis. Skal du også bruge de andre Adobe programmer – InDesign og Illustrator, så kan det bedste betale sig at leje hele CC pakken hvor du får adgang til alle Adobe programmerne. Læs here her om Photoshop Pris.

  Photoshop kursus cases

  Via konkrete cases, hvor sværhedsgraden langsomt øges, lærer du at arbejde hands-on med de forskellige Photoshop værktøjer og funktioner. Din underviser er hele tiden i nærheden, og det er vores ansvar, at du lærer programmet, som Adobe har tænkt det anvendt.

  Photoshop Workspace

  På kurset får du et overblik over Photoshop Workspace, og hvordan grundlæggende værktøjer og funktioner i Photoshop spiller sammen på tværs af dette Workspace, når du redigerer.

  Der findes mange måder at udføre den samme redigering på i Photoshop. Og underviseren har derfor udvalgt de mest relevante og centrale værktøjer og funktioner, som kan bruges på tværs af billede typer, herunder portrætter, landskaber og urban.

  Smarte genveje

  Underviseren vil undervejs på kurset dele sine bedste genveje med dig, så dit arbejdsflow bliver både hurtigere og mere effektivt i Photoshop. Og vi kan allerede godt afsløre, at nogle af genvejene normalt kun florerer iblandt Photoshop Evangelister – det er et udtryk, ja.

   

  Photoshop Gratis

  Desværre er der ikke en Photoshop gratis version, men du kan altid downloade Photoshop i en 7 dages prøveperiode. Problemet er, at du dårligt kan nå at lære brugen på de 7 dage. Er du i tvivl, så læs her om Photoshop Online, inden du skal i gang.

  Udvikling af lag og effekter

  På Photoshop kurset får du en grundig indsigt i, Photoshops brug af lag, og hvorfor denne opbygning er essentiel for lige netop dette værktøj. En indsigt, der er relevant på tværs af alle Adobes programmer.

  compass kursus

  Du får

  N Små hold
  N hands-on undervisning
  N Photoshop ekspert underviser
  N Online Adobe materiale

  Premiere Pro Kursus

  På 2 dage lærer du at producere kvalitets videoer med Adobe Premiere Pro. Læs mere om Premiere Pro kursus.

  Photoshop_programmet

  FAQ & Svar

  Kan jeg flytte mit Photoshop kursus til anden dato?

  Ja. Du kan altid ændre (fremrykke eller udskyde) dato for dine kursusmoduler, og Compass vil altid finde en kursusdato til dig. Dog kan vi ikke garantere dig plads på den nye kursusdato, og Compass forbeholder sig ret til at ændre til senere alternativ dato.

  Afbestille mit kursus og hvad er vilkårene?

  Du kan omkostningsfrit afbestille dit Photoshop kursus op til 24 timer inden kursusstart, og du vil få refunderet 100% af dit kursushonorar. Kursushonorar ved afbestilling senere end 24 timer inden kursusstart refunderes ikke.

  Kursustider kl. 09.00 - 15.30

  Undervisningen starter kl. 09.00 og slutter kl. 15.30. 

  Kan man deltage online?

  Nej. Samtlige akademiets kurser er fremmøde klasseundervisning. 

  Parkering nær Compass København?

  Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport Station. Der er altid ledige parkeringspladser på:

  Q-Park Nørreport
  Israels Plads 1
  1361 København

   

  Transport fra lufthavn til Compass København?

  Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport Station. Der går toge til stationen fra alle retninger, herunder også metro direkte fra Københavns Lufthavn. Metro går hvert 2 minut fra Københavns lufthavn.

  Medbringe min PC/Mac?

  Du skal altid medbringe din egen PC/Mac, og der er ikke mulighed for at låne PC/Mac. 

  Installeret software inden Photoshop kurset?

  Du skal altid medbringe din egen PC/Mac, og have installeret den software I skal anvende på kurset. 

  Garanti for afholdelse?

  Nej. Akademiet tilstræber altid afholdelse af moduler, men der opstår situationer hvor der kun er en eller to tilmeldte til et kursus, og så afholdes kurset først den efterfølgende måned. 

  Forplejning på Photoshop kurset?

  København: Vi spiser på nærliggende restauranter, enten:
  Restaurant La Perla: Italiensk frokost buffet
  Restaurant Rice Market: Thai frokost buffet

  Århus: Vi spiser på Hotel Scandic Vest. De serverer en konference buffet.

  Har du særlige ønsker – vegetar, veganer – allergi; så gør os opmærksom på dine ønsker om morgenen på kursusdagen. Restauranterne er vant til særlige ønsker.

  Overnatning inkluderet i kurset?

  Nej. Overnatning arrangeres på eget initiativ.

  Sprog i undervisningen?

  Undervisning og kursusmateriale tilbydes kun på dansk.

  compass københavn

  København

  Compass København
  Købmagergade 67
  1150 København

  Ring på telefon: 48 16 30 81
  Send en e-mail til info@comss.dk

  Tilmeld dig nyheder og opdateringer

  "*" indicates required fields

  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  compass kursus

  Eva Pesik Nielsen

  Eva Pesik Nielsen

  Grafisk Designer

  Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

  Powered by

   

  Hege Dalsgaard

  Grafisk Designer

  Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe InDesign i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

  Powered by