Photoshop Kursus Inkl. Billede AI Værktøjer

København & Vejle I 2 Dage | Med AI Værktøjer 

Er du klar til at tage dine billeder til næste niveau? På akademiets Adobe Photoshop kurser med AI værktøjer lærer du at bruge verdens førende software til at redigere dine billeder effektivt og professionelt og give dem dit helt eget look.

 

06. MAJ
København
8.900 kr.
Grafisk superhero support

På vores kursus får du essentiel viden og praktisk erfaring med Adobe Photoshop, inkl AI værktøjer, så du får de nødvendige færdigheder for at kunne arbejde professionelt med programmet. Du vil komme igennem hands on øvelser og producere lækker grafik, så du kan tage dit kreative arbejde, støttet af AI, til nye højder.

Vi guider dig sikkert og trygt igennem Photoshop og introducerer dig for dets brugerflade og centrale værktøjer. Du lærer om korrekt opsætning af dokumenter, filformater og størrelser, redigere billeder, arbejde med lag og så lærer du også om de fantastiske fritlægningsværktøjer. Du får også “hands on” praktisk erfaring med at give dit billede den sidste finish og arbejde med tekst i Photoshop. Når du er færdig med kurset, vil du være klædt på til at arbejde selvstændigt i Adobe Photoshop og imponere dine kolleger og venner

For at lære mere om de specifikke værktøjer og teknikker, vi vil dække i kurset, kan du følge dette link og dykke ned i detaljerne.

5 gode grunde til at komme på Photoshop kursus hos Compass

 • Kurset indeholder også Photoshop AI værktøjer
 • Du får teknisk support fra din underviser efter afsluttet kursus
 • Du sparer en masse tid og penge til ekstern grafiker
 • Kollegaer kommer til dig når det visuelle skal ændres til et professionelt resultat
 • Du får et stærkt CV og Photoshop certificering

Photoshop- kursus

Pris 8.900 kr.

ekskl. moms

R

Maks. 6 deltagere pr. hold

R

Inkl. 3 måneders e-mail support

R

Frokost på restaurant

R

Online kursusmateriale på dansk

R

Dansk certificering med ID

R

Certificerede instruktører

Kommende Photoshop kurser

DatoerLokationStatus
06. & 07. maj 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
23. & 24. maj 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
20. & 21. juni 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
20. & 21. juni 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
04. & 05. juli 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
22. & 23. august 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
12. & 13. september 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
30. & 01. oktober 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
31. & 01. november 2024Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
04. & 05. november 2024København - Købmagergade 67 - 5. sal^
09. & 10. januar 2025Vejle - Kunstkompas Treschowsgade 4^
20. & 21. januar 2025København - Købmagergade 67 - 5. sal^
^ Åben ^ Få ledige ^ Fyldt

København

Kontakt information

Compass København
Købmagergade 67
1150 København

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Fordele ved at vælge akademiets Photoshop kursus

▌ Inkl. support fra din underviser efter kursus

Vi ønsker du får succes med dit kursus. Din underviser giver dig derfor 3 måneders gratis e-mail support, inden for rammerne af kursets faglige indhold. Du kan arbejde videre og få det fulde udbytte. 

▌ Små hold maks 6 deltagere

Akademiet sikrer små kursus hold af maksimalt 6 deltagere. Der kan forekomme ekstraordinære forhold der gør at vi er flere, men det sker sjældent.

▌ 100% dansk kursusmateriale

Alt kursusmateriale ligger tilgængeligt online på dansk under og efter dit kursus. På Photoshop kurset får du adgang til et læringsrum online med præsentationer og videoer som du kan genbesøge efter endt kursus.

▌ 15+ videoer efter kursus

På akademiets Photoshop kurser får du adgang til et læringsrum online med danske præsentationer og instruktions-videoer som du kan gense før under og efter dit Photoshop kursus.

▌ 100% dansk certificering med ID

Du modtager altid diplom på at du har deltaget på dette Photoshop kursus. Og har du lyst, så er certificering også indeholdt i dit kursus honorar. Certificering udgøres af en lille Photoshop opgave som bliver godkendt af din underviser.

▌ Photoshop fra begynder til mester

Du kan senere overbygge dette Photoshop kursus grundlæggende med Photoshop udvidet kursus, og blive certificeret Photoshop: Fra begynder til mester.

▌ Adobe certificerede instruktører

Alle akademiets instruktører er certificeret i det faglige stof som de underviser i. Det giver dig garanti for undervisning af høj faglig standard og dit udbytte bliver stort.

