Photoshop Kursus

København I Aarhus I Odense & Aalborg I 2 Dage

Udvid dine kompetencer med et Adobe® Photoshop kursus København, og bliv fortrolig med værktøjets grundlæggende funktionalitet og de mange muligheder.

 

03. FEB
København
7.900 kr.

På dette Adobe® Photoshop kursus, København, Aarhus, Odense eller Aalborg, får du praktisk erfaring med de grundlæggende funktioner og værktøjer i Photoshop.

Via en masse konkrete cases, bliver du på dette Photoshop kursus begynder, guidet igennem værktøjerne trin for trin. Og du får overblik over Photoshop online interface’s, og hvordan værktøjer og funktioner i programmet spiller sammen. Der er i kurset indlagt en masse små enkle “hands on” øvelser, så du får det i hænderne, og du går fra kurset med erfaring og færdigheder i værktøjet.

På kursus i Photoshop får du praktiske færdigheder i, hvordan du arbejder med foto design i praksis – både til digitale kanaler og til tryk.

Photoshop- kursus

Pris 6.900 kr.

ekskl. moms

København Aarhus Odense & Aalborg

DatoerLokationStatus
03. & 04. februar 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
28. & 01. marts 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
07. & 08. marts 2022Odense, Hotel Scandic Odense^
10. & 11. marts 2022Aalborg, Hotel Scandic Aalborg ØST^
28. & 29. marts 2022Aarhus, Hotel Scandic Aarhus VEST^
19. & 20. april 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
09. & 10. maj 2022Aalborg, Hotel Scandic Aalborg ØST^
12. & 13. maj 2022Odense, Hotel Scandic Odense^
02. & 03. juni 2022København, Købmagergade 67, 5. sal^
13. & 14. juni 2022Aarhus, Hotel Scandic Aarhus VEST^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

Praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 - 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

Photoshop kursus lokationer

Ud over Photoshop kursus København og Aarhus, så planlægger akademiet også Photoshop kursus Aalborg og Photoshop kursus Odense. Nye lokationer aktiveres i 2022.

Hvem deltager på Photoshop kursus?

Photoshop kurset henvender sig til dig, som ikke ønsker at skulle have fat i en professionel grafiker, eller et reklame bureau, hver gang du vil redigere et foto. Det tager lang tid, er besværlig og dyrt – så hvorfor ikke være i stand til at gøre det selv? 

Photoshop kursus indhold

Når du går hjem fra Adobe Photoshop kursus vil du være i stand til selv at arbejde med produktion af kvalitetsfoto. Du kan få dem til at se ud, som du ønsker det, indenfor programmets muligheder. Kursets indhold kan du læse mere om her.

 

 • Farveprøver
 • Pensel tool
 • Korrektionsværktøj
 • Burn / dodge tool
 • Sløringsværktøj
 • Kloning
 • Photoshop online Filtre
 • Beskæring
 • Udvid baggrund
 • Filformater
 • Layer mask
 • Tryllestavsværktøj
 • Hurtigt markeringsværktøj
 • Lassoværktøj
 • Penværktøj
 • Objektmarkeringsværktøj
 • Udsnitsmaske
 • Gradient på Photoshop kursus
 • Animated gif
 • Neural filters
 • Erstatnings af himmel
 • Blend mode
Compass kurser

København

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Forudsætninger Inden Photoshop kursus

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på Photoshop kurset. Dog skal du medbringe din egen computer, med installeret Adobe software, samt strømforsyning og gerne en mus. Har du det ikke allerede, kan du her downloade programmet i en prøveperiode: Adobe. Du kan her læse mere om Photoshop Download. Du vil blive kontaktet af din underviser nogle dage inden kurset for afstemning af forventninger.

Medbring PC/Mac med Photoshop

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret Photoshop programmet inden kurset. Akademiet stiller ikke computere til rådighed. 

Photoshop online kursus materialer

Med Photoshop kurset følger øvelsesvideoer og instrukser, som du får adgang til under og efter kurset i et år. På den måde har du efter Adobe Photoshop kurset mulighed, for at genopfriske de ting, du lærer. Akademiet tilbyder ikke Photoshop kursus gratis, men vi har en række sider med Photoshop free tutorial som du kan have glæde af.

Efter Photoshop kursus København & Aarhus

Du vil efter kursus, indenfor rimelighedens grænser, have mulighed for at kontakte din underviser for spørgsmål. Akademiet tilbyder også et udvidet Photoshop kursus København, hvor du kan få dybere indsigt i programmet. Akademiet tilbyder også Photoshop kursus Århus, samt Photoshop kursus for ledige.

Kontakt os

  Ring på telefon: 48 16 30 81

  Send en e-mail til info@comss.dk

compass kursus - københavn

Er det nok med et Photoshop kursus?

Hvis du ikke allerede kan InDesign og Illustrator, så kan du med fordel tage akademiets Adobe Master 3 Essentials. På kurset lærer hvordan, de 3 vigtigste Adobe programmer Photoshop, Illustrator og InDesign spiller sammen. De tre programmer er dybt integrerede i hinanden, og det fulde udbytte af Adobe produkterne opnår du ved at lære grundlæggende funktioner og værktøjer i alle tre Adobe programmer.

