Photoshop Kursus

Adobe® kursus København & Aarhus, 2 Dage

Udvid dine kompetencer med et Adobe Photoshop kursus, og bliv fortrolig med værktøjets grundliggende funktionalitet og de mange muligheder.

 

01. NOV
København
6.900 kr.

På dette Adobe® Photoshop kursus, København og Aarhus, får du praktisk erfaring med de grundlæggende funktioner og værktøjer i Photoshop.

Via en masse konkrete cases, bliver du på Photoshop kurset, guidet igennem værktøjerne trin for trin. Og du får et overblik over Photoshop’s interface, og hvordan værktøjer og funktioner i programmet spiller sammen. Der er i kurset indlagt en masse små enkle “hands on” øvelser, så du får det i hænderne, og du går fra kurset med erfaring og færdigheder i værktøjet.

På kursus i Photoshop får du praktiske færdigheder i, hvordan du arbejder med foto design i praksis – både til digitale kanaler og til tryk. 

Photoshop- kursus

Pris 6.900 kr.

ekskl. moms

Photoshop Kursus København & Århus

DatoerLokationStatus
27. & 28. september 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
01. & 02. november 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
25. & 26. november 2021København, Købmagergade 67, 5. sal^
10. & 11. januar 2022Århus, Hotel Scandic Århus VEST^
28. & 01. marts 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.

Hvem deltager København & Århus?

Photoshop kurset henvender sig til dig, som ikke ønsker at skulle have fat i en professionel grafiker, hver gang du vil redigere et foto. Det tager lang tid, er besværlig og dyrt – så hvorfor ikke være i stand til at gøre det selv? Er du i tvivl, så læs 10 vigtige om hvad er Adobe Photoshop, inden du skal i gang.

Indhold kursus i Photoshop

Når du går hjem fra Adobe Photoshop kursus vil du være i stand til selv at arbejde med produktion af kvalitetsfoto. Du kan få dem til at se ud, som du ønsker det, indenfor programmets muligheder. Kursets indhold kan du læse mere om her.

Grundlæggende Photoshop

Adobe har udviklet og finjusteret Photoshop programmet i over 30 år, så det i dag er det ultimative foto redigeringsprogram på markedet. Du vil lære grundlæggende funktionalitet, som at justere farver og lys i billedet samt skære overskydende kanter væk.

 • Beskæring og skalering af billeder
 • Niveauer og farver – lysstyrke og kontrast
 • Farvejusteringer

Udvikle af lag og effekter

På Photoshop kurset får du en grundig indsigt i, Photoshops brug af lag, og hvorfor denne opbygning er essentiel for lige netop dette værktøj. En indsigt, der er relevant på tværs af alle Adobes programmer.

Photoshop Workspace

På kurset får du et overblik over Photoshop Workspace, og hvordan grundlæggende værktøjer og funktioner i Photoshop spiller sammen på tværs af dette Workspace, når du redigerer.

Der findes mange måder at udføre den samme redigering på i Photoshop. Og underviseren har derfor udvalgt de mest relevante og centrale værktøjer og funktioner, som kan bruges på tværs af billede typer, herunder portrætter, landskaber og urban.

Smarte genveje

Underviseren vil undervejs på kurset dele sine bedste genveje med dig, så dit arbejdsflow bliver både hurtigere og mere effektivt i Photoshop. Og vi kan allerede godt afsløre, at nogle af genvejene normalt kun florerer iblandt Photoshop Evangelister – det er et udtryk, ja.

 

Photoshop farverum

Photoshop er det perfekte program at bruge, hvis du skal gøre dine billeder klar til print eller web. I denne sammenhæng lærer du, på Photoshop kursus København, hvor vigtigt det er at arbejde i CMYK eller RGB farverum. Så dine farver bliver præcis, som du har tiltænkt.

Dimensioner & formater

Når du skal gemme og eksportere dit billede i Photoshop, findes der rigtig mange ting du skal være opmærksom på. Det gennemgår vi på kurset, så du nemmere kan navigere i, hvordan du arbejder med dine billedfiler.

Vektor - logoer og Ikoner

Hvis du ønsker at lære at udvikle vektorgrafik (f.eks. logoer og ikoner), visitkort, plakater, flyers, rapporter eller lign. grafiske produkter, anbefaler vi, at du tager vores:

Photoshop kursus cases

Via konkrete cases, hvor sværhedsgraden langsomt øges, lærer du at arbejde hands-on med de forskellige Photoshop værktøjer og funktioner. Din underviser er hele tiden i nærheden, og det er vores ansvar, at du lærer programmet, som Adobe har tænkt det anvendt.

Compass kurser

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Photoshop_programmet

Forudsætninger Inden Photoshop kursus

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på Photoshop kurset. Dog skal du medbringe din egen computer, med installeret Adobe software, samt strømforsyning og gerne en mus. Har du det ikke allerede, kan du her downloade programmet i en prøveperiode: Adobe downloads. Du vil blive kontaktet af din underviser nogle dage inden kurset for afstemning af forventninger. 

Medbring PC/Mac med Photoshop

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret Photoshop programmet inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed. 

Online Photoshop kursus materialer

Med Photoshop kurset følger øvelsesvideoer og instrukser, som du får adgang til under og efter kurset i et år. På den måde har du efter Adobe Photoshop kurset mulighed, for at genopfriske de ting, du lærer.

Efter Photoshop kursus København & Århus

Du vil efter kursus, indenfor rimelighedens grænser, have mulighed for at kontakte din underviser for spørgsmål. Akademiet tilbyder også et udvidet Photoshop kursus, hvor du kan få dybere indsigt i programmet.

Kontakt os

  Ring på telefon: 48 16 30 81

  Send en e-mail til info@comss.dk

compass kursus - københavn

Er det nok med et Photoshop kursus?

Hvis du ikke allerede kan InDesign og Illustrator, så kan du med fordel tage akademiets Adobe kurset 3 Essentials. På kurset lærer hvordan, de 3 vigtigste Adobe programmer Photoshop, Illustrator og InDesign spiller sammen. De tre programmer er dybt integrerede i hinanden, og det fulde udbytte af Adobe produkterne opnår du ved at lære grundlæggende funktioner og værktøjer i alle tre Adobe programmer.

Dit udbytte af kursus i photoshop

 • Du skal ikke længere have fat i en ekstern grafisk designer
 • Du kan tilrette dine billeder uden at skulle have hjælp udefra
 • Du sparer mange penge på eksterne konsulenter
 • Du bliver afdelingens superhelt fordi du kan tilrette foto
 • Lær hvordan du opretter farverne CMYK, RGB og Pantone
 • Forstå brugen af formater
 • Lær om relaterede Adobe værktøjer
 • Eksportindstillinger til tryk og web
 • Overblik over Photoshop vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
 • Kursus i Photoshop med cases og eksempler

Kursisterne siger

Adobe kursus 3 essentials

3 Adobe Kurser i en pakke læs her

Tidligere kursister Photoshop kursus København & Århus

per

Per

Dansk Røde Kors

“Super inspirerende underviser der var opmærksom på os alle, også dem hvor Photoshop kurset var det første Adobe kursus de havde været på. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg kan bruge

★★★★★

novo

Pernille Andersen

Novo

“God underviser med mange praktiske eksempler. Jeg havde kendskab til de fleste værktøjer på forhånd, dog ikke alle. Her fik jeg en meget fin introduktion til flere samt de praktiske øvelser. “

★★★★★

petra

Petra

LIME

“Dejligt med de små hold hvor der var mulighed for at få hjælp når det ikke ville som jeg ville. Fedt at spise på restaurant i frokostpausen. Det gav et godt break midt på dagen

★★★★★

abb

Anders Vestergaard

ABB

“Det var et fint kursus. Der var værktøjer jeg ikke kendte til og hele produktionsdelen var ny for mig. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden. Jeg oplevede en underviser der brændte for emnet.”

★★★★☆

Værktøjer Photoshop kursus

Photoshop Blend Modes

Photoshop har mange fantastiske funktioner, og blend modes er én af dem. Undervejs på kurset lærer du derfor hvad blend modes er, og hvordan de kan kombineres med andre værktøjer og funktioner til at skabe fantastiske billeder. Photoshop kan mere end man tror. 

1

High Dynamic Range

På kursus i Photoshop vil du lære om hvad High Dynamic Range (HDR) redigering er, og hvordan denne redigeringsform åbner for en helt ny verden af muligheder. Lysnuancer i en utrolig realistisk billede scene gengives proportionalt. WOW. Det er en favre ny verden.

Design i Photoshop

Med Adjustment Layers (Justeringer) kan du arbejde i Photoshop på tværs af farvetoner og farvemætning, kontrast og lysnuancer, sort/hvid og meget andet. Adjustment Layers er nogle af de mest centrale og brugbare værktøjer i Photoshop, da de giver dig mulighed for at ændre og tilpasse dine redigeringer uendeligt. 

Photoshop RAW

For at få mest muligt udbytte af dine billeder, lærer du betydningen af, at tage billeder i RAW. Du får samtidig en smagsprøve på Camera Raw, og hvordan du kan foretage en pre-redigering af mange billeder samtidigt, og før de ender i Photoshop til finjustering. Du lærer at få maksimal effekt ud af dine fotos.

Photoshop Kursus København

På dette Photoshop kursus lærer du, hvordan du kan opsætte grafik, så de giver dig netop det visuelle udtryk du ønsker. På kurset vil du lære, hvordan du selv kan producere fotos, så du hurtigere kan få nogle flotte billeder. Du vil også blive introduceret til andre vigtige relaterede Adobe værktøjer. Læs mere om Photoshop på Adobes hjemmeside.

Design i Photoshop

Med Photoshop kan du skabe fotos af høj kvalitet. Og efter kurset vil du have opnået en forståelse for Photoshop store potentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye muligheder med Adobe Photoshop. På dette kursus i Photoshop lærer du det hele fra bunden, så du kommer godt fra start.

Kig ind 

Underviser 

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer Underviser

Få mere information

Tilmeld kursus i Photoshop her

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
grafisk design kursus med adobe

Bliv certificeret

Grafisk designer

Lær alle Adobe værktøjerne, og bliv certificeret grafisk designer. Ud over kursus i InDesign, så indeholder kurset i grafisk design også Adobe Illustrator, Adobe Photoshop og Adobe XD og UX-design. Læs her om at blive grafisk designer

grafisk design kursus certifikat

Hvem får glæde af Photoshop kurset?

Jeg havde tillært mig en masse selvlærte måder at arbejde med Photoshop inden jeg kom på Photoshop. Det medførte en masse tekniske problemer, og jeg måtte ofte starte forfra fordi mine grundliggende færdigheder ikke var på plads. På dette Photoshop kursus lærer du alt det grundliggende så dit Adobe fundament bliver robust og rigtigt. 

Photoshop kurser for ledige

Ønsker du at lære Adobe Photoshop, så tilbyder vi en række kurser for ledige, herunder Photoshop: Fra begynder til mester. Kurset tilbydes ikke som 6 ugers jobrettet uddannelse. Det er dit jobcenter der bevilger kurser der er på den regionale positivliste. Læs mere på grafiske kurser for ledige.

Hvorfor Photoshop kursus Århus & København

I dag findes der en række Adobe værktøjer, herunder Illustrator til grafisk design og InDesign til dokument håndtering. InDesign er det vigtigste af disse værktøjer, og de fleste starter også med et kursus i Adobe InDesign. Men du kommer hurtigt til korte, og får behov for at ændre eller redigere dine foto’s. 

Hvad kan jeg efter Photoshop kurset?

Efter 2 dages kursus i Photoshop, Århus eller København, vil du kunne redigere dine foto’s. Og du kan bruge Photoshop på den måde som Adobe har tænkt det, og det vil spare dig for en masse bøvl og ærgrelser. Du undgår at skulle have fat i en professionel hver gang du skal ændre dine foto’s, og du kan løbende redigere både dem.

compass kursus

Du får

N Små hold
N hands-on undervisning
N Photoshop ekspert underviser
N Online Adobe materiale

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Underviser Adobe Grafisk Design

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe's værktøjer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier og design og videoer. Hun bruger Adobe's grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe's dybe verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe's værktøjer.