Photoshop Kursus

Lær Photoshop Fra Starten … 2 Dage

På dette Adobe Photoshop kursus lærer du om værktøjets grundliggende funktionalitet og hvordan du kommer i gang med Photoshop. Efter kurset er du allerede i gang, og kan selv anvende Photoshop værktøjer – på den måde som Adobe har tænkt de skal anvendes.

På Photoshop kurset får du praktiske færdigheder i hvordan du arbejder med foto design i praksis – både til digitale kanaler og til tryk. Du får ikke kun teori, men også vigtige praktiske værktøjer som du vil kunne tage i brug, når du kommer hjem fra dit Photoshop kursus. Kurset er praktisk orienteret ”hands on” kursus.

dit udbytte

 • Lær om værktøjerne i Photoshop
 • Hvordan designer du din grafik fra grunden af
 • Lær at opsætte Photoshop skabelontyper
 • Forstå korrekt import af billeder og tekst
 • Lær hvordan du opretter farverne CMYK, RGB og Pantone
 • Forstå brugen af formater
 • Lær om relaterede Adobe værktøjer
 • Eksportindstillinger til tryk og web
 • Overblik over Photoshop vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
 • Cases og eksempler

hvad siger kursisterne

du får

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Photoshop ekspert underviser
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti

Pris 6.500 kr. 

ekskl. moms

kontakt os

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en email til info@comss.dk

kollega "for Free"

2 for 1

læs mere her

kursus datoer

Datoer Sted Status
29-30. jun København Åben
24.-25. aug København Åben
21.-22. sep København Få ledige

praktisk

 • Undervisning kl. 9.00 – 15.30
 • Morgenkaffe, frugter, frokost på restaurant, the, kaffe, søde sager
 • Kursusmateriale online
 • Medbring egen computer
 • 100 meter fra Nørreport st.
 • Tilfredshedsgaranti

Pris 6.500 kr. 

ekskl. moms

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

Undervisere photoshop kursus

Marie Wengler voksede op med Adobé som sin forlængede arm og hun har igennem de sidste 15 år udviklet sig sammen med programmet. Sideløbende med studier på Københavns Universitet og Reklamelinjen, har hun drevet egen selvstændige virksomhed, hvor hun har arbejdet med Adobé-relaterede opgaver og hjulpet både store og små virksomheder. Hun har international erfaring og har deltaget på udstillinger i Berlin og L.A. med flere af sine egne projekter – projekter der netop så dagens lys i Adobé.

Marie Wengler

Adobé Evangelist og Ekspert

100
Testimonials
her

Tidligere kursister siger …


Jeg synes der er “strikket” et super kursus sammen som formidles helt kanon. Der var god energi på kurset, med god tid til åben debat og synspunkter omkring alle emner, metoder og værktøjer. Undervisnings materialet og sparring med mennesker som havde helt andre indgangsvinkler til værktøjerne havde stor værdi for mig.

Malene Bohr

Næstved Kommune


Det var et fint kursus. Der var værktøjer jeg ikke kendte til og hele produktionsdelen var ny for mig. Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden. Jeg oplevede en underviser der brændte for emnet og man er aldrig i tvivl om, at han ville os kursister noget ordentligt.

Anders Vestergård

ABB

På kurset vil du lære...

ZHvordan Virker Photoshop

Photoshop kan mere end man tror. Du får svar på hvilke værktøjer du skal bruge hvornår, og du vil skulle arbejde med dem i praksis – hands on. På Photoshop kursus lærer du at redigere foto, og hvordan du gør det på den måde Adobe har tænkt det. Du lærer at få maksimal effekt ud af dine fotos.

ZPhotoshop Værktøjer

På dette Photoshop kursus lærer du hvordan du kan opsætte grafik, så de giver dig netop det visuelle udtryk du ønsker. På kurset vil du lære, hvordan du selv kan producere fotos, så du hurtigere kan få nogle flotte billeder. Du vil også blive introduceret til andre vigtige relaterede Adobe værktøjer.

ZDesign i Photoshop

Med Photoshop kan du skabe fotos af høj kvalitet. Og efter kurset vil du have opnået en forståelse for Photoshop store potentiale, og du vil have lært, præcis hvordan du kan udnytte dine nye muligheder med Adobe Photoshop. Du lærer de hele fra grunden så du kommer godt fra start.

Z Cases og Opgaver

Photoshop kurset vil foregå som holdundervisning med en kombination af teori, praktiske eksempler, cases og opgaver. Underviseren er specialist på området og har mange års relevant erfaring med Photoshop. Der vil desuden være online inspirationsindlæg fra specialister.

Z Valg af Foto Værktøjer

Du lærer at udvælge og benytte de rigtige værktøjer, der matcher netop dine ønsker og behov til foto design. Og for at få succes med Photoshop er det derfor vigtigt, at du kender best practice inden for området, og at du har kendskab til, hvordan man planlægger og organiserer dine fotos.

ZHvad Kan Photoshop?

Hvad kan Photoshop? Hvordan virker det? Hvilke værktøjer? Og hvordan opstartes det grundliggende? Det er bare nogle af de spørgsmål, der typisk opstår, når man skal arbejde med Photoshop. Og det er en design disciplin, der rummer mange facetter. God vind med dit Photoshop kursus.

De bruger også compass …

2 kurser

6.995 kr. ekskl. moms
Spar 995 kr.

3 kurser

9.995 kr. ekskl. moms
Spar 1.990 kr.

4 kurser

12.995 kr. ekskl. moms
Spar 2.985 kr.

Flere Kurser

Mere Rabat Her
Spar Flere Penge

Tilmeld dig Photoshop kursus her

italiensk frokost

Vi spiser frokost på vores lokale italienske restaurant La Perla i København, 200 meter fra vores kontor. 

Derfor skal du vælge Compass

N Max 5 deltagere per hold
N Hands on undervisning
N Undervisning af eksperter
N Online kursusmateriale
N Tilfredshedsgaranti