Dit udbytte af kursus i Photoshop

På et Photoshop kursus bruger vi ikke tid på Photoshop Elements. Vi ønsker at du skal lære Photoshop brugergrænsefladen. Du kan her læse mere om begrænsningerne i Photoshop Elements.

 

 • Du skal ikke længere have fat i en ekstern grafisk designer
 • Du kan tilrette dine billeder uden at skulle have hjælp udefra
 • Du sparer mange penge på eksterne konsulenter
 • Du bliver afdelingens superhelt fordi du kan tilrette foto
 • Lær hvordan du opretter farverne CMYK, RGB og Pantone
 • Du får Photoshop online kursus materialer
 • Forstå brugen af formater
 • Lær om relaterede Adobe værktøjer
 • Eksportindstillinger til tryk og web
 • Overblik over Photoshop vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
 • Kursus i Photoshop med cases og eksempler

Kursisterne siger

Adobe kursus 3 essentials

3 Adobe Kurser i en pakke læs her

Tidligere kursister Photoshop kursus København & Aarhus

per

Per

Dansk Røde Kors

“Super inspirerende underviser der var opmærksom på os alle, også dem hvor Photoshop kurset var det første Adobe kursus de havde været på. Vi fik en stor konkret værktøjskasse, som jeg kan bruge

★★★★★

novo

Pernille Andersen

Novo

“God underviser med mange praktiske eksempler. Jeg havde kendskab til de fleste værktøjer på forhånd, dog ikke alle. Her fik jeg en meget fin introduktion til flere samt de praktiske øvelser. “

★★★★★

petra

Petra

LIME

“Dejligt med de små hold hvor der var mulighed for at få hjælp når det ikke ville som jeg ville. Fedt at spise på restaurant i frokostpausen. Det gav et godt break midt på dagen

★★★★★

abb

Anders Vestergaard

ABB

“Det var et fint kursus. Der var værktøjer jeg ikke kendte til og hele produktionsdelen var ny for mig. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden. Jeg oplevede en underviser der brændte for emnet.”

★★★★☆

Værktøjer Photoshop kursus

Photoshop Blend Modes

Photoshop har mange fantastiske funktioner, og blend modes er én af dem. Undervejs på kurset lærer du derfor hvad blend modes er, og hvordan de kan kombineres med andre værktøjer og funktioner til at skabe fantastiske billeder. Photoshop kan mere end man tror. 

1

High Dynamic Range

På kursus i Photoshop vil du lære om hvad High Dynamic Range (HDR) redigering er, og hvordan denne redigeringsform åbner for en helt ny verden af muligheder. Lysnuancer i en utrolig realistisk billede scene gengives proportionalt. WOW. Det er en favre ny verden.

Design i Photoshop

Med Adjustment Layers (Justeringer) kan du arbejde i Photoshop på tværs af farvetoner og farvemætning, kontrast og lysnuancer, sort/hvid og meget andet. Adjustment Layers er nogle af de mest centrale og brugbare værktøjer i Photoshop, da de giver dig mulighed for at ændre og tilpasse dine redigeringer uendeligt. 

Photoshop fritlægning

På dette kursus lærer du at fritlægge objekter og mennesker, med forskellige værktøjer i Photoshop. Ved at lære disse værktøjer, kan du trylle med dine billeder, og tilpasse dem så de passer til lige det du står og mangler. Du kan bl.a. indsætte objekter i situationer hvor de aldrig har været, og på den måde manipulere med dine billeder. Læs mere om fritlægning af billeder i photoshop.

Photoshop Kursus København

På dette Photoshop kursus lærer du, hvordan du kan opsætte grafik, så de giver dig netop det visuelle udtryk du ønsker. På kurset vil du lære, hvordan du selv kan producere fotos, så du hurtigere kan få nogle flotte billeder. Du vil også blive introduceret til andre vigtige relaterede Adobe værktøjer. Læs mere om Photoshop på Adobes hjemmeside.

Design i Photoshop

Med Photoshop kan du skabe fotos af høj kvalitet. Og efter kurset vil du have opnået en forståelse for Photoshop store potentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye muligheder med Adobe Photoshop. På dette kursus i Photoshop lærer du det hele fra bunden, så du kommer godt fra start.

Kig ind 

Underviser 

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer Underviser

Få mere information

Tilmeld kursus i Photoshop her

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Adobe kursus 3 essentials

Certificeret Grafisk

Design Kursus

Lær alle Adobe værktøjerne, og bliv certificeret grafisk designer. Ud over kursus i InDesign, så indeholder kurset i grafisk design også Adobe Illustrator, Adobe Photoshop. Læs her om at grafisk design kursus.

grafisk design kursus certifikat

Hvem får glæde af Photoshop kurset?