▌ Fuld forplejning på restaurant

Vi spiser frokost på restaurant. I København spiser vi på restaurant La Perla (italiensk) og restaurant Rice Market (thai) på skift. I Vejle spiser vi i restauranten på hotel Scandic Vejle VEST. Der er mulighed for vegetar, veganer, allergiker mv. Bare giv os besked i løbet af hele dagen. Så på Photoshop kurset får du fuld forplejning 🙂

▌ VIP klippekort

Du kan med fordel købe et klippekort, og få kurserne til ca. halv pris, også dette Photoshop kursus, eller begynder til mester. Læs mer om klippekort.

▌Hyggelige omgivelser

Akademiet tilbyder undervisning i hyggelige omgivelser hvor vi ligger vægt på atmosfære og et behageligt miljø. Det sikrer at vi med Photoshop lærer bedst muligt i de hyggelige omgivelser.

▌Kursus hver måned

Der starter Photoshop kurser hver måned. Desværre findes der ikke et Photoshop free, men du kan på deres hjemmeside finde et Photoshop download link, og på den måde prøve programmet gratis i 7 dage.

▌100% tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds med dit kursus, så tilbyder akademiet en 100% tilfredsheds-garanti med fuld refusion af dit kursushonorar.

Anmeldelser fra tidligere Photoshop kurser

per

Per

Dansk Røde Kors

“Super inspirerende underviser, der var opmærksom på os alle, også dem hvor dette Photoshop kursus var det første kursus, de havde været på. Vi fik en stor konkret værktøjskasse.

★★★★★

novo

Pernille

Novo

“God underviser med mange praktiske eksempler. Jeg havde kendskab til de fleste værktøjer på forhånd, dog ikke alle. Her fik jeg en meget fin introduktion til flere værktøjer, samt de praktiske øvelser. ”

★★★★★

petra

Petra

LIME

“Dejligt med et lille hold på jeres Photoshop kurser, hvor der var mulighed for at få hjælp, når det ikke ville som jeg ville. Fedt at spise på restaurant til frokost – det var et godt break midt på dagen

★★★★★

abb

Anders Vestergaard

ABB

“Det var et fint kursus. Der var værktøjer, jeg ikke kendte til og hele produktionsdelen var ny for mig. Jeg ville ønske, at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden. Underviseren brændte for emnet.”

★★★★☆

Photoshop værktøjer

Smarte Blend Modes

Photoshop har mange fantastiske funktioner, og blend modes er én af dem. Undervejs på kurset lærer du derfor, hvad blend modes er, og hvordan de kan kombineres med andre værktøjer og funktioner til at skabe fantastiske billeder. Photoshop kan mere end man tror. Læs også om Læs mere om akademiets InDesign kursus af højeste kvalitet.

1

Dokument opsætning

På dette Photoshop kursus vil du lære, hvordan du i dit daglige arbejde opretter et dokument fra starten med de rigtige mål, så du kan undgå unødvendigt ekstra arbejde. Du vil også lære at tilføje forskellige former for billeder til et oprettet dokument, så dokumentet kan bruges præcist, som du ønsker det med de rigtige mål.

Lag og masker

Du lærer at arbejde med lag i Photoshop og hvordan du anvender justeringslag for at redigere f.eks. farver, kontraster og andre parametre på en non-destruktiv måde. Desuden vil du på de forskellige kurser få viden om hvordan du i dit daglige arbejde kan skabe imponerende effekter ved hjælp af masker – et meget fleksibelt værktøj.

Hurtig og smart fritlægning

Du lærer at anvende flere forskellige fritlægningsværktøjer, som giver dig mulighed for at skræddersy dine billeder til dine specifikke behov. Med disse teknikker kan du få styr på at indsætte objekter i nye kontekster, manipulere billeder og skabe unikke effekter. Du vil også opleve hvordan, ny AI teknologi gør det nemmere end nogensinde at arbejde med fritlægning i Photoshop.

Photoshop AI værktøjer

På akademiets Photoshop kurser lærer du, hvordan du kan opsætte grafik og visuel identitet, så du får netop det visuelle udtryk, du ønsker. På kurset vil du lære, hvordan du selv kan producere grafik, så du hurtigere kan få nogle flotte billeder. Du vil også blive introduceret til de nye AI værktøjer der kan hjælper dig og spare dig for en masse tid, og hvorledes det hænger sammen med InDesign og Illustrator.

Eksport og filformater

Når du har redigeret dit billede i Photoshop er det vigtigt at få det eksporteret i det rigtige filformat. Vi gennemgår hvilke formater der er vigtige at bruge til forskellige formål, så du opnår det bedste og ønskede resultat. Der er forskel på, om du skal bruge dit billede til print / tryk eller digitale medier, og det er vigtigt at vælge det rigtige format for at opnå optimal kvalitet og kompatibilitet. Du lærer det på akademiets Photoshop kursus.

Kig ind

Undervisere

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Hege instruktør

Hege Dalsgaard

Adobe Certificeret Underviser

 

Få mere information

Tilmelding til Photoshop kursus

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adobe certificeringslogo, der repræsenterer høj kvalitet og anerkendelse af færdigheder

Praktisk på Photoshop kursus

 • Undervisning kl. 9.00 - ca. 15.30
 • Frokost på restaurant
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Små hold

Kursusindhold

På dette Photoshop kursus, har vi nøje udvalgt de mest grundlæggende værktøjer og vigtigste funktioner, der er nødvendige for at kunne lave professionel grafik i høj kvalitet. Nedenfor kan du se en detaljeret liste over indhold. Hvis tiden tillader det, vil der på kursets sidste dag være mulighed for at se på flere billeder og dine opgaver. Vil du have den store pakke, så kan du tage begge Photoshop moduler på Begynder til Mester.

 

 • Farveprøver
 • Udsnitsmaske
 • Korrektionsværktøj
 • Burn / dodge tool
 • Sløringsværktøj
 • Kloning
 • Photoshop Filtre
 • Beskæring
 • Udvid baggrund
 • Filformater
 • Layer mask
 • AI til generativ udfyldning
 • Fritlægning af billeder
 • Tryllestavsværktøj
 • Hurtigt markeringsværktøj
 • Lassoværktøj
 • Penværktøj
 • Objektmarkeringsværktøj
 • Gradient
 • GIF animation
 • Neural filters
 • Erstatning af himmel
 • Blend mode
 • AI til generativ udvidelse

Photoshop kursus målgruppe

Vores Photoshop kurser er perfekte til dig, der ønsker at lære de grundlæggende funktioner i programmet og dets brugbare værktøjer. Adobe Photoshop er det mest anvendte designprogram i branchen, og værktøjet er ideelt til at redigere og manipulere billeder. SoMe-materiale, webbannere, grafisk kunst og meget mere.

Uanset om du er arkitekt, designer, kontor- eller marketingassistent, freelance grafisk designer, kunstner eller har du andre særlige ønsker, så vil dette hands on Photoshop kursus give dig erfaring med at arbejde med foto og grafik. Alle kan deltage på dette kursus, og der er ingen forudsætninger.

Medbring PC/Mac med Photoshop installeret

Husk at medbringe din computer, strømforsyning og evt. mus. Du skal have installeret Photoshop programmet inden kurset starter. Akademiet stiller ikke computere til rådighed. 

Grafiske kurser for ledige

Læs om vores grafiske kurser for ledige og kontakt dit jobcenter, da det er dem der bevilger dit Photoshop kursus, eller andre grafiske kurser, der er på den regionale positivliste. Du bliver ikke uddannet grafiker, men du kommer godt i gang med akademiets forskellige kurser.

Forskellene på Illustrator, InDesign og Photoshop

Illustrator er et program til at designe vektorgrafik, såsom logoer, ikoner, skilte og infografik. Det er især godt til at designe elementer, der skal skaleres op eller ned uden at miste kvalitet, fordi vektorgrafik ikke består af pixels, men af matematiske formler.

InDesign er et program til at designe layout og dokumenter, såsom magasiner, brochurer og aviser. Det er godt til at arrangere tekst, billeder og andre elementer i en struktureret form, og til at oprette professionelt udseende dokumenter til tryk eller digital distribution.

Photoshop med AI er et billedbehandlings program, der er godt til at redigere og manipulere fotografier, samt til at skabe grafik og designs med pixels. Det er især godt til at rette fejl og udbedre mangler i fotografier, men også til at lave avancerede effekter og til at designe elementer, der skal bruges på en skærm, såsom webgrafik og social media billeder. Du lærer programmet på akademiets Photoshop kurser. På dette link kan du også læse lidt mere om Hvad er Adobe Photoshop.

Opsummering:
Illustrator er bedst til vektorgrafik. InDesign er bedst til layout og dokumenter. Photoshop er bedst til billedbehandling og grafik bestående af pixels.

Tilmeld dig nyheder om akademiets grafiske kurser

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få grafiske tutorials
& tips på vores blog

Hold dig opdateret med viden om
grafisk design og grafiske programmer,
for at forbedre dine færdigheder og
være konkurrencedygtig.

Eva Pesik Nielsen

Eva Pesik Nielsen

Grafisk Designer

Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

Powered by

 

Hege Dalsgaard

Hege Dalsgaard

Grafisk Designer

Hege er en grafisk designer med erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmer og hun elsker at dele sin viden med andre.

Derudover er Hege en erfaren underviser indenfor AI og ChatGPT. Hege har været beta tester for ChatGPT og bruger ChatGPT teknologien dagligt sammen med andre AI værktøjer. Hun rådgiver virksomheder i brugen af ChatGPT og underviser også på akademiets ChatGPT kurser. Hege er derudover ansvarlig for alle akademiets virtuelle AI værktøjer.

Powered by