Jeg havde tillært mig en masse selvlærte måder at arbejde med Photoshop inden jeg kom på Photoshop. Det medførte en masse tekniske problemer, og jeg måtte ofte starte forfra fordi mine grundliggende færdigheder ikke var på plads. På dette Photoshop kursus lærer du alt det grundliggende så dit Adobe fundament bliver robust og rigtigt. Du får Photoshop online kursus materialer. Læs også Photoshop online free.

Photoshop kursus for ledige

Ønsker du at lære Adobe Photoshop, så tilbyder vi en række kurser for ledige, herunder Photoshop: Fra begynder til mester. Kurset tilbydes ikke som 6 ugers jobrettet uddannelse. Det er dit jobcenter der bevilger kurser der er på den regionale positivliste. Læs mere på Photoshop for ledige.

Hvorfor Photoshop kursus Århus & København

I dag findes der en række Adobe værktøjer, herunder Illustrator til grafisk design og InDesign til dokument håndtering. InDesign er det vigtigste af disse værktøjer, og de fleste starter også med et kursus i Adobe InDesign. Men du kommer hurtigt til korte, og får behov for at ændre eller redigere dine foto’s. 

Hvad kan jeg efter Photoshop kurset?

Efter 2 dages kursus i Photoshop, Århus eller København, vil du kunne redigere dine foto’s. Og du kan bruge Photoshop på den måde som Adobe har tænkt det, og det vil spare dig for en masse bøvl og ærgrelser. Du undgår at skulle have fat i en professionel hver gang du skal ændre dine foto’s, og du kan løbende redigere både dem.

Grundlæggende Photoshop free

Adobe har udviklet og finjusteret Photoshop programmet i over 30 år, så det i dag er det ultimative foto redigeringsprogram på markedet. Du vil lære grundlæggende funktionalitet, som at justere farver og lys i billedet samt skære overskydende kanter væk. Få også viden på akademiets Photoshop Free.

 • Beskæring og skalering af billeder
 • Niveauer og farver – lysstyrke og kontrast
 • Farvejusteringer

Dimensioner & formater

Når du skal gemme og eksportere dit billede i Photoshop, findes der rigtig mange ting du skal være opmærksom på. Det gennemgår vi på kurset, så du nemmere kan navigere i, hvordan du arbejder med dine billedfiler.

Photoshop farverum

Photoshop er det perfekte program at bruge, hvis du skal gøre dine billeder klar til print eller web. I denne sammenhæng lærer du, på Photoshop kursus København, hvor vigtigt det er at arbejde i CMYK eller RGB farverum. Så dine farver bliver præcis, som du har tiltænkt.

Vektor - logoer og Ikoner

Hvis du ønsker at lære at udvikle vektorgrafik (f.eks. logoer og ikoner), visitkort, plakater, flyers, rapporter eller lign. grafiske produkter, anbefaler vi, at du tager vores:

Photoshop Pris

Hvad koster det for mig at leje Photoshop? Ca. 170 Kr. per måned. Du betaler for en licens på månedlig basis. Skal du også bruge de andre Adobe programmer – InDesign og Illustrator, så kan det bedste betale sig at leje hele CC pakken hvor du får adgang til alle Adobe programmerne. Læs here her om Photoshop Pris.

Photoshop kursus cases

Via konkrete cases, hvor sværhedsgraden langsomt øges, lærer du at arbejde hands-on med de forskellige Photoshop værktøjer og funktioner. Din underviser er hele tiden i nærheden, og det er vores ansvar, at du lærer programmet, som Adobe har tænkt det anvendt.

Photoshop Workspace

På kurset får du et overblik over Photoshop Workspace, og hvordan grundlæggende værktøjer og funktioner i Photoshop spiller sammen på tværs af dette Workspace, når du redigerer.

Der findes mange måder at udføre den samme redigering på i Photoshop. Og underviseren har derfor udvalgt de mest relevante og centrale værktøjer og funktioner, som kan bruges på tværs af billede typer, herunder portrætter, landskaber og urban.

Smarte genveje

Underviseren vil undervejs på kurset dele sine bedste genveje med dig, så dit arbejdsflow bliver både hurtigere og mere effektivt i Photoshop. Og vi kan allerede godt afsløre, at nogle af genvejene normalt kun florerer iblandt Photoshop Evangelister – det er et udtryk, ja.

 

Photoshop Gratis

Desværre er der ikke en Photoshop gratis version, men du kan altid downloade Photoshop i en 7 dages prøveperiode. Problemet er, at du dårligt kan nå at lære brugen på de 7 dage. Er du i tvivl, så læs her om Photoshop Online, inden du skal i gang.

Udvikling af lag og effekter

På Photoshop kurset får du en grundig indsigt i, Photoshops brug af lag, og hvorfor denne opbygning er essentiel for lige netop dette værktøj. En indsigt, der er relevant på tværs af alle Adobes programmer.

compass kursus

Du får

N Små hold
N hands-on undervisning
N Photoshop ekspert underviser
N Online Adobe materiale

Premiere Pro Kursus

På 2 dage lærer du at producere kvalitets videoer med Adobe Premiere Pro. Læs mere om Premiere Pro kursus.

Photoshop_programmet

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Underviser Adobe Grafisk Design

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s værktøjer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier og design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s dybe verